fbpx

Bedrijfsuitje winter

Wil je een bedrijfsuitje in de winter organiseren? Kruip gezellig warmpjes bij elkaar en kies voor een origineel winteruitje. Ben je klaar voor een onvergetelijke bedrijfsuitje?

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje winter

Een warme binnenactiviteit

Een knusse aankleding van de omgeving, spelleiders die jullie het vuur aan de schenen leggen… Een bedrijfsuitje in de winter zorgt bij ons voor warme gevoelens. Wij nemen daarom graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje volledig uit handen. En dat op elke gewenste locatie in Nederland en België.

Heb je een kantoorruimte ter beschikking? Wij komen naar jullie toe en toveren de complete ruimte om tot een heuse spelomgeving. Is er een horecagelegenheid in de omgeving gereserveerd, maar zoeken jullie nog een leuke opvulling voor de middag of avond? Onze activiteiten zijn uitstekend te combineren in combinatie met een lunch, diner of borrel. Kortom: het zal jullie aan niets ontbreken. 😉

Ik hou van Holland op locatie - grote groep | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Ook met de lage temperaturen staan we voor jullie klaar!

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabina Cantineaux
22 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - RadarPersoneel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie voor jullie bedrijfsuitje in de winter

Er zijn veel verschillende bedrijfsuitjes, zowel voor binnen als buiten. Daarom hebben we onze type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes” hebben we zelfs onze populaire toppers op een ritje gezet.

Voor dé kroon op jullie winteruitje!

Offerte aanvragen 0413-302773