fbpx

Crazy 88 Roadrace

Hier komt een geinige tekst over 2 regels om aandacht te vangen van de bezoekers zodat ze op de pagina blijven

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Crazy 88 Roadrace

In deze introductietekst over 2 regels proberen we de belangrijkste dingen van het uitje uit te leggen als een soort samenvatting van de tekst.

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Crazy 88 Roadrace, wat is dat?

De Crazy 88 Roadrace, de enige roadrace die niet draait om snelheid maar om creativiteit, lef en humor! Zijn jullie knotsgek en hebben jullie een auto? Boek dan de Crazy 88 Roadrace! Nee, bij deze roadrace ga je niet op pad met een een saaie tourgids, maar met jullie eigen knotsgekke collega’s, vrienden of familie. Een race die jullie je leven niet meer zullen vergeten. Denken jullie crazy, loco en creatief genoeg te zijn voor onze Roadrace? Lees van snel verder! Ladies and Gentleman, Start your enginessss… Lets get ready to rumbleeeeeee!!!

Sterke koptekst 3 met zoekwoorden

  • Knotsgekke route van start naar eindpunt
  • 88 knotsgekke opdrachten: makkelijker, medium, moeilijk, extreem
  • Let op: we hebben de iPad versie ontwikkeld, dit is serieus een next level roadrace
  • Alle opdrachten op foto of video en daarna direct in de mailbox!
  • Met humor, creativiteit en lef beleven jullie het meest doldwaze uitje op wielen
  • Mogelijkheid om zelf checkpoints aan te leveren inclusief bijbehorende opdracht die op de iPad in het scherm springt als je in de buurt komt. Of wil je iemand persoonlijk voor l.. zetten?:-)

Offerte aanvragenMeer informatie

Crazy 88 Roadrace bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf hebben we contact gehad zodat we de route vooraf al voor jullie hebben uitgestippeld. En de begeleider staat jullie dan natuurlijk op te wachten bij het startpunt. De teams worden ingedeeld en jullie zijn bijna klaar om van start te gaan in de auto’s. Maar niet voordat jullie precies weten wat jullie te wachten staat. Jullie krijgen dus de uitleg. De motoren brullen, de Crazy 88 Roadrace app game is opgestart en de camera draait. Go to the start! GOOOO!! Klinkt goed toch, zo’n Wie is de mol bedrijfsuitje of Wie is de mol teamuitje?

Nog meer informatie over Crazy 88 Roadrace

Crazy 88 Roadrace - winnaars

Jullie kunnen zelf bepalen wanneer en voornamelijk HOE jullie de verschillende opdrachten uitvoeren. In de Crazy 88 Roadrace app game staan de meest knotsgekke opdrachten. Sta er niet van te kijken als je halve team ineens in een leeuwenpak staat te liften of als je de tegenstander ineens een straat-act ziet uitvoeren bij een benzinepomp. Vraag zeker naar voorbeelden van deze knotsgekke opdrachten. Gedurende de activiteit staat de jury continu met jullie in contact doormiddel van de speciaal ontwikkelde app. Het gaat niet om snel rijden, op de weg gedragen jullie je veilig. De jury beoordeelt jullie filmpjes op CREATIVITEIT, HUMOR EN LEF. Hebben jullie dit in overvloed, dan kunnen jullie zomaar eens met de Crazy 88 Roadrace beker aan de haal gaan!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Crazy 88 Roadrace uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.