fbpx

Full Virtual Reality Experience

Met de Full Virtual Reality Experience gaat er een nieuwe wereld voor jullie open. Omarm Virtual Reality en ervaar hét gaafste Virtual Reality uitje nu zelf!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Ervaar dé ultieme
VR Experience

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie

Home » Nieuw

Full VR Experience op maat

Met de Full Virtual Reality Experience maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden van VR. Wij combineren namelijk onze VR uitjes tot dé ultieme VR Experience op maat. Kruip bijvoorbeeld in de huid van een professionele skiër, overwin je hoogtevrees in de Plank Experience of test je reactievermogen in Beat Saber. Heb je standvastige handen en denk je samen met jouw teamgenoten de VR bommen te kunnen ontmantelen? Boek snel de Full Virtual Reality Experience en ervaar VR als nooit tevoren. Are you ready?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Voor wie is VR geschikt?

Wij passen de VR Experience aan naar jullie wensen en voorkeuren. Dit maakt het uitje geschikt voor alle leeftijden.

Wel adviseren wij iedereen om goed uit te kijken met Virtual Reality. Zo kan VR als zeer intens worden ervaren. Voor ieders veiligheid zorgen wij daarom altijd voor een veilige ruimte. Hier kan iedereen vrij in de (virtuele) wereld bewegen.

2. Op welke locatie kan ik dit VR uitje boeken?

Uitjesbazen komt naar jullie toe. Dit wil zeggen dat wij naar jullie locatie toekomen, overal in Nederland en België. Hebben jullie een horecagelegenheid afgehuurd en een zaaltje ter beschikking? Is de vergaderzaal op kantoor beschikbaar? Niks is te gek en alles kan (en mag). Wij organiseren de activiteit graag voor jullie!

3. Op welke datum en tijd kan ik dit bedrijfsuitje boeken?

We kunnen de Full Virtual Reality Experience op iedere datum en tijdstip naar keuze organiseren. Vraag middels een vrijblijvende offerte naar de beschikbaarheid.

Recensies Full Virtual Reality Experience

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
Virtual Reality uitje

Image

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
Virtual Reality uitje

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
Virtual Reality uitje

Image

Voor dé kroon op jullie Full Virtual Reality Experience!

Offerte aanvragen0413-302773