Moordspel

Speel hét moordspel mysterie in een stad naar keuze. Kleeft er bloed aan jullie handen?

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Moordspel in de stad

Speel hét moordspel in een stad naar keuze. In deze uitdagende én spannende city game is een moord gepleegd. Een mysterieuze, onopgeloste moordzaak staat op jullie te wachten. Jullie hulp is dringend nodig. Weten jullie de waarheid te achterhalen?

Offerte aanvragenMeer informatie

Moordspel spelen als bedrijfsuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad en hebben we de case helemaal voorbereid. De commissaris staat jullie al op te wachten in de stad en de koffers worden aan jullie overhandigd. De spanning loopt op en jullie moeten als team op zoek naar de code voor de koffer. Als deze gevonden is, is de eerste stap naar de oplossing gezet. De koffer is echter gevuld met een hoop mysteries, zeer uitdagende puzzels en informatie die jullie allemaal op moeten lossen. Om deze op te lossen, zullen jullie verschillende punten in de stad moeten zien te vinden. The city is your playground! Het onderzoek naar de moord is dus zeer uiteenlopend en variërend. Zonder het door te hebben ontdek je de complete stad. Klinkt goed toch?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het moordspel?

De koffer, de verschillende puzzels, uitdagende games, cijfersloten etc. moeten allemaal worden opgelost. Alibi’s worden gecheckt, verdachten worden uitgesloten. Ook het juiste motief wordt gekoppeld. Gaat dit allemaal goed? Case closed! De commissaris zal zeer tevreden zijn. Maar er kan natuurlijk maar één team deze bloedstollende zaak als eerste oplossen en er met de winst vandoor gaan. De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde trofee. Denken jullie in staat te zijn om deze spannende moordzaak op te lossen voordat het te laat is?

Kan het moordspel inclusief diner georganiseerd worden?

Wij regelen graag een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel in combinatie met het moordspel voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat het moordspel mysterie uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Dit uitje is ook mogelijk in het Engels en Duits.