fbpx

Online Escape Game

Wil je een Online Escape Game spelen? Boek dan snel hét beste Online Escape Room spel van 2021: Escape the Firm!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Spannendste Online Escape Game

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voor een ongelimiteerd aantal personen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Online Escape Game: The Firm

Online Escape Game: The Firm

Bij Online Escape Game: The Firm ontvangen jullie een pakketje met raadselachtige inhoud én een mysterieuze stem die jullie toespreekt. Wat betekent het? Wat moeten jullie ermee? Ga de uitdaging aan en speel dé Online Escape Game van 2021 bij jou thuis. Als organisator van het NK Escape Rooms zorgen wij voor een Online Escape Room beleving vanuit huis. De spanning begint al een paar dagen van tevoren. Iedereen ontvangt thuis namelijk een raadselachtig pakketje. Een mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen, maar is die stem wel te vertrouwen?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Niet schrikken! Er zijn belangrijke gegevens gelekt vanuit jullie organisatie. Het grootste anonieme en kwaadaardige databedrijf van de wereld, genaamd The Firm, heeft jullie data in handen en staat op het punt om die data te verkopen. Het gaat om jullie bankgegevens, wachtwoorden, accounts en persoonsgegevens. Met alle gevolgen van dien. Jullie komen dit te weten via een oud-werknemer van The Firm. Hij wil jullie helpen om de data terug in handen te krijgen.

Virtuele escape room: you are being watched..

Escape the Firm is een virtuele escape game die volledig in het teken staat van digitalisering, data en privacy. Om het mysterie op te lossen, bouwen jullie een eigen datacenter bestaande uit vier servers. Dat lijkt makkelijker dan dat het is. Vrijwel direct roept het allerlei vragen op. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Oftewel: de Online Escape Game begint meteen bij het openen van het pakketje!

Recensies Online Escape Game

Deze recensies zijn niet gesponsord door The Firm. Beloofd!

“Kort geleden hebben wij de online escape room The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
79 personen
Bedrijfsuitje Den Bosch

Image

“Wij hebben een hele leuke avond gehad! Iedereen vond het een erg leuk spel maar ook wel lastig af en toe. Nogmaals bedankt voor al jullie hulp en misschien tot een volgende keer.”

Univé
Esther Crum
26 personen
Bedrijfsuitje Zwolle / Assen

Bedrijfsuitje Assen - Univé | Uitjesbazen

“We hebben veel puzzelplezier gehad, het was (voor ons) lekker pittig! 😊”

ASML
Mark van Kraaij
197 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Stel je vragen!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Heb je een vraag of wil je meer informatie over de Online Escape Game?

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN GUUS, DÉ SPECIALIST IN ONLINE GAMES!

Offerte aanvragen0413-302773

Liever een ander online bedrijfsuitje?

Voor dé kroon op jullie Online Escape Game!

Offerte aanvragen0413-302773