fbpx

Moordspel

Speel hét spannendste Moordspel met je collega’s. Wie heeft de burgemeester vermoord? Help de recherche met dit moord mysterie!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Spannende game voor aan tafel

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Te spelen in groepen tegen elkaar

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Moordspel aan tafel

Case Blüdhaven

Er is een moord gepleegd in Blüdhaven. Wout Boefs, hoofd van de recherche, heeft jullie hulp dringend nodig bij het achterhalen van de waarheid. Wie is de moordenaar? Wat is het moordwapen? En wat is het motief? Deze drie vragen staan centraal tijdens het Moordspel. Jullie krijgen een koffer overhandigd vol met bewijsmateriaal. Al puzzelend ontrafel je steeds meer geheimen uit Case Blüdhaven. Boek snel dit bloedstollende Moordspel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

De verdachten in de zaak zijn 10 inwoners van het dorpje Blüdhaven. Wie heeft de moord gepleegd? Is het de slager Harry Speks of toch Pieter Oppeneer, de chauffeur van de burgemeester? Rechercheur Wout Boefs zit met de handen in het haar. Een anonieme tipgever heeft hem informatie en aanwijzingen toegestuurd. Iemand uit het dorp weet dus meer over deze moord! Maar het lukt de rechercheur niet om de aanwijzingen te ontcijferen. Jullie gaan hem daarbij helpen! Open de koffer en duik in het bewijsmateriaal. Lukt het jullie om de dader, het moordwapen en het motief te vinden voordat de rechercheur van de zaak wordt gehaald?

In teams van 5 á 6 personen gaan jullie aan de slag om de waarheid boven tafel te krijgen. Samenwerking, communicatie en concentratie zijn vereist voor een goede afloop. Ideaal als spel om meerdere teams tegen elkaar te laten strijden.

Recensies Moordspel

Zij hebben de dader al gepakt, nu jullie nog!

“Was leuk, wel pittig. We hadden 4 teams en 1 team had het gehaald. Bedankt voor de samenwerking.”

Achmea
Dotty Pattiapon
14 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Het was een suc6, iedereen vond het een uitdagend spel en slim in elkaar gezet. Volgens mij is mijn team er als enige in geslaagd om de opdracht te volbrengen maar dat mocht de pret niet drukken.”

ABN Amro
Yolanda Moens
25 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Bedrijfsuitje Breda

Image

Onze tip:

Combineer het Moordspel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Tim, DÉ SPECIALIST IN escape games!

Offerte aanvragen0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Moordspel!

Offerte aanvragen0413-302773