fbpx

Wie is de Rat Diner

De rat aan tafel gooit roet in het eten. Toch wel vervelend bij een diner.

Image

Hét listigste teamuitje van dit moment

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Wie is de Mol Rat Diner

Onze Wie is de Rat Diner is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Ben jij op zoek naar een listige en spannende activiteit? Probeer dan onze Wie is de Rat als stadsspel. Duik de stad in met leuke originele opdrachten. Maar let op: Wees wel op je hoede. Liever toch een ander dinerspel? Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact op bij vragen of persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat het Wie is de Rat Diner in zijn werk?

Op de door jullie gekozen locatie worden jullie ontvangen door onze eigen Rik van de Westelaken. Onder het genot van een drankje zal onze Uitjesbaas het spel aan jullie uitleggen. Teams worden gevormd. Vanaf nu zal er door iedereen goed opgelet moeten worden. De Rat heeft inmiddels te horen gekregen dat hij of zij de Rat is… Natuurlijk in het geheim! De vragen, puzzels en raadsels volgen elkaar in rap tempo op. Geen zorgen: er is ook genoeg tijd om van het 3-gangen diner te genieten. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen van het diner door. Klinkt goed toch?

2 Hoe wordt ik de winnaar van dit diner?

Goede antwoorden leveren punten op, foute antwoorden leveren natuurlijk niets op. Behalve voor de Rat dan. Hoe minder punten, hoe beter de Rat. Maar pas op! Te opvallend spelen is ook niet slim. Tijdens het spel zijn er meerdere momenten waarop de teams kunnen raden wie de Rat is.. Let dus goed op je tafelgenoten, iedere verdachte beweging moet opgeslagen worden in je geheugen! Welk team gaat er van door met de Wie is de Rat Trofee? En wie wint de prijs voor beste Rat?

3. Is de prijs inclusief een diner?

Nee. Wij verzorgen alleen de activiteit. Dus wij zorgen alleen voor de Wie is de Rat. Dit verzorgen we wel volledig tot in de puntjes. Attributen, enthousiaste begeleiding en een goed werkende app. Daarnaast werken wij wel samen met veel horecagelegenheden. Wij denken dus graag met jullie mee voor het perfecte diner.

Reviews van onze dinerspellen

Laat jezelf verleiden door deze overheerlijke reviews. 😉

“Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!!”

Theater Diligentia
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Diligentia | Uitjesbazen

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

VR Diner
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie diner game!

Je boekt ons Wie is de Rat Diner altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie diner game.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in diner games.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie Wie is de Rat Diner!

Offerte aanvragen 0413-302773