Online escape game

Wil je een online escape game spelen? Boek dan snel hét escape room spel van 2021: Escape the Firm!

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Online escape game: The Firm

 

Online escape game: The Firm

Bij online escape game: The Firm ontvangen jullie een pakketje met raadselachtige inhoud én een mysterieuze stem die jullie toespreekt. Wat betekent het? Wat moeten jullie ermee? Ga de uitdaging aan en speel dé online escape game van 2021 bij jou thuis. Als organisator van het NK Escape Rooms zorgen wij voor een online escape room beleving vanuit huis. De spanning begint al een paar dagen van tevoren. Iedereen ontvangt thuis namelijk een raadselachtig pakketje. Een mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen, maar is die stem wel te vertrouwen?

Offerte aanvragenMeer informatie

Online escape room als bedrijfsuitje spelen

Niet schrikken! Er zijn belangrijke gegevens gelekt vanuit jullie organisatie! Het grootste anonieme en kwaadaardige databedrijf van de wereld, genaamd The Firm, heeft jullie data in handen en staat op het punt om die data te verkopen. Het gaat om jullie bankgegevens, wachtwoorden, accounts en persoonsgegevens. Met alle gevolgen van dien. Jullie komen dit te weten via een oud-werknemer van The Firm. Hij wil jullie helpen om jullie data terug in handen te krijgen.
Your being watched…

Escape the Firm is een virtuele escape game die volledig in het teken staat van digitalisering, data en privacy. Om het mysterie op te lossen, bouwen jullie een eigen datacenter bestaande uit vier servers. Dat lijkt makkelijker dan dat het is. Vrijwel direct roept het allerlei vragen op. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Oftewel: de online escape game begint meteen bij het openen van het pakketje.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Recensies

“We hebben een topmiddag gehad! Iedereen heeft enorm genoten van het online escape room spel. De spelmaterialen zagen er super uit. Leuk om dit met z’n allen op te lossen! Wij gaan dit zeker nog eens doen!”

Marit Hellenboom
Eneco
763 personen

Bijzonder leuk originele escape game voor thuis: escape your house teambuilding teamuitje bedrijfsuitje

“Onze medewerkers hebben het erg naar hun zin gehad tijdens het spelen van Escape The Firm! De opdrachten waren leuk en actueel. Het was zeker een uitdaging! Iedereen was erg positief over de online escape game”.

Naveen Everts
Fontys Sporthogeschool
172 personen

Image

“Super leuk om op deze wijze samen wat te doen! Het niveau van het spel was pittig en erg leuk. Hartstikke tof om dit uitje met z’n allen te spelen. Een mooie online variant van een escape room!”

Marjolein
Gemeente West Betuwe
46 personen

Image

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik deze online escape game spelen?

Dit prachtige online escape room spel kun je spelen op datum en tijdstip naar keuze. Ook de tijdsduur kunnen we in overleg bepalen. Vraag ons zeker eens naar de mogelijkheden. Uitjesbazen zorgt ervoor dat je hét perfecte uitje bestelt.

Kan dit online escape room spel ook met grote groepen gespeeld worden?

Het is zeker mogelijk om Escape the Firm als activiteit in te zetten tijdens een bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag. Er kunnen veel mensen meedoen en het kan op iedere gewenste datum worden gespeeld. Dit uitje zorgt voor samenwerking, aandacht én een flink aantal complimenten achteraf. Dat wil je toch? Neem zeker contact met ons bij interesse.

Kan deze escape game ook in andere talen worden gespeeld?

Jazeker! Deze online escape game kan geheel in het Engels worden gespeeld. Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Zolang het bij Engels blijft, in ieder geval ;-).