fbpx

Pubquiz op locatie

Quizmaster? Check. Pubquiz vragen? Check. Een waanzinnig decor? Check. Ervaar nu dé leukste Pubquiz op locatie naar keuze. Ook in hybride variant mogelijk. Vervelend als je steeds maar niet op het antwoord kan komen..

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Dé ideale pubquiz voor ieder gezelschap

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Pubquiz op locatie

Pubquiz met ervaren quizmaster

In een gezellige, ontspannende sfeer zorgen wij voor een Pubquiz op locatie vol interactie. Het is de hoogste tijd voor een fanatieke strijd tussen verschillende teams. Originele rondes komen voorbij. Met alleen gokken kom je niet ver. Boek snel dé leukste Pubquiz van Nederland bij Uitjesbazen en ga aan de haal met de felbegeerde Pubquiz-Trofee!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Ter voorbereiding op de Pubquiz zijn wij ruim op tijd aanwezig. Het decor wordt klaargemaakt, terwijl de starttijd nadert. Onder het genot van een drankje heten de quizmasters jullie vervolgens welkom. Dit kan in een zaaltje van een horecagelegenheid naar keuze zijn, maar ook een ruimte bij jullie op kantoor. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd. De spanning is direct voelbaar. Iedereen heeft er 100% zin in. In totaal zijn er 7 originele rondes met de meest uiteenlopende vragen. Wie weet de meeste vragen goed te beantwoorden en er vandoor te gaan met dé felbegeerde Pubquiz-Trofee?

Voor grote groepen hebben wij de Quiz Show Deluxe ontwikkeld. Liefkozend ook wel dé leukste pubquiz van Nederland genoemd. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Recensies Pubquiz op locatie

Om alvast in de stemming te komen: hoeveel bedrijfsuitjes organiseerde Uitjesbazen het afgelopen jaar? Antwoord: 5425

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

“Het team was erg enthousiast. We zouden het iedereen aanraden. Je merkt dat iedereen in het begin altijd een beetje moet ontdooien, maar dat komt vanzelf goed. Erg prettig dat ook telkens twee nieuwe opdrachten van ieder onderwerp kwamen zodat je verplicht bent ze allemaal te doen.”

ABN-Amro
Hillary Maessen
21 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Bedrijfsuitje Almere / Dronten

 

Image

Onze tip:

Combineer onze Pubquiz op locatie met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Elmar, DÉ SPECIALIST IN quizzen!

Offerte aanvragen0413-302773

Elmar | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Pubquiz op locatie!

Offerte aanvragen0413-302773