Uitje aanvragen
25+ originele groepsactiviteiten
25+ originele groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

De Ardennen wacht op jullie avontuur

Op zoek naar een toffe groepsactiviteit in de Ardennen? Duik in de sportieve sfeer met onze Highland Games in de prachtige buitenlucht, of geniet knus samen met een van onze binnenactiviteiten zoals de Foute Bingo. Ontdek op je gemak de verschillende mogelijkheden en kies de activiteit die het beste bij jullie past.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte groepsactiviteit in de Ardennen.

Op avontuur in de Ardennen

Welkom in de adembenemende Ardennen, waar avontuur en gezelligheid samenkomen voor de ultieme groepsactiviteit! Bij Uitjesbazen laten we jullie de Ardennen op een unieke en enthousiaste manier ervaren. Of je nu houdt van de spanning van het avontuur in de buitenlucht of liever knus samenkomt voor gezellige binnenactiviteiten, wij hebben voor elk wat wils!

Laat je innerlijke avonturier ontwaken met onze Highland Games, waar teamspirit en plezier hand in hand gaan. Of ontdek de verborgen talenten van je collega’s tijdens een onvergetelijk binnenavontuur. De Ardennen bieden het perfecte decor voor een dag vol lachen, teamwork en natuurlijk een vleugje competitie!

Bekijk op je gemak de talloze mogelijkheden die we bieden en kies de activiteit die past bij jullie groep. Laat de Ardennen jullie verrassen met een dosis avontuur en gezelligheid die nog lang in jullie herinneringen zal naklinken. Laat het avontuur beginnen!

Uitje aanvragen

Populaire groepsactiviteiten in de Ardennen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie groepsactiviteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in de Ardennen. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Combineer jullie groepsactiviteit in de Ardennen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in de Ardennen. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van de Ardennen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in de Ardennen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!