fbpx

Dé leukste uitjes voor een nieuwjaarsborrel!

Online, coronaproof en gezellig proosten op het nieuwe jaar!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Blogs » Online nieuwjaarsborrel

Toch knallend het nieuwe jaar in!

Daar issie weer, de strenge lockdown… en dat net voor kerst en nieuwjaar. Heel jammer, maar niks aan te doen… Of toch wel!

2022 moet toch op een leuke manier ingeluid worden. Samen met je collega’s proosten op het nieuwe jaar is een belangrijk onderdeel voor de teamband binnen het bedrijf. Wij hebben een manier om toch in tijden van de strenge lockdown, knallend het nieuwe jaar in te gaan. Bij Uitjesbazen hebben we namelijk een breed aanbod aan online uitjes voor jullie om toch een onvergetelijke nieuwjaarsborrel te hebben. Ga aan de slag met te gekke online uitjes die jullie borrel mooi aankleden en proost op het nieuwe jaar met een van onze borrelpakketten.

Uitjes die perfect passen bij de nieuwe voornemens van je bedrijf!

Met ons breed scala aan online uitjes zorgen wij ervoor dat jullie als bedrijf voornemens waar kunnen maken. Bekijk hier onder onze samengestelde lijst en kies het uitje dat perfect bij jullie past!

1. Teambuilding

Quaran-teambuilding

Met de quaran-teambuilding ga je in groepen aan de slag met de leukste en meest hilarische opdrachten. Het is hierbij de bedoeling dat je in anderhalf uur tijd zoveel mogelijk opdrachten uitvoert om uiteindelijk de meeste punten te behalen! Met verschillende thema’s is samenwerking, verdeling en aanpakken een vereiste. Willen jullie je collega’s wel op een hele andere manier leren kennen? Dan is de quaran-teambuilding zeker iets voor jullie. Met alle thema’s kan elke collega in zijn eigen specialiteit uitblinken en is iedereen een belangrijk deel van het team. Welke groep gaat er naar huis met de felbegeerde prijzen?

Boek ’em hier! Vraag een offerte aan!

Image

Online Moord Mysterie

De burgemeester van het dorpje Blüdhaven is op klaarlichte dag op een verschrikkelijke wijze vermoord. Het dorp is in shock en één vraag houdt hen in bedwang: Wie heeft dit op zijn geweten? Wout Boefs vraagt jullie om hem te helpen met de zaak. Hij zit namelijk met zijn handen in het haar en komt er niet uit wie de moord gepleegd heeft. Samenwerken is essentieel in deze zenuwslopende escape game. Ga in teams aan de slag en vind de moordenaar, het moordwapen en het motief. Ben jij de snelste groep? Boek nu het online Moord Mysterie en red de carrière van de detective!

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Online Moordspel | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

2. Breintraining

Online escape room: The Firm

Deze escape game staat volledig in het teken van data gijzeling. Jullie gegevens zijn namelijk gestolen door een groot bedrijf dat het wil verkopen op de zwarte markt. Het is dus aan jullie om je brein te gebruiken en je gegevens terug te stelen aan de hand van intense puzzels en uitdagende hersenkrakers. Met de servers banen jullie je een weg door verschillende thema’s en opdrachten. Verdeel de taken, los de raadsels op en Escape the Firm! In deze game ga je werken in teams van 4 of 5 personen. De uiteindelijke winnaars is het team dat de snelste tijd neerzet.

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Online Escape game The Firm | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

The Hack Game

In deze online team-based game ontdek je de wereld van hackers en cyberaanvallen. Zodra jullie bedrijf aangevallen wordt door hackers, nemen jullie het heft in eigen handen en duiken jullie op het dark web om de firma zelf terug te hacken. Via een niet zo voorzichtige werknemer komen jullie binnen in de systemen. Eerst gaat alles van een leien dakje, maar dan worden jullie gesnapt en doet het bedrijf er alles aan om jullie buiten de deur te houden. Weersta jij de tegenaanvallen en krijg jij je gegevens het snelste terug?

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Hack game | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - teamuitje - personeelsuitje

3. Gezelligheid

De Online Foute Bingoshow

Feest, gezelligheid en hilariteit komen naar voren als je de Foute Bingo Show samenvat. Want dames en heren, dit is niet zomaar een bingo, maar een super bingo! Met verschillende unieke rondes houden wij de interesse van alle deelnemers vast en staan jullie 1,5 uur volledig aan! Neem nou de Chinese ronde bijvoorbeeld. Onze presentator roept een gerecht op dat past bij een nummer op de menukaart. Deze mag je dan van je kaart afstrepen. Deze ronde en nog veel meer komen langs tijdens de Foute Bingoshow!

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Online Bingoshow | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

Goed Nieuws Quiz!

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. De Goed Nieuws Quiz is klaar voor jou! Met deze feel-good quiz is het écht tijd om het einde van het jaar op een positieve manier af te sluiten! In verschillende rondes gaan jullie aan de slag met de leukste vragen, de gezelligste stellingen en de warmste gevoelens. Roep dus je liefste collega’s bij elkaar om deze quiz te spelen. Maak groepen en weet de meeste punten te scoren voor een prijs! Maar maak je geen zorgen, bij deze quiz zijn jullie allemaal winnaars. Dat is nog eens goed nieuws!

Bekijk het uitje hierVraag een offerte aan

Image

Heerlijk met een borrelpakket!

Wat is een nieuwjaarsborrel nou zonder……de borrel! Als je een van onze online uitjes boekt, kun je er ook een borrelpakket bij bestellen die thuis gestuurd wordt. Zo kunnen jullie écht proosten op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje. Ze zijn ook nog eens in verschillende maten beschikbaar! Geef gewoon aan bij je offerteaanvraag of je geïnteresseerd bent!

Wil je toch liever iets compleet anders?
Bekijk ons volledige aanbod of vraag een offerte aan voor meer informatie!

Bekijk al onze uitjesOfferte aanvragen