Slider

Pubquiz

Ben jij iemand die overal iets vanaf denkt te weten? Heb je een brede algemene kennis of vind je het gewoon leuk om de strijd aan te gaan met je vrienden, collega’s of teamgenoten? Dan is de pubquiz het ideale avondje uit. In een leuke ontspannende sfeer zorgen wij ervoor dat de spanning tot grote hoogte zal stijgen als er een fanatieke strijd zal losbarsten om de eretitel: De allergrootste Quiz-Koning! Tijdens deze avond kun je laten zien dat je de meeste kennis hebt op het gebied van sport, nieuws, muziek en nog veel meer.

  • De leukste presentatoren in gelikte outfit
  • Zeer originele vragen
  • Één en al gezelligheid gegarandeerd
  • 8 totaal verschillende rondes
  • Grote trofee voor winnende team!

Meer informatie over dit uitje

Pubquiz – het uitje

De groep waarmee gespeeld gaat worden wordt door de quizmaster welkom geheten onder het genot van een drankje. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd als dit nog moet gebeuren. Vervolgens worden de meest uiteenlopende vragen gesteld, om erachter te komen wie de grootste kenner is van allemaal. Met alleen gokken val je snel genoeg door de mand, want als er een open vraag of snelheidsvraag wordt gesteld valt er namelijk niets te gokken. Wie stond er ook al weer aan de leiding van de DSB bank? Wie is ook al weer die vrouw die ooit aan de lama’s mee deed? Dit soort vragen zullen allemaal aan bot komen in deze interactieve pub quiz.

Voor grote groepen hebben wij de Quiz Show Deluxe 2.0 ontwikkeld, deze wordt speciaal op maat gemaakt voor jullie eigen groep. Klik hier voor meer informatie!


 “Super gezellig om de pubquiz te hosten! Soms wil ik ook gewoon meedoen in de groep, in die pubsfeer en alle drank haha:-)” aldus Uitjesbaas Jordi.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat de pubquiz garant staat voor gezelligheid, maar ook erg goed verzorgd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.