fbpx

VR Workshop

In onze VR Workshop maken jullie kennis met Virtual Reality. Verschillende VR Experiences nemen je mee naar een compleet nieuwe wereld. Are you ready for VR?

 

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Kennismaking met Virtual Reality

Image

VR Workshop op maat

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Virtual Reality

Virtual Reality Workshop

Zet die VR bril maar op en laat jezelf volledig onderdompelen in de wereld van Virtual Reality. Verschillende VR Experiences vliegen op je af tijdens de VR Workshop.

Weet jij koel te blijven tijdens het beklimmen van een berg? Overwin jij jouw angst voor hoogtevrees in de Plank Experience? Durf jij het gevecht met lichtzwaarden aan te gaan in Beat Saber? Ervaar verschillende challenges en ontdek Virtual Reality als nooit tevoren in de VR Workshop.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Waarom is de VR Workshop geschikt om voor het eerst Virtual Reality te ervaren?

De VR Workshop biedt alle ingrediënten voor een uniek Virtual Reality uitje. Zo zorgen verschillende VR Experiences ervoor dat je meerdere games speelt. Het aanbod is dus zeer breed. Kortom: er zit voor ieder wat leuks bij.

2. Hebben jullie de beschikking over meerdere VR brillen?

Ja, het aantal VR brillen stellen we af op jullie groep. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Ongetwijfeld dat wij voor jullie groepsgrootte het perfecte aantal VR brillen beschikbaar kunnen stellen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van de VR Workshop in z'n werk?

Voorafgaand aan het uitje is er diverse malen contact. Zo weten wij precies welke ruimte wij VR ready mogen maken. Dit kan variëren van een vergaderruimte op kantoor tot een een zaaltje in een horecagelegenheid.

Op de dag zelf houden we een korte introductie over Virtual Reality nadat de VR brillen en VR joysticks zijn ingesteld. Na het praatje kunnen jullie vervolgens zelf aan de slag. 😉

Reviews van de VR Workshop

Eindelijk eens een workshop die iedereen leuk vindt. 😉

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen

Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Menzis | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie VR uitje!

Combineer onze VR Workshop met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en Belgiè. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie Virtual Reality uitje.

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in Virtual Reality.

Contact 0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie VR Workshop!

Offerte aanvragen 0413-302773