Pubquiz

Vervelend als je steeds maar niet op het antwoord kan komen.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Pubquiz

In een gezellige, ontspannende sfeer zorgen wij voor een quiz vol interactie. Tijd voor een fanatieke strijd tussen verschillende teams. Diverse, originele rondes komen voorbij. Met alleen gokken kom je niet ver..

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Pubquiz, wat is dat?

Ben jij iemand die overal iets vanaf denkt te weten? Heb je een brede algemene kennis of vind je het gewoon leuk om de strijd aan te gaan met je vrienden, collega’s of teamgenoten? Dan is de pubquiz het ideale avondje uit. In een leuke ontspannende sfeer zorgen wij ervoor dat de spanning tot grote hoogte zal stijgen als er een fanatieke strijd zal losbarsten om de eretitel: De allergrootste Quiz-Koning! Tijdens deze avond kun je laten zien dat je de meeste kennis hebt op het gebied van sport, nieuws, muziek en nog veel meer.

Voordelen Pubquiz teamuitje

  • De leukste presentatoren in gelikte outfit
  • Zeer originele vragen
  • Eén en al gezelligheid gegarandeerd
  • 8 totaal verschillende rondes
  • Grote trofee voor winnende team!

Pubquiz bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? De groep waarmee gespeeld gaat worden wordt door de quizmaster welkom geheten onder het genot van een drankje. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd als dit nog moet gebeuren. Vervolgens worden de meest uiteenlopende vragen gesteld, om erachter te komen wie de grootste kenner is van allemaal. Met alleen gokken val je snel genoeg door de mand, want als er een open vraag of snelheidsvraag wordt gesteld valt er namelijk niets te gokken. Wie stond er ook al weer aan de leiding van de DSB bank? Wie is ook al weer die vrouw die ooit aan de lama’s mee deed? Dit soort vragen zullen allemaal aan bot komen in deze interactieve pub quiz. Klinkt goed toch, zo’n Pubquiz bedrijfsuitje of Pubquiz teamuitje?

Voor grote groepen hebben wij de Quiz Show Deluxe 2.0 ontwikkeld, deze wordt speciaal op maat gemaakt voor jullie eigen groep. Klik hier voor meer informatie!

Nog meer informatie over de Pubquiz

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Pubquiz’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.