Wie is de Rat City Game

Wie is de Mol Rat?

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Niet wie is de mol, maar wie is de rat! Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Speel slim als team, ontmasker de rat snel en scoor zoveel mogelijk punten tijdens de doe- en denkopdrachten. Eén probleem.. Er is ook een rat actief, welke een tegenovergesteld doel heeft, namelijk: zo min mogelijk punten scoren. Welk team weet de rat te ontmaskeren en de meeste punten te scoren?
  • App-game van het jaar!
  • Uitdagende game om met vrienden/collega’s te spelen
  • Individualiseer wie is de rat met eigen opdrachten of highlights of bedrijfsvragen
  • Een spel-dag zoals je hem nog nooit beleefd hebt
  • Ultieme strijd met spanning en sabotage en teambuilding ineen
3
Meer informatie over dit uitje

Wie is de Rat – het spel 

Vooraf hebben wij elkaar meerdere keren gesproken, om het spel zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij leggen het wie is de rat spel nogmaals uit. De teams zijn ingedeeld en de rat in jullie team.. is bekend. Dit weet natuurlijk alleen de rat zelf..;) Wanneer jullie er klaar voor zijn op de afgesproken datum en tijd krijgen jullie van ons de toegangscode van de app game om deze te installeren. Daarna spreekt alles voor zich. Ontdek de stad, ontdek de rat en scoor die punten!!

Iedereen kent Wie is de mol van het televisie programma. Ons spel Wie is de rat is een teambuilding game. Nèt wat anders! Bij ons kun je bijvoorbeeld niet afvallen. Wel zo leuk als je met een groep deelneemt. Daarnaast gaat het er bij ons iets gemoedelijker aan toe. Rennen hoeft niet, nadenken wel. Interactie, gezelligheid en spanning zijn ons keywords. Wij bieden jou het wie is de mol spel, maar dan in een compleet vernieuwd teambuilding jasje; wie is de rat.

Deze City Game is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Vanaf 4 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 4 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vergelijkbare Doe Het Zelf Teambuilding Games!

Crazy 88
Crazy 88

Alleen voor echte mafkezen. Welke opdrachten durf jij uit te voeren?

Lees meer
The Hangover
The Hangover

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als je er de volgende dag last van hebt. Ben je het er mee eens? Dan is The Hangover app-game hét ideale vrijgezellenfeest.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

M