fbpx

Online teambuilding

Een online teambuilding activiteit met collega’s. Een teamuitje op afstand. Welk online teambuilding spel boeken jullie?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Teambuilding » Online Teambuilding

Online teambuilding op afstand

Ontspannen, samen lachen en serieus aan de slag. Dat is teambuilding. En het kan nog steeds, ook al werken jullie thuis op afstand. Wij hebben een ruim aanbod aan online teambuilding activiteiten. Online quizzen, virtuele bingo’s, online escape games én natuurlijk Quaranteambuilding. Alle online teamuitjes zijn al te boeken vanaf €10 euro per persoon.

  • Keuze uit diverse online teambuilding uitjes, waarbij iedereen thuis op afstand deel kan nemen.
  • We zijn gespecialiseerd in online activiteiten voor grote groepen van meer dan 100 personen. Ook zijn kleinere groepen natuurlijk mogelijk. En als je écht, echt, echt graag alleen wil spelen.. Ach, dan doen we zelfs dat.
  • Op een datum en tijdstip naar keuze, zoals de vrijdagmiddagborrel!
Locatie
Categorie

Originele online teambuilding activiteiten

Hiermee bedoelen wij teamuitjes die je waarschijnlijk niet verwacht als je zoekt op digitale teambuilding. Wat dacht je bijvoorbeeld van een online moordspel? Of wat te denken van een online Hack Game, waarbij je samen met collega’s hackers moet ontmaskeren? Ga je voor de koning der teambuilding games: Quaranteambuilding? Hét meest hilarische spel met allerlei doe-opdrachten, raadsels en audio- en videofragmenten. Geheel vanuit huis op afstand te spelen.

Natuurlijk hebben we ook de algemene teambuilding activiteiten, zoals een online pubquiz, een online bingo of een online escape game. Natuurlijk in Uitjesbazen-stijl, wees gerust. In stijl met een kwinkslag en toch professioneel.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt online teambuilding op afstand?

Wij presenteren het teamuitje door middel van een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Tijdens de voorbereiding op het teamuitje testen we samen met jullie of alles goed werkt. Is de verbinding goed? Werkt het geluid? Is alles duidelijk? Zo zijn we er samen zeker van dat alles op afstand goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten, ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen jullie eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk en volledig coronaproof!

Met hoeveel collega's kan een online teambuilding game spelen?

Onze teamuitjes zijn geschikt voor een ongelimiteerd aantal personen. Meestal gaat het om teams van ongeveer 5 personen. Dat geldt voor alle online teamuitjes, behalve het online moordspel. Dit spel is gemaakt om te spelen met teams van 3 of 4 personen.

Heb je een voorkeur voor het aantal personen per team? Dan kunnen wij hier zeker rekening mee houden. Onze Office Bazen kunnen ook gericht advies geven over welk online teamuitje dan bij jullie past. Een grote groep wordt dus gemakkelijk in kleinere groepen opgesplitst!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het online teamuitje dat jullie kiezen. De online bingo speelt iedereen individueel. Voor de online pubquiz geldt dat je zowel individueel als in teams kunt spelen.

Quaranteambuilding, het online moordspel en onze escape games zijn speciaal ontwikkeld om in teams te spelen. Iedere deelnemer speelt wel vanuit zijn eigen huis op afstand, maar via een online stream heeft het team onderling contact.

Recensies

“Kort geleden hebben wij de escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online teambuilding

“Ons team heeft de online pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host. De opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online teambuilding

”Wat was het lachen die online bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dankjewel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online teambuilding

Liever een online teambuilding activiteit op maat?

Offerte aanvragen0413-302773