fbpx

Bedrijfsuitje Appingedam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Appingedam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Appingedam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Appingedam

Ontdek het fraaie Appingedam

Ben je op zoek naar een leuke opvulling voor jullie bedrijfsuitje in Appingedam? In de prachtige provincie Groningen zijn er vele trekpleisters. Appingedam is er hier één van. Wij komen graag naar het noorden van Nederland om jullie een prachtige tijd te laten beleven! Dus.. waar gaan jullie voor? De Foute Bingo? Liever een Pubquiz op locatie bij jullie op kantoor? De keuze is reuze en voor ons is niks te gek. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online of geef onze kantoorbazen een belletje voor passend advies. Samen komen we er wel. 😉

Een stadsspel op maat

Je wil natuurlijk een unieke tijd samen met je collega’s beleven. Een bedrijfsuitje ontleent zich perfect om het fraaie centrum van Appingedam te ontdekken. Een stadsspel op maat om precies te zijn. En laten we er daarvan nou net één paar in ons repertoire hebben. 😉

Ga op pad en ontrafel het spannende mysterie in Escape the City. Weten jullie op tijd de moordenaar te vinden? Maak kennis met jouw gekste collega in Crazy 88 en voer dé raarste opdrachten uit. Haal échte rattenstreken uit in Wie is de Rat en ervaar een – Wie is de Mol – beleving met je eigen collega’s!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Appingedam met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Appingedam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We love Appingedam!

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Veendam - Royal HaskoningDHV | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Gek op Holland Quiz

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!”

Waterbedrijf Groningen
Nienke Nauta
11 personen
Quaranteambuilding

Bedrijfsuitje Groningen - Waterbedrijf Groningen | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Appingedam

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Appingedam en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak je spullen er maar bij, zodat jullie op pad kunnen in Appingedam!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Appingedam?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Appingedam!

Offerte aanvragen0413-302773