fbpx

Got Snowballs

Een online kerstborrel. Daar hoort natuurlijk Got Snowballs bij. Dé leukste kerstactiviteit om het jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Are you ready for this christmas game?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Quizzen en spelshows

Het leukste kerstuitje met je collega’s

In deze virtuele teambuilding game komt alles samen. Een ware strijd barst los. En dat vanuit huis. Gebaseerd op Quaranteambuilding. Maar dan in een unieke kerstsfeer. Ho ho ho, dit kan toch niet waar zijn?! We horen het jullie al zeggen, maar het is toch echt waar. Hét beste van onze games in één game. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

Scoor de meeste punten en win!

Werk samen met je teamgenoten, verdeel de taken en scoor zoveel mogelijk punten voor het team. Door de veelzijdigheid van de game is er voor ieder wat wils. Iedereen kan daarom meedoen. Ben jij de escape game-specialist of juist de quiz-maestro? Is de bingewatch-bingo meer iets voor jou?

Jullie spelen in teams van 4 á 5 personen. Zelf maken jullie onderling virtueel contact om het team te vormen, opdrachten te voltooien en punten te scoren. Weet jullie team de meeste punten te behalen? Dan worden jullie uitgeroepen tot de kerstkampioenen. En dan kunnen jullie er zeker weer een jaartje tegenaan.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Got Snowballs gespeeld?

Voor het uitje is er diverse malen contact. Zo weten jullie bijvoorbeeld precies in welke stream Got Snowballs gespeeld wordt. Op de tijdstip zelf zit iedereen klaar voor het tofste teamuitje, maar dan digitaal. En in kerstsfeer. Het tijdstip nadert. De messen worden geslepen. Are you ready for a christmas game?

Op welke datum en tijd kan ik Got Snowballs spelen?

Je vraag het uitje aan voor een datum, tijdstip en tijdsduur naar keuze. Wel raden wij het uitje vlak voor de kerst aan 🙂 Vraag ons zeker naar de mogelijkheden voor meer informatie.

Waarom is dit het ideale kerstuitje?

Leuk dat je het vraagt. We zijn erg trots op dit uitje. Gewoon omdat deze game alles bevat wat je nodig hebt voor een tof teamuitje. Deze game bestaat uit escape games, quizvragen, doe-opdrachten, audiofragmenten en een bingewatch-bingo. Samenwerken, lachen, nadenken en gek doen. Oftewel: alle elementen om elkaar op een andere manier te leren kennen. En natuurlijk in kerstsfeer!

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773