fbpx

Bedrijfsuitje grote groep

Ben je met een grote groep en wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren? Sit back, relax and enjoy. Met een uitgebreid aanbod van 25+ activiteiten nemen wij graag de organisatie van jullie teamuitje uit handen.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 100+ personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje grote groep

Buitenactiviteiten voor grote groepen

Onze stadsspellen zijn ideaal om een stad naar keuze op een unieke manier te ervaren. In kleinere groepjes trekken jullie door de stad, terwijl je leuke opdrachten uitvoert.

Strijd in teams tegen elkaar

Ga bijvoorbeeld op zoek naar “De Rat” in Wie is de Rat, achterhaal de misdadiger in Escape the City of voltooi 88 (te) gekke opdrachten in Crazy 88. Wil je een persoonlijke tintje aan jullie activiteit toevoegen? Uitjesbazen stemt het bedrijfsuitje volledig af op jullie wensen en voorkeuren.

Bedrijfsuitjes buiten

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Binnenactiviteiten voor grote groepen

Wil je liever een binnenactiviteit voor jouw gezelschap regelen? Op locatie naar keuze verzorgen wij jullie teamuitje van A tot Z.

Op iedere gewenste locatie

Van een spannende Escape Room op locatie in een plaatselijk restaurant tot onze Full VR Experience in de vergaderruimte bij jullie op kantoor. Samen zorgen we ervoor dat er een spannende strijd ontstaat tussen verschillende teams. Ben jij er klaar voor om het op te nemen tegen je liefste collega’s?

Bedrijfsuitjes binnen

Image

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Hieronder enkele reviews voor de nodige ideeën. 😉

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Altijd dé juiste activiteit voor jullie groep

Vanaf 5 tot 100+ personen, Uitjesbazen organiseert voor ieder gezelschap hét perfecte bedrijfsuitje of teamuitje. En dus ook voor grote groepen. Twijfel je nog over het juiste uitje? Hieronder vind je al onze categorieën. Liever advies voor een passend uitje? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee.

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773