fbpx

Gek op Holland Online Quiz

Speel dé leukste online quiz van Nederland. Exclusief kaas en bitterballen. Maar wel oer-Hollandse gezelligheid op afstand!

Image

Dé leukste online quiz show!

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voor een ongelimiteerd aantal personen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Gek op Holland Online Quiz

Dé leukste online quiz van Nederland

Misschien wel dé gezelligste online quiz van Nederland. Gebaseerd op de ‘Ik hou van Holland’ quiz, zoals bekend van televisie. Met live presentatie vanuit onze speciale Hollandse studio. Raad een lied of niet, kaaswerpen, raad de BN’er… komen deze spellen je bekend voor? Onze Gek op Holland Online Quiz is herkenbaar en vooral heel gezellig. Onze presentator brengt jullie direct in de juiste stemming. Tulpjes op tafel. Kaasje erbij. En het feest is compleet. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

gebaseerd op ‘Ik hou van Holland’

♪ ‘Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzeeeeee‘♪. Met dit bekende nummer gaat de online quiz natuurlijk van start. Iedereen speelt mee vanuit huis. Individueel of in teams. Tulpjes op tafel, bittergarnituur bij de hand, kaasje erbij en lekker meezingen. De sfeer komt er lekker snel in. En dan barst de strijd los. Wie weet het meeste over ons kikkerlandje?

Klinkt goed, toch?

Recensies Gek op Holland Online Quiz

Deze teams wisten alles over ons mooie kikkerlandje!

“Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. “

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

“Onze complimenten voor de Gek op Holland quiz en de uitvoering hiervan! We hebben het erg naar ons zin gehad. Mede dankzij de presentator was het erg gezellig! Fijn om toch met zo’n grote groep een activiteit te kunnen doen”.

Gemeente Delft
Misja Laboyie
14 personen
Bedrijfsuitje Den Haag

Image

“Een super leuke en grappige quiz! We hebben veel plezier gehad tijdens het uitje. Ook erg leuk zo met een presentator! Dat maakt het al helemaal gezellig. Wij hebben genoten!”

OBS de Knotwilg
Mirjam van den Bulk
23 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Stel je vragen!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Heb je een vraag of wil je meer informatie over de Ik hou van Holland Quiz Online?

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN GUUS, DÉ SPECIALIST IN ONLINE GAMES!

Offerte aanvragen0413-302773

Liever een andere quiz of spelshow?

Voor dé kroon op jullie Online Gek op Holland Quiz!

Offerte aanvragen0413-302773