Pubquiz

Speel een leuke pubquiz met collega’s. Vervelend als je steeds maar niet op het antwoord kan komen.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Pubquiz

Een pubquiz op locatie vol interactie

In een gezellige, ontspannende sfeer zorgen wij voor een pubquiz vol interactie. Tijd voor een fanatieke strijd tussen verschillende teams. Diverse, originele rondes komen voorbij. Met alleen gokken kom je niet ver. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer in bedrijfsuitjes en teamuitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

Pubquiz als bedrijfsuitje of personeelsuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? De groep waarmee gespeeld gaat worden, zal door de quizmaster welkom geheten onder het genot van een drankje. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd als dit nog moet gebeuren. Vervolgens worden de meest uiteenlopende vragen gesteld, om erachter te komen wie de grootste kenner is van allemaal. Met alleen gokken val je snel genoeg door de mand, want als er een open vraag of snelheidsvraag wordt gesteld valt er namelijk niets te gokken. Wie stond er ook alweer aan de leiding van de DSB bank? Wie is ook alweer die vrouw die ooit aan de lama’s mee deed? Dit soort vragen zullen allemaal aan bot komen in deze interactieve quiz. Klinkt goed toch, zo’n pubquiz als bedrijfsuitje?

Voor grote groepen hebben wij de Quiz Show Deluxe 2.0 ontwikkeld. Neem gerust contact met ons op en speel dé leukste quiz van Nederland!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Met hoeveel collega's kan ik een pubquiz spelen?

Met zoveel collega’s als je zelf wil! Dus trommel je collega’s op, kies je teamgenoten (of laat ons het doen) en speel dé leukste quiz van Nederland!

Kan ik een pubquiz als bedrijfsuitje combineren met een lunch?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie pubquiz uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773