Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

De Ardennen wacht op jullie avontuur

Op zoek naar een toffe groepsactiviteit in de Ardennen? Duik in de sportieve sfeer met onze Highland Games in de prachtige buitenlucht, of geniet knus samen met een van onze binnenactiviteiten zoals de Foute Bingo. Ontdek op je gemak de verschillende mogelijkheden en kies de activiteit die het beste bij jullie past.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in de Ardennen.

Op avontuur in de Ardennen

Welkom in de adembenemende Ardennen, waar avontuur en gezelligheid samenkomen voor de ultieme groepsactiviteit! Bij Uitjesbazen laten we jullie de Ardennen op een unieke en enthousiaste manier ervaren. Of je nu houdt van de spanning van het avontuur in de buitenlucht of liever knus samenkomt voor gezellige binnenactiviteiten, wij hebben voor elk wat wils!

Breed aanbod uitjes in de Ardennen

Laat je innerlijke avonturier ontwaken met onze Highland Games, waar teamspirit en plezier hand in hand gaan. Of ontdek de verborgen talenten van je collega’s tijdens een onvergetelijk binnenavontuur. De Ardennen bieden het perfecte decor voor een dag vol lachen, teamwork en natuurlijk een vleugje competitie!

Bekijk op je gemak de talloze mogelijkheden die we bieden en kies de activiteit die past bij jullie groep. Laat de Ardennen jullie verrassen met een dosis avontuur en gezelligheid die nog lang in jullie herinneringen zal naklinken. Laat het avontuur beginnen!

De Ardennen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in de Ardennen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in de Ardennen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie groepsactiviteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in de Ardennen. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Ardennen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Ardennen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

 

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van de Ardennen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in de Ardennen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!