fbpx

Bedrijfsuitje 100 personen

Wil je een bedrijfsuitje organiseren voor 100+ personen? Uitjesbazen verzorgt hét perfecte bedrijfsuitje voor grote groepen.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 100+ personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje 100 personen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Het organiseren van een bedrijfsuitje voor een grote groep kan een hele opgave zijn. Je moet nu eenmaal rekening houden met vele wensen en voorkeuren. Wij denken graag groots met jullie mee. Zo hebben wij een ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes voor 100+ personen. Hieronder vind je onze top 3 populaire activiteiten voor grote groepen.

1. Quiz Show Deluxe

In een interactieve setting gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Quiz Show Deluxe staat garant voor teambuilding, humor en vermaak. Liefkozend dé leukste quiz van Nederland en België genoemd.

8 originele rondes. 2 quizmasters. Een game-app om jullie antwoorden in te sturen. Deze quiz is uitermate geschikt voor grote groepen (vanaf 40 personen) en zal zeker niet teleurstellen. Onze tip als jullie gaan voor een quiz of show.

Quiz Show Deluxe Offerte aanvragen

Pubquiz met quizmaster, spelmaterialen en prijzen | Uitjesbazen

2. Full Virtual Reality Experience

Een complete Virtual Reality activiteit voor ieder gezelschap. Terwijl je het ene moment een VR bom ontmantelt, speel je het andere moment unieke VR games. In onze Full Virtual Reality Experience wordt een VR Workshop gecombineerd met VR Teambuilding. Op deze manier ontdek je Virtual Reality én verbeter je de onderlinge communicatie. Kortom: ideaal als teambuilding activiteit voor grote groepen.

Door het gebruik van meerdere VR brillen en VR sets kunnen wij deze unieke activiteit voor grotere gezelschappen aanbieden.

Full Reality Experience Offerte aanvragen

3. Wie is de Rat?

Een levensechte “De Mol” activiteit. In groepen gaan jullie aan de slag in een stad naar keuze. Gewapend met een game-app voltooien jullie in teams verschillende opdrachten om het meeste geld bij elkaar te spelen.

Maar pas op: er zit een Rat in elk team. Dit belooft een verraderlijk bedrijfsuitje vol spanning, verraad en teambuilding te worden. Denk jij jouw collega’s nog te vertrouwen in de toekomst?

Wie is de Rat? Offerte aanvragen

Wie is de Rat - Wie is de Mol spel op locatie | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

100+ personen? Check. 150+ personen? Check. 200+ personen? Check. Dit kan niet misgaan, toch? 😉

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.”

Haaglanden Medisch centrum
Jolanda Ellis
105 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Haaglanden Medisch Centrum | Uitjesbazen

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Ziggo | Uitjesbazen

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

Een geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje

Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog voor het bedrijfsuitje van 100+ personen? Uitjesbazen werkt nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor vinden wij altijd een passende locatie, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

SamenwerkingenPassend advies

Sanne | Uitjesbazen

Een gevarieerd programma

Wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen zorgt voor een gevarieerd programma. Wil je bijvoorbeeld meerdere activiteiten met elkaar combineren? Bekijk gerust ons complete aanbod aan bedrijfsuitjes. Liever passend advies voor de invulling van jullie evenement? Wij voorzien jullie graag van meer informatie. Hieronder vind je alvast diverse type bedrijfsuitjes. Ideaal ter inspiratie.

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773