Escape Room

Escape Room

Escape Room Stad

Mobiele Escape Room – Escape Room op Locatie

Een escape room op eigen locatie voor 8 tot 450 personen is tegenwoordig mogelijk! Ons thema is een real life gijzeling. Door een bendelid van de maffia met bivakmuts worden jullie overvallen en gegijzeld. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk. Zoals alles mogelijk is bij de Uitjesbazen;).

 • We hebben een kleine (tot 15 personen) en grote escape room (tot 30 personen)
 • We kunnen meerdere escape rooms na elkaar of tegelijkertijd opbouwen
 • Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen dezelfde escape room induikt!

Escape Room Intro

Met veel rook, opzwepende intromuziek en een afgetapt telefoon gesprek van de maffia gaat het uur vervolgens in. De gijzelnemer blijft om het gebouw heen lopen en kan af en toe binnenkomen als hij dat nodig acht. De tijd tikt en met tips van de recherche, Italiaanse muziek op de achtergrond afgewisseld met het tikken van de klok zullen jullie moeten ontsnappen. Binnen 60 minuten. Gigantisch veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsels, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten. En een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

Teambuilding met onze escape room

Leer elkaar kennen in stresssituaties en leer elkaar vertrouwen. Samenwerken is essentieel. Tijd wacht immers niet! En de maffia? Die al helemaal niet.. Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape. 

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de perfecte teambuilding games, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘escape room dag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

Escape room op locatie

We hebben al talloze ruimtes omgebouwd tot een escape room. Van zeecontainer tot kantoorruimte. Veel bezoekers van onze site denken dat een kantoor of kantine te saai is voor een escape room. Het omgekeerde is waar! Vraag om de mogelijkheden en laat ons je overtuigen van deze gijzeling op locatie:).

“Locked up in your own room..”


Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)