fbpx

Bedrijfsuitje winter

Wil je een bedrijfsuitje in de winter organiseren? Kruip gezellig warmpjes bij elkaar en kies voor een origineel teamuitje. Ben je klaar voor een onvergetelijke activiteit?

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje winter

Een uniek winteruitje

Juist in de koude winterperiode zorgt een leuk winteruitje voor aangename temperaturen. Ben je klaar voor teambuilding, gezelligheid en een ontspannende tijd? Hieronder vind je een uitgebreid repertoire van 25+ activiteiten. We hebben alvast de zoekfilter op “binnen” gezet. Zo weet je zeker dat jullie kiezen voor een warm bedrijfsuitje in de winter. 😉

Een warme binnenactiviteit

Een knusse aankleding van de omgeving, spelleiders die jullie het vuur aan de schenen leggen… Een bedrijfsuitje in de winter zorgt bij ons voor warme gevoelens. Wij nemen daarom graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje volledig uit handen. En dat op elke gewenste locatie in Nederland en België.

Heb je een kantoorruimte ter beschikking? Wij komen naar jullie toe en toveren de complete ruimte om tot een heuse spelomgeving. Is er een horecagelegenheid in de omgeving gereserveerd, maar zoeken jullie nog een leuke opvulling voor de middag of avond? Onze activiteiten zijn uitstekend te combineren in combinatie met een lunch, diner of borrel. Kortom: het zal jullie aan niets ontbreken. 😉

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Ook met de lage temperaturen staan we voor jullie klaar!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie winteruitje!

Offerte aanvragen0413-302773