fbpx

Full Virtual Reality Experience

Met de Full Virtual Reality Experience gaat er een nieuwe wereld voor jullie open. Omarm Virtual Reality en ervaar hét gaafste Virtual Reality uitje nu zelf!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Ervaar dé ultieme VR Experience

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Nieuw

Full VR Experience op maat

Met de Full Virtual Reality Experience maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden van VR. Wij combineren namelijk onze VR uitjes tot dé ultieme Full VR Experience op maat. Kruip bijvoorbeeld in de huid van een professionele skiër, overwin je hoogtevrees in de Plank Experience of test je reactievermogen in Beat Saber. Heb je standvastige handen en denk je samen met jouw teamgenoten de VR bommen te kunnen ontmantelen? Boek snel de Full Virtual Reality Experience en ervaar VR als nooit tevoren. Are you ready for VR?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Een ruimte naar keuze wordt volledig omgetoverd tot een ware Virtual Reality omgeving. Hebben jullie een horecagelegenheid afgehuurd en een zaaltje ter beschikking? Is de vergaderzaal op kantoor beschikbaar? Niks is te gek en alles kan (en mag). Voor ieders veiligheid zorgen wij altijd voor een veilige ruimte. Hier kan iedereen vrij in de (virtuele) wereld bewegen. Jong of oud? Virtual Reality is dé ultieme activiteit voor iedereen.

VR console? Check. VR bril? Check. VR joystick? Check. De virtuele wereld is klaar voor jullie. Maar niet voordat onze VR-experts een korte introductie hebben gegeven. Zo weet je zeker dat jullie niet verdwalen in de virtuele wereld. 😉

Omdat wij over meerdere VR brillen beschikken, kunnen meerdere personen tegelijkertijd Virtual Reality ervaren. Dit maakt de Full VR experience uitermate geschikt voor grotere groepen.

Recensies Full Virtual Reality Experience

Durven jullie net als deze toppers Virtual Reality aan?

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen

Bedrijfsuitje Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Onze tip:

Combineer onze Full Virtual Reality Experience met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Rick, DÉ SPECIALIST IN Virtual Reality!

Offerte aanvragen0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Full Virtual Reality Experience!

Offerte aanvragen0413-302773