fbpx

Crazy 88 Roadrace

Even er tussenuit met het personeel? Ga samen op pad met dé leukste city game van dit moment. Onze Crazy 88 Roadrace is origineler en creatiever dan ooit. Wie kan de meeste opdrachten voltooien?

Image

88 hilarische en (te) gekke opdrachten

Image

City game in een stad naar keuze

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Crazy 88 Roadrace

Crazy 88 Roadrace

Onze Crazy 88 Roadrace is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons aan het juiste adres voor de leukste bedrijfsuitjes. Ben jij op zoek naar een bedrijfsuitje vol gekkigheid en plezier? Probeer dan onze Crazy 88 Deluxe. Met 88 unieke opdrachten is een hilarische middag verzekerd. Liever toch wat anders? Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik een Crazy 88 Roadrace spelen?

Onze Crazy 88 Roadrace is in iedere gewenste stad te spelen. Dat is door heel Nederland en België. Wel moeten er wegen zijn waar met de auto gereden kan worden. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee voor de perfecte locatie.

2. Hoe gaat de Crazy 88 Roadrace precies in zijn werk?

Onze Crazy 88 Roadrace is hetzelfde principe als een normale Crazy 88. Je voert 88 gekke creatieve opdrachten. Alleen bij onze Crazy 88 Roadrace doe je dit met de auto. Jullie gaan een leuke route afleggen met de auto door de stad en op allerlei verschillende locaties krijgen jullie gekke opdrachten. Deze voer je uit. Een Crazy 88 maar dan een ander jasje.

3. Kan een deze Crazy 88 Roadrace met een grote groep doen?

Zeker. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Hoeveel team er zijn maakt voor ons niet uit. Voor de Crazy 88 Roadrace stellen wij een maximaal aantal personen van 2500 personen. Wel moet ieder team een eigen auto hebben.

Reviews van onze Crazy 88 Deluxe

Behoorde het schrijven van een review nu wel of niet tot de crazy 88 opdrachten? 😉

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen

Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer Crazy 88 Roadrace met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Crazy 88 Roadrace!

Offerte aanvragen 0413-302773