Moordspel

Speel hét moordspel mysterie aan tafel. Wie heeft de burgemeester vermoord? Help de recherche met het onderzoek!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Moordspel aan tafel

Moordspel aan tafel

Speel hét moordspel aan tafel. In deze bloedstollende game ga je samen met een team een moord die gepleegd is oplossen. Wout Boefs, hoofd van de recherche, heeft jullie hulp hard nodig met het achterhalen van de waarheid. Wie heeft met welk wapen de moord gepleegd en waarom? Deze drie vragen staan centraal. Jullie krijgen een koffer opgestuurd vol met bewijsmateriaal. Al puzzelend zul je steeds meer geheimen uit Blüdhaven gaan ontrafelen.

Offerte aanvragenMeer informatie

Wout Boefs heeft hulp nodig

Verhaal van moordspel Case Blüdhaven

Er is een moord gepleegd in het dorpje Blüdhaven. De burgemeester is vermoord en het hele dorp is in rep en roer! De ervaren rechercheur Wout Boefs werkt aan de zaak. Wie heeft de moord gepleegd, waarom en met welk moordwapen? Het lukt de rechercheur maar niet om de moord op te lossen, terwijl de tijd begint te dringen. Hij heeft nog slechts enkele uren de tijd om de moord op te lossen. Lukt het hem niet, dan wordt hij van de zaak afgehaald. Kunnen jullie hem helpen om deze moordzaak op te lossen en zijn carrière te redden?

10 verdachten, 1 moordenaar

De verdachten in de zaak zijn 10 inwoners van het dorpje Blüdhaven. Wie heeft de moord gepleegd? Is het de slager Harry Speks of toch Pieter Oppeneer, de chauffeur van de burgemeester? Rechercheur Wout Boefs zit met de handen in het haar. Een anonieme tipgever heeft hem informatie en aanwijzingen toegestuurd. Iemand uit het dorp weet dus meer over deze moord! Maar het lukt de rechercheur niet om de aanwijzingen te ontcijferen. Jullie gaan hem daarbij helpen! Open de koffer en duik in het bewijsmateriaal. Lukt het jullie om de dader, het moordwapen en het motief te vinden voordat de rechercheur van de zaak wordt gehaald?

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het moordspel?

De koffer, de verschillende puzzels, uitdagende games, cijfersloten etc. moeten allemaal worden opgelost. Alibi’s worden gecheckt, verdachten worden uitgesloten. Ook het juiste motief wordt gekoppeld. Gaat dit allemaal goed? Case closed! Wout zal zeer tevreden zijn. Maar er kan natuurlijk maar één team deze bloedstollende zaak als eerste oplossen en er met de winst vandoor gaan. De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde trofee. Denken jullie in staat te zijn om deze spannende moordzaak op te lossen voordat het te laat is?

Kan het moordspel inclusief diner georganiseerd worden?

Wij regelen graag een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel in combinatie met het moordspel voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat het moordspel mysterie uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Dit uitje is ook mogelijk in het Engels en Duits.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773