fbpx

Bedrijfsuitje Appingedam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Appingedam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Appingedam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Appingedam

Ontdek het fraaie Appingedam

Ben je op zoek naar een leuke opvulling voor jullie bedrijfsuitje in Appingedam? In de prachtige provincie Groningen zijn er vele trekpleisters. Appingedam is er hier één van. Wij komen graag naar het noorden van Nederland om jullie een prachtige tijd te laten beleven! Dus.. waar gaan jullie voor? De Foute Bingo? Liever een Pubquiz op locatie bij jullie op kantoor? De keuze is reuze en voor ons is niks te gek. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online of geef onze kantoorbazen een belletje voor passend advies. Samen komen we er wel. 😉

Een stadsspel op maat

Je wil natuurlijk een unieke tijd samen met je collega’s beleven. Een bedrijfsuitje ontleent zich perfect om het fraaie centrum van Appingedam te ontdekken. Een stadsspel op maat om precies te zijn. En laten we er daarvan nou net één paar in ons repertoire hebben. 😉

Ga op pad en ontrafel het spannende mysterie in Escape the City. Weten jullie op tijd de moordenaar te vinden? Maak kennis met jouw gekste collega in Crazy 88 en voer dé raarste opdrachten uit. Haal échte rattenstreken uit in Wie is de Rat en ervaar een – Wie is de Mol – beleving met je eigen collega’s!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Appingedam met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Groningen.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat raden jullie aan als bedrijfsuitje?

Alles natuurlijk!

Maar zonder gekheid op een stokje. Om een passend advies te geven, maken wij graag kennis met jullie. Even sparren om al jullie wensen op een rijtje te zetten. 100% dat jullie hierna kiezen voor een bedrijfsuitje dat volledig past bij het team.

2. Wat als er slecht weer is voorspeld?

Wij zijn zeer flexibel en denken graag in oplossingen. Hebben jullie een bedrijfsuitje voor buiten geboekt en is er slecht weer voorspeld? Laat het ons op tijd weten. Dan kijken we graag naar wat er mogelijk is. Jullie tevreden, wij tevreden!

3. Kan ik één van jullie bedrijfsuitjes combineren met een borrel?

Als evenementenbureau werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden door heel Nederland. Geef ons gerust een belletje voor de mogelijkheden. Zo gaan wij graag voor jullie op zoek naar een passende horecagelegenheid in de omgeving van Appingedam, Groningen, Hoogezand, Stadskanaal, Winschoten of Veendam. Ongetwijfeld dat wij iets vinden dat volledig bij jullie wensen aansluit. 🙂

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Appingedam

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Appingedam

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Appingedam

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Appingedam!

Offerte aanvragen0413-302773