fbpx

Online escape game

Wil je een online escape game spelen? Boek dan snel hét beste online escape room spel van 2021: Escape the Firm!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Online escape game: The Firm

Online escape game: The Firm

Bij online escape game: The Firm ontvangen jullie een pakketje met raadselachtige inhoud én een mysterieuze stem die jullie toespreekt. Wat betekent het? Wat moeten jullie ermee? Ga de uitdaging aan en speel dé online escape game van 2021 bij jou thuis. Als organisator van het NK Escape Rooms zorgen wij voor een online escape room beleving vanuit huis. De spanning begint al een paar dagen van tevoren. Iedereen ontvangt thuis namelijk een raadselachtig pakketje. Een mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen, maar is die stem wel te vertrouwen?

Offerte aanvragenMeer informatie

Online escape room als bedrijfsuitje spelen

Niet schrikken! Er zijn belangrijke gegevens gelekt vanuit jullie organisatie! Het grootste anonieme en kwaadaardige databedrijf van de wereld, genaamd The Firm, heeft jullie data in handen en staat op het punt om die data te verkopen. Het gaat om jullie bankgegevens, wachtwoorden, accounts en persoonsgegevens. Met alle gevolgen van dien. Jullie komen dit te weten via een oud-werknemer van The Firm. Hij wil jullie helpen om de data terug in handen te krijgen.

Virtuele escape room: you are being watched..

Escape the Firm is een virtuele escape game die volledig in het teken staat van digitalisering, data en privacy. Om het mysterie op te lossen, bouwen jullie een eigen datacenter bestaande uit vier servers. Dat lijkt makkelijker dan dat het is. Vrijwel direct roept het allerlei vragen op. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Oftewel: de online escape game begint meteen bij het openen van het pakketje!

Recensies

“Kort geleden hebben wij de online escape room The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game

“Wij hebben een hele leuke avond gehad! Iedereen vond het een erg leuk spel maar ook wel lastig af en toe. Nogmaals bedankt voor al jullie hulp en misschien tot een volgende keer.”

Unilever
Esther Crum
Online escape game

“We hebben veel puzzelplezier gehad, het was (voor ons) lekker pittig! 😊”

ASML
Mark van Kraaij
Online escape game

Veelgestelde vragen

1. Wat is de beste online escape room?

Escape the Firm natuurlijk!

Een professionele online escape room om te spelen met je collega’s. Ervaar deze leuke escape room en wordt meegenomen in de wereld van data, digitalisering en privacy.

2. Werkt de online escape room via Teams of Zoom?

Jullie spelen Escape the Firm op afstand. Via een Zoom of Teams verbinding staan jullie in contact met onze begeleider. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag om de puzzels, raadsels en games op te lossen voordat de tijd voorbij is. Succes!

3. Hoelang duurt de online escape game?

Dit prachtige online escape room spel kun je spelen op een datum en tijdstip naar keuze. Ook de tijdsduur kunnen we in overleg bepalen. Vraag ons zeker eens naar de mogelijkheden. Uitjesbazen zorgt ervoor dat je dé perfecte online escape room als bedrijfsuitje boekt.

4. Kan dit virtuele escape room spel ook met grote groepen gespeeld worden?

Het is zeker mogelijk om Escape the Firm als activiteit in te zetten tijdens een bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag. Er kunnen veel mensen meedoen en het kan op iedere gewenste datum worden gespeeld. Dit bedrijfsuitje zorgt voor samenwerking, aandacht én een flink aantal complimenten achteraf. Dat wil je toch? Neem zeker contact met ons bij interesse.

5. Kan deze escape game ook in andere talen worden gespeeld?

Jazeker! Deze escape game kan geheel in het Engels worden gespeeld. Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Zolang het bij Engels blijft in ieder geval ;-).

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen0413-302773