fbpx

Moordspel

Speel hét spannendste moordspel met je collega’s. Wie heeft de burgemeester vermoord? Help de recherche met dit moord mysterie!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Moordspel aan tafel

Case Blüdhaven

Er is een moord gepleegd in Blüdhaven. Wout Boefs, hoofd van de recherche, heeft jullie hulp dringend nodig bij het achterhalen van de waarheid. Wie is de moordenaar? Wat is het moordwapen? En wat is het motief? Deze drie vragen staan centraal tijdens het moordspel. Jullie krijgen een koffer overhandigd vol met bewijsmateriaal. Al puzzelend ontrafel je steeds meer geheimen uit Case Blüdhaven. Boek snel dit bloedstollende moordspel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

Moordspel voor grote groepen

Er is een moord gepleegd in het dorpje Blüdhaven. De burgemeester is vermoord en het hele dorp is in rep en roer! De ervaren rechercheur Wout Boefs werkt aan de zaak. Wie heeft de moord gepleegd, waarom en met welk moordwapen? Het lukt de rechercheur maar niet om de moord op te lossen, terwijl de tijd begint te dringen. Hij heeft nog slechts enkele uren de tijd om de moord op te lossen. Lukt het hem niet, dan wordt hij van de zaak afgehaald. Kunnen jullie hem helpen om deze moordzaak op te lossen en zijn carrière te redden?

In teams van 5 á 6 personen gaan jullie aan de slag om de waarheid boven tafel te krijgen. Samenwerking, communicatie en concentratie zijn vereist voor een goede afloop. Ideaal als spel om meerdere teams tegen elkaar te laten strijden.

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen

Blüdhaven: hét moordspel op locatie

De verdachten in de zaak zijn 10 inwoners van het dorpje Blüdhaven. Wie heeft de moord gepleegd? Is het de slager Harry Speks of toch Pieter Oppeneer, de chauffeur van de burgemeester? Rechercheur Wout Boefs zit met de handen in het haar. Een anonieme tipgever heeft hem informatie en aanwijzingen toegestuurd. Iemand uit het dorp weet dus meer over deze moord! Maar het lukt de rechercheur niet om de aanwijzingen te ontcijferen. Jullie gaan hem daarbij helpen! Open de koffer en duik in het bewijsmateriaal. Lukt het jullie om de dader, het moordwapen en het motief te vinden voordat de rechercheur van de zaak wordt gehaald?

Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt het moordspel?

Je gaat als team aan de slag om Case Blüdhaven op te lossen. Jullie krijgen hiervoor een koffer vol met bewijsmateriaal. In deze koffer vinden jullie verschillende puzzels, uitdagende games, cijfersloten en meer. Alles moet opgelost worden. Alibi’s worden gecheckt, verdachten worden uitgesloten. Ook het juiste motief moet worden gekoppeld.

Gaat dit allemaal goed? Case closed! Wout zal zeer tevreden zijn. Maar er kan natuurlijk maar één team deze bloedstollende moordzaak als eerste oplossen. De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde trofee. Denken jullie in staat te zijn om deze spannende moordzaak op te lossen voordat het te laat is?

2. Kan het moordspel met een diner georganiseerd worden?

Wij regelen graag het moordspel in combinatie met een diner voor jullie. Zo werken wij met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat het moordspel mysterie uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

3. Met hoeveel collega's kan ik dit moordspel op locatie spelen?

Zoveel als jullie zelf willen. Is het een grote groep? Dan maken we gewoon meer teams. Een ware strijd barst los. Weet jullie team als eerste Case Blüdhaven op te lossen?

4. Is dit moordspel geschikt voor teambuilding?

Communiceer, werk samen en probeer als eerste Case Blüdhaven op te lossen. Lukt het jouw team om andere collega’s te slim af te zijn?

Zoals je hierboven leest, is samenwerken uitermate belangrijk voor een goede afloop. Het spel heeft daarom een positieve invloed op teambuilding. Dus ja 🙂

Recensies moordspel aan tafel

“Was leuk, wel pittig. We hadden 4 teams en 1 team had het gehaald. Bedankt voor de samenwerking.”

Achmea
Dotty Pattiapon
14 personen
Moordspel
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht | Teamuitjes - Personeelsuitjes | Uitjesbazen

“Het was een suc6, iedereen vond het een uitdagend spel en slim in elkaar gezet. Volgens mij is mijn team er als enige in geslaagd om de opdracht te volbrengen maar dat mocht de pret niet drukken.”

ABN Amro
Yolanda Moens
25 personen
Moordspel
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moordspel
Bedrijfsuitje Breda

Image

Voor dé kroon op jullie moordspel!

Offerte aanvragen0413-302773