Gek op Holland Online Quiz

Exclusief kaas en bitterballen.
Home » Uitjes » Gek op Holland Online Quiz

Gek op Holland Online Quiz

Misschien wel de gezelligste online quiz van Nederland. Gebaseerd op de ‘Ik hou van Holland’-quiz zoals bekend van televisie. Met live presentatie vanuit onze speciale Hollandse studio. Raad een lied of niet, kaaswerpen, raad de BN’er… komen deze spellen je bekend voor? De Gek op Holland Online Quiz is herkenbaar en vooral heel gezellig. Onze presentator brengt jullie direct in de juiste stemming. Tulpjes op tafel. Kaasje erbij. En het feest is compleet.

Offerte aanvragenMeer informatie

Gek op Holland Online Quiz: gebaseerd op ‘Ik hou van Holland’

♪ ‘Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzeeeeee‘♪. Met dit bekende nummer gaat de online quiz natuurlijk van start. Iedereen speelt mee vanuit huis. Individueel of in teams. Tulpjes op tafel, bittergarnituur bij de hand, kaasje erbij en lekker meezingen. De sfeer komt er lekker snel in. En dan barst de strijd los. Wie weet het meeste over ons kikkerlandje? De Gek op Holland Online Quiz is gebaseerd op onze populaire Gek op Holland Quiz op locatie.

Image

Recensies

“Een leuke quiz met een fijne begeleiding van de presentator! Wij hebben zeker een top avond gehad met de Gek op Holland quiz. Op deze manier konden wij gezellig met collega’s online samenkomen!”

Merijn Bangers
ROC Nijmegen
Gek op Holland quiz
204 personen

Image

“Onze complimenten voor de Gek op Holland quiz en de uitvoering hiervan! We hebben het erg naar ons zin gehad. Mede dankzij de presentator was het erg gezellig! Fijn om toch met zo’n grote groep een activiteit te kunnen doen”.

Remy Koks
Gemeente Delft
Gek op Holland quiz
1139 personen

Image

“Een super leuke en grappige quiz! We hebben veel plezier gehad tijdens het uitje. Ook erg leuk zo met een presentator! Dat maakt het al helemaal gezellig. Wij hebben genoten!”

Sanne
OBS de Knotwilg
Gek op Holland quiz
62 personen

Image

Veelgestelde vragen over Gek op Holland

Op welke datum en tijd kan ik de Gek op Holland Online Quiz spelen?

Deze quiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan deze quiz ook met een kleine groep worden gespeeld?

Dat kan zeker! Je speelt in virtuele teams van 4 of 5 personen of je gaat individueel de strijd met elkaar aan. Een kleine groep kan dus makkelijk deze quiz spelen. Klinkt goed toch?

Kan Gek op Holland ook in een andere taal worden gespeeld?

Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Daarom kan deze online quiz ook in het Engels worden gespeeld. Zo leren jouw internationale collega’s of vrienden Nederland nóg beter kennen! Misschien weten ze zelfs wel meer over Nederland dan jijzelf…