fbpx

Bedrijfsuitje 100 personen

Wil je een bedrijfsuitje organiseren voor 100+ personen? Uitjesbazen verzorgt jullie bedrijfsuitje van A tot Z.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ bedrijfsuitjes voor grote groepen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Mogelijk tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje 100 personen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Het organiseren van een bedrijfsuitje voor een grote groep kan een hele opgave zijn. Je moet nu eenmaal rekening houden met vele wensen en voorkeuren. Wij helpen je graag hierbij. Zo hebben wij een ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes voor 100+ personen. Hieronder vind je onze top 3 populaire activiteiten voor grote groepen.

1. Quiz Show Deluxe

In een interactieve setting gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Quiz Show Deluxe staat garant voor teambuilding, humor en vermaak. Liefkozend dé leukste quiz van Nederland en België genoemd.

8 originele rondes. 2 quizmasters. Een game-app om jullie antwoorden in te sturen. Deze quiz is uitermate geschikt voor grote groepen en zal zeker niet teleurstellen. Onze tip als jullie gaan voor een quiz of show.

Quiz Show Deluxe Offerte aanvragen

2. Full Virtual Reality Experience

Een complete Virtual Reality activiteit voor ieder gezelschap. Terwijl je het ene moment een VR bom ontmantelt, speel je het andere moment unieke VR games. In onze Full Virtual Reality Experience wordt een VR Workshop gecombineerd met VR Teambuilding. Op deze manier ontdek je Virtual Reality én verbeter je de onderlinge communicatie. Kortom: ideaal als teambuilding activiteit.

Door het gebruik van meerdere VR brillen en VR sets kunnen wij deze unieke activiteit voor grotere gezelschappen aanbieden.

Full Reality Experience Offerte aanvragen

3. Wie is de Rat?

Een levensechte “De Mol” activiteit. In groepen gaan jullie aan de slag in een stad naar keuze. Gewapend met een game-app voltooien jullie in teams verschillende opdrachten om het meeste geld bij elkaar te spelen.

Maar pas op: er zit een Rat in elk team. Dit belooft een verraderlijk bedrijfsuitje vol spanning, verraad en teambuilding te worden. Denk jij jouw collega’s nog te vertrouwen in de toekomst?

Wie is de Rat? Offerte aanvragen

Wie is de Rat - Wie is de Mol spel op locatie | Uitjesbazen

Een gevarieerd programma

Wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen zorgt voor een gevarieerd programma. Wil je bijvoorbeeld meerdere activiteiten met elkaar combineren? Geen probleem. Bekijk gerust ons complete aanbod aan bedrijfsuitjes. Liever passend advies voor de invulling van jullie evenement? Wij voorzien jullie graag van meer informatie. Hieronder vind je alvast diverse type bedrijfsuitjes. Ideaal ter inspiratie.

Een geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje

Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog voor het bedrijfsuitje van 100+ personen? Uitjesbazen werkt nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor vinden wij altijd een passende locatie, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren.

SamenwerkingenPassend advies