Gek op Holland Online Quiz

Speel dé leukste online quiz van Nederland. Exclusief kaas en bitterballen. Wel 100% coronaproof.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Gek op Holland online quiz

Dé leukste online quiz van Nederland

Misschien wel dé gezelligste online quiz van Nederland. Gebaseerd op de ‘Ik hou van Holland’ quiz, zoals bekend van televisie. Met live presentatie vanuit onze speciale Hollandse studio. Raad een lied of niet, kaaswerpen, raad de BN’er… komen deze spellen je bekend voor? De Gek op Holland Online Quiz is herkenbaar en vooral heel gezellig. Onze presentator brengt jullie direct in de juiste stemming. Tulpjes op tafel. Kaasje erbij. En het feest is compleet. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

Offerte aanvragenMeer informatie

Gek op Holland Online Quiz: gebaseerd op ‘Ik hou van Holland’

♪ ‘Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzeeeeee‘♪. Met dit bekende nummer gaat de online quiz natuurlijk van start. Iedereen speelt mee vanuit huis. Individueel of in teams. Tulpjes op tafel, bittergarnituur bij de hand, kaasje erbij en lekker meezingen. De sfeer komt er lekker snel in. En dan barst de strijd los. Wie weet het meeste over ons kikkerlandje? De Gek op Holland Online Quiz is gebaseerd op onze populaire Gek op Holland Quiz op locatie.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Ik hou van Holland pubquiz - bedrijfsuitje | Uitjesbazen

Recensies

“Een leuke quiz met een fijne begeleiding van de presentator! Wij hebben zeker een top avond gehad met de Gek op Holland quiz. Op deze manier konden wij gezellig met collega’s online samenkomen!”

ROC Nijmegen
Gek op Holland quiz
204 personen

“Onze complimenten voor de Gek op Holland quiz en de uitvoering hiervan! We hebben het erg naar ons zin gehad. Mede dankzij de presentator was het erg gezellig! Fijn om toch met zo’n grote groep een activiteit te kunnen doen”.

Gemeente Delft
Gek op Holland quiz
1139 personen

“Een super leuke en grappige quiz! We hebben veel plezier gehad tijdens het uitje. Ook erg leuk zo met een presentator! Dat maakt het al helemaal gezellig. Wij hebben genoten!”

OBS de Knotwilg
Gek op Holland quiz
62 personen

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik de Gek op Holland Online Quiz spelen?

Deze quiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op!

Kan deze quiz ook met een kleine groep worden gespeeld?

Dat kan zeker! Je speelt in virtuele teams van 4 of 5 personen of je gaat individueel de strijd met elkaar aan. Een kleine groep kan dus makkelijk deze quiz spelen. Klinkt goed toch?

Kan Gek op Holland ook in een andere taal worden gespeeld?

Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Daarom kan deze online quiz ook in het Engels worden gespeeld. Zo leren jouw internationale collega’s of vrienden Nederland nóg beter kennen! Misschien weten ze zelfs wel meer over Nederland dan jijzelf…

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773