Uitjesbazen

Uitjesbazen

Wij zetten dé kroon op bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes. Ideaal voor grotere groepen. Online of op locatie naar keuze, Uitjesbazen regelt het!

Bekijk alle uitjes

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Kerst- en winteruitjes

Vier met collega’s dé leukste bedrijfsuitjes rond kerst of sluit het jaar met een knaller af. Dé ideale teambuilding activiteiten in de winter!

Bedrijfsuitje kerst

Dé baas in het organiseren van bedrijfsuitjes

Kom, wij gaan van jullie bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje een compleet nieuwe ervaring maken. Jij, samen met je collega’s en wij. Hilarisch, meeslepend, op het randje, foud, met of zonder leerdoelen, interactief, volledig gepersonaliseerd. Zeg het maar. Wat past bij jullie? We hebben een redelijk breed repertoire aan teambuilding activiteiten. Dat weten we. Dus mocht je hulp nodig hebben om een passend uitje te vinden, neem dan gerust contact op met onze kantoorbazen. Zij helpen je meer dan graag.

Zowel online als op locatie naar keuze

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes voor grote groepen en komen eigenlijk overal in Nederland en België. Binnen, buiten, een maffiagijzeling op kantoor of gewoon een gezellige city game in de stad. Altijd onder begeleiding van één van onze fulltime Uitjesbazen!

De klant is koning

Wij geloven in teambuilding. Topteambuilding welteverstaan. Daarom doen we alles in-house. Zo kunnen we snel schakelen, kunnen we altijd een passend uitje aanbieden en doen we zelf de organisatie. Alles in eigen hand, wel zo fijn. Met als doel een zo breed mogelijk repertoire van kwalitatieve sterke uitjes die te boeken zijn op iedere locatie. De klant is koning. Vandaar ook een kroon als logo! Wist je dat dit logo op de bovenarm van onze eindbaas Joris is getatoeëerd, zo vergeet hij dit motto nooit! Dat gebiedt ons ook te zeggen dat we net wat verder durven te gaan dan anderen. Met lef en humor proberen we de complete ervaring in te kleden. Van klantcontact tot aan het uitje!

Bekijk referenties Meer over ons

Image

NK Escape Rooms en Gamificationers

Ps… Wist je dat wij dé trotse initiatiefnemer zijn van Het NK Escape Rooms? Een tof evenement waar jaarlijks méér dan 3.500 deelnemers aan meedoen. Ook hebben wij een aparte tak binnen Uitjesbazen voor het ontwikkelen van games op maat en serious games. Met Gamificationers ontwikkelen wij games met een goed verhaal, een leerdoel. Hieronder vind je wat artikelen die je een idee geven van wat we zoal doen op gebied van het NK en Gamificationers!

Hosselaar NK Escape rooms 2021Escape room zorgEscape room marine

Image

Wij zetten dé kroon op jullie uitje

Offerte aanvragen 0413-302773