fbpx

Bedrijfsuitje lente

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje lente

 

De eerste zonnestralen, vogels die fluiten, bloemen die boven het gras uitsteken.. de lente is in aantocht! Dat betekent dat het de hoogste tijd is om samen met jouw collega’s achter jullie bureau vandaan te komen en de buitenlucht in te gaan! Check hieronder onze top vijf meest geboekte uitjes in de lente.

1. Wie is de Rat

Niet wie is de mol, maar Wie is de Rat! Een teambuildinggame waarbij je in teams op ludieke wijze de highlights van een stad leert ontdekken. In de heerlijke buitenlucht gaan jullie op pad in een stadscentrum naar keuze met onze gloednieuwe appgame!

Hier staan diverse doe- en denk opdrachten in waarmee je punten kunt scoren. Welk team weet de meeste checkpoints binnen de tijd te vinden? Wees op je hoede, per team is namelijk één rat aanwezig die de boel probeert te saboteren. Speel slim als team, ontdek de stad, ontmasker de rat en scoor die punten! Welk team gaat er vandoor met de felbegeerde Wie is de Rat trofee?

2. Crazy 88

Genieten jullie ook zo van de eerste zonnestralen? Hebben jullie een beetje lef en is er ook geen gebrek aan creativiteit in jullie groep? Lees dan snel verder!

Met onze Crazy 88 citygame gaan jullie in teams op pad met onze gloednieuwe appgame vol doldwaze opdrachten. De terrasjes beginnen langzamerhand vol te raken, durven jullie de polonaise te lopen op een vol terras? Al ooit een wildvreemde ten huwelijk gevraagd? Niks is te gek tijdens Crazy 88.

Jullie gaan de stad verkennen én op stelten zetten. Welk team weet onze jury te overtuigen en gaat er vandoor met de winst? Creativiteit, lef én humor wordt beloond!

3. Escape the City

Jullie zitten te genieten van het zonnetje op het terras. Wijntje in de hand. Heerlijk ontspannen. Helaas niet voor lang.. in de altijd zo vredelievende stad is totale paniek toegeslagen. Jullie worden meegenomen door de technische recherche..

De reden: Er is een moord gepleegd. Jullie waren op het verkeerde moment en de verkeerde plaats. Jullie worden aangewezen als hoofdverdachten in deze bloedstollende moordzaak. Jullie mogen de stad niet verlaten, tenzij jullie de échte dader weten te vinden.

Gewapend met een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie op onderzoek uit. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Door middel van onze officiële appgame gaan jullie op zoek naar verschillende checkpoints in de stad. Gaandeweg wordt steeds meer duidelijk over het slachtoffer, het wapen en het motief. Er is geen tijd te verliezen. Can you Escape the City?!

4. Escape room op locatie

Ook in de lente wil het weer nog wel eens tegen zitten. Met onze escape room op locatie kun je vele kanten op, wij kunnen deze namelijk inrichten in iedere gewenste ruimte, zowel op kantoor als in jullie tuinhuis.

Ineens worden jullie overvallen. Een man met bivakmuts neemt jullie mee naar een aparte ruimte. Een escape room op locatie. Dat belooft wat. Al snel blijkt dat jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia. Om te ontsnappen moeten jullie 1 miljoen euro cash aan losgeld betalen..

Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen? Spanning maar ook ontspanning. Samen plezier maken maar ook serieus aan de slag. De escape room op locatie is perfect geschikt als teambuilding activiteit. Wij verzorgen de gehele activiteit. Jullie hoeven zelf niets te regelen. Makkelijk toch?

5. Augmented Reality Citygame

Een game grootser en spectaculairder dan Pokémon Go.. kan dat? Ja zeker! Wij hebben een gloednieuwe game ontwikkeld met een van de nieuwste technologische ontwikkelingen: augmented reality.

Wat houdt dit in? Jullie gaan een stad naar keuze bezichtigen, maar niets is wat het lijkt… Door de camera van jullie smartphone zien jullie dingen die jullie nog nooit gezien hebben: Een vage graffiti puzzel op de muur, een ingewikkeld dradenspel in een telefooncel en een billboard vol cryptische codes. Een ultieme combinatie tussen een escape room en een citygame, ideaal als teambuildingsuitje.

Geniet van de frisse buitenlucht, werk samen, bezoek de highlights van een stad en los de meest uiteenlopende escape games op in Augmented Reality!

 

Hopelijk hebben we je met onze top vijf lente teamuitjes wat inspiratie kunnen bieden voor een leuke en unieke teamdag. Wij organiseren het uiteraard graag voor jullie. Wil jij graag meer informatie ontvangen over een van onze activiteiten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij wensen je alvast een fijne lente toe en wie weet tot snel!

Neem contact op