Bedrijfsuitje Flevoland

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Flevoland? Bijvoorbeeld in Almere of Lelystad? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Flevoland

Leuk bedrijfsuitje in Flevoland

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in de provincie Flevoland? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Flevoland: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Overal in Flevoland

Al onze bedrijfsuitjes worden met veel enthousiasme en perfectie bedacht en uitgewerkt, dat is ook de reden waarom wij dit werk zo graag doen. Hoe de planning van jouw bedrijfsuitje in Flevoland eruit ziet is volledig in overleg met jou. Wil je een lunch of diner erbij? Vervoer naar het uitje? Dit kan allemaal geregeld worden in overleg. We helpen jullie graag bij het organiseren van een leuke dag om het zo onvergetelijk mogelijk te maken!

Waarom zou je kiezen voor een uitje met collega’s in Flevoland? Je ziet de mooiste straten van Nederland en speelt hier samen met je collega’s het spel. Je loopt door de mooiste stad van Nederland en ondertussen overleg hoe je het beste het spel gaat uit spelen. Je bent niet alleen met het spel bezig maar je doet ook een beetje cultuur op. Ook heb je professionele begeleiding gedurende het bedrijfsuitje waardoor het spel vloeiend verloopt.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Wij komen overal in de provincie Flevoland en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Flevoland?

Onze specialisatie is het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen. Ben je met een grote groep en wil je een bedrijfsuitje organiseren voor veel collega’s? Wij organiseren dé perfecte teambuilding activiteit voor jullie groep.

Welke steden zijn geschikt om een bedrijfsuitje in te organiseren?

Eigenlijk kan elke stad of dorp gebruikt worden voor onze bedrijfsuitjes. Maar er zijn zeker plaatsen die we aanraden. Dit zijn bijvoorbeeld grotere steden.

Is het combineren van bedrijfsuitjes mogelijk?

Jazeker! Zie jij meerdere bedrijfsuitjes die je op een dag wil organiseren? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op en laat een van onze medewerkers weten hoe jou perfecte dag eruit ziet!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Flevoland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Flevoland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Flevoland

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Flevoland!

Offerte aanvragen 0413-302773