fbpx

Wie is de Rat Diner

De rat aan tafel gooit roet in het eten. Toch wel vervelend bij een diner.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Wie is de Mol Rat Diner?

Genieten van een heerlijk diner in combinatie met een teambuilding uitje. Aan de slag met diverse doe- en denkopdrachten. Let op: Wees op je hoede. Er zitten ratten aan tafel die de boel proberen te saboteren..

Dit uitje is momenteel uit ons repertoire gehaald, omdat we onze uitjes aan het vernieuwen zijn. Bekijk het huidige aanbod onder ‘Uitjes‘ en maak kennis met dé leukste uitjes.

Offerte aanvragenMeer informatie

Wie is de Rat Diner, wat is dat?

Probeer de mol Rat aan tafel zo snel mogelijk te ontdekken in deze spannende diner game. Onder andere puzzels, raadsels en sabotageacties zullen aan bot komen in dit zenuwslopende Wie is de Rat Diner. Onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner is het aan jullie de taak om zo snel mogelijk de Rat aan tafel te ontmaskeren. Natuurlijk zal gezelligheid niet ontbreken, sterker nog: Wie is de Rat aan tafel zal ervoor zorgen dat er geen seconde stilte is aan tafel. Speel slim als team en ontmasker de Rat zo snel mogelijk zodat hij zo weinig mogelijk ‘Rat-acties’ uit kan voeren. Welk team ontmaskert de Rat het snelste en wordt de winnaar van dit zenuwslopende Wie is de Rat Diner?

Voordelen Wie is de Rat Diner teamuitje

  • Ga in teams de strijd aan en ontmasker de Rat aan tafel.
  • Wie is de beste en slimste Rat?
  • Wie is de Mol maar dan aan tafel.
  • Wordt gespeeld in een restaurant naar keuze.
  • Meerdere stemrondes om de Rat te achterhalen.
  • Gezellige strijd tijdens het diner waarbij je continu op je hoede bent voor de Rat!

Offerte aanvragenMeer informatie

Wie is de Rat aan tafel bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Op de door jullie gekozen locatie worden jullie ontvangen door onze eigen Rik van de Westelaken. Onder het genot van een drankje zal de spelleider het spel aan jullie uitleggen. Teams worden gevormd. Vanaf nu zal er door iedereen goed opgelet moeten worden. De Rat heeft inmiddels te horen gekregen dat hij of zij de Rat is… Natuurlijk in het geheim! De vragen, puzzels en raadsels volgen elkaar in rap tempo op. Geen zorgen: er is ook genoeg tijd om van het 3-gangen diner te genieten. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen van het diner door. Klinkt goed toch?

Nog meer informatie over Wie is de Rat Diner

Wie is de Rat - de winnaar?

Goede antwoorden leveren punten op, foute antwoorden leveren natuurlijk niets op. Behalve voor de Rat dan. Hoe minder punten, hoe beter de Rat. Maar pas op! Te opvallend spelen is ook niet slim. Tijdens het spel zijn er meerdere momenten waarop de teams kunnen raden wie de Rat is.. Let dus goed op je tafelgenoten, iedere verdachte beweging moet opgeslagen worden in je geheugen! Welk team gaat er van door met de Wie is de Rat Trofee? En wie wint de prijs voor beste Rat?

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Het Wie is de Rat Diner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner, op een eigen locatie of met één van de cateraars waarmee wij samenwerken. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.