fbpx

VR Workshop

Met de VR Workshop maken jullie kennis met Virtual Reality. Verschillende Virtual Reality Experiences nemen je mee naar een compleet nieuwe wereld. Are you ready for VR?

 

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

VR Workshop op maat

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Virtual Reality

Virtual Reality Workshop

Zet die VR bril maar op en laat jezelf volledig onderdompelen in de wereld van Virtual Reality. Verschillende Virtual Reality Experiences vliegen op je af tijdens de VR Workshop. Weet jij koel te blijven tijdens het beklimmen van een berg? Overwin jij jouw angst voor hoogtevrees in de Plank Experience? Durf jij het gevecht met lichtzwaarden aan te gaan in Beat Saber? Ervaar verschillende challenges en ontdek Virtual Reality als nooit tevoren in de VR Workshop!

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

De vergaderzaal, een andere kantoorruimte of een zaaltje in een horecagelegenheid is jullie domein. De ruimte wordt VR ready gemaakt. Een veilige ruimte om de virtuele wereld te betreden. VR consoles, VR brillen en VR joysticks worden ingesteld. Per console bieden wij één VR bril aan. Je speelt met één persoon tegelijkertijd in één ruimte. Hoe groter de groep, hoe meer consoles en dat betekent weer meer VR brillen!

De VR Workshop biedt alle ingrediënten om kennis te maken met Virtual Reality. Diverse VR Experiences zorgen ervoor dat je verschillende games speelt tijdens het uitje. Het aanbod is zeer breed, er zit dus voor ieder wat leuks bij!

Recensies VR Workshop

Eindelijk eens een workshop die iedereen leuk vindt. 😉

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen

Bedrijfsuitje Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Onze tip:

Combineer onze VR Workshop met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Rick, DÉ SPECIALIST IN Virtual Reality!

Offerte aanvragen0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie VR Workshop!

Offerte aanvragen0413-302773