Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Knallend het nieuwe jaar in

Het nieuwe jaar moet op een leuke manier ingeluid worden. Uitjesbazen heeft daarvoor dé perfecte oplossing: een online nieuwjaarsborrel. Heerlijk samen met je collega’s proosten op het nieuwe jaar. Even aan de teamband werken, voordat het nieuwe jaar van start gaat.

Uitjes die perfect passen bij nieuwe voornemens

Met een breed repertoire van bedrijfsuitjes zorgen wij ervoor dat jullie als bedrijf voornemens waar kunnen maken. Bekijk hieronder onze samengestelde lijst en kies het teamuitje dat perfect bij jullie past.


Door: Sam van Empel
Content marketeer bij Uitjesbazen
Geschreven: 22-12-2021

1. Teambuilding

Ga lekker los met de Quaran-teambuilding!

Met Quaran-teambuilding ga je in groepen aan de slag met dé leukste opdrachten. Het is hierbij de bedoeling dat je in anderhalf uur tijd zoveel mogelijk opdrachten uitvoert om uiteindelijk de meeste punten te behalen. Met verschillende thema’s is samenwerkingverdeling en aanpakken een vereiste.

Willen jullie je collega’s op een hele andere manier leren kennen? Dan is de Quaran-teambuilding zeker iets voor jullie. Met verschillende opdrachten kan elke collega in zijn eigen specialiteit uitblinken en is iedereen een belangrijk deel van het team. Welke groep gaat er naar huis met de felbegeerde prijzen?

 • Online teambuilding activiteit
 • Gebaseerd op ons uitje Crazy 88
 • Uitdagende opdrachten
Quaranteambuilding Uitje aanvragen

Los een moordzaak op tijdens het Online moordspel

De burgemeester van het dorpje Blüdhaven is op klaarlichte dag op een verschrikkelijke wijze vermoord. Het dorp is in shock en één vraag houdt hen in bedwang: Wie heeft dit op zijn geweten? Wout Boefs vraagt jullie om hem te helpen met de zaak. Hij zit namelijk met zijn handen in het haar en komt er niet uit wie de moord gepleegd heeft.

Samenwerken is essentieel in deze zenuwslopende escape game. Ga in teams aan de slag en vind de moordenaar, het moordwapen en het motief. Ben jij de snelste groep? Boek nu het online Online moordspel en red de carrière van de detective!

 • Bloedstollende game met uitdagende puzzels
 • Ontdek de dader, moordwapen en het motief
 • Onder begeleiding van Wout Boefs

2. Breintraining

Ontmantel The Firm tijdens een online escape game

Deze escape game staat volledig in het teken van data gijzeling. Jullie gegevens zijn namelijk gestolen door een groot bedrijf dat het wil verkopen op de zwarte markt. Het is dus aan jullie om je brein te gebruiken en je gegevens terug te stelen aan de hand van intense puzzels en uitdagende hersenkrakers.

Met de servers banen jullie je een weg door verschillende thema’s en opdrachten. Verdeel de taken, los de raadsels op en Escape the Firm. In deze game ga je werken in teams van 4 of 5 personen. De uiteindelijke winnaars is het team dat de snelste tijd neerzet.

 • Online escape room
 • Meerdere spannende rondes
 • Professionele begeleiding
Online escape room Uitje aanvragen

Verweer jezelf tegen cyberaanvallen tijdens The Hack Game

In deze online team-based game ontdek je de wereld van hackers en cyberaanvallen. Zodra jullie bedrijf aangevallen wordt door hackers, nemen jullie het heft in eigen handen en duiken jullie op het dark web om de firma zelf terug te hacken.

Via een niet zo voorzichtige werknemer komen jullie binnen in de systemen. Eerst gaat alles van een leien dakje, maar dan worden jullie gesnapt en doet het bedrijf er alles aan om jullie buiten de deur te houden. Weersta jij de tegenaanvallen en krijg jij je gegevens het snelste terug?

 • Online escape game
 • Hack thema
 • Professionele begeleiding

3. Gezelligheid

Ben de grappenmaker van de bingoclub tijdens de Online Foute Bingo

Feestgezelligheid en hilariteit komen naar voren als je onze Foute Bingo samenvat. Want dames en heren, dit is niet zomaar een bingo, maar een super bingo!

Met verschillende unieke rondes houden wij de interesse van alle deelnemers vast en staan jullie 1,5 uur volledig aan. Neem nou de Chinese ronde bijvoorbeeld. Onze presentator roept een gerecht op dat past bij een nummer op de menukaart. Deze mag je dan van je kaart afstrepen. Deze ronde en nog veel meer komen voorbij tijdens de Foute Bingoshow.

 • Professionele presentators
 • Mooie materialen
 • Unieke rondes
Online Foute Bingo Uitje aanvragen
Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Tijdens deze quiz is al het nieuws goed!

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. De Goed Nieuws Quiz! is klaar voor jou. Met deze feel-good quiz is het écht tijd om het einde van het jaar op een positieve manier af te sluiten.

In verschillende rondes gaan jullie aan de slag met dé leukste vragen, grappige stellingen en warme gevoelens. Roep dus je liefste collega’s bij elkaar om deze quiz te spelen. Maak groepen en weet de meeste punten te scoren voor een prijs. Maar maak je geen zorgen, bij deze quiz zijn jullie allemaal winnaars. Dat is nog eens goed nieuws!

 • Een unieke quiz met leuke vragen
 • Professionele begeleiding
 • Unieke rondes

Liever toch iets anders?

Bekijk dan het volledige aanbod of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk al onze uitjes