Wie is de Rat

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

Aantal keer geboekt

589

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

Wie is de Mol Rat?

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Natuurlijk hebben wij dat ook! Wat wil je doen? Misschien een online pubquiz spelen of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje

Niet wie is de mol, maar wie is de rat! Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Speel slim als team, ontmasker de rat snel en scoor zoveel mogelijk punten tijdens de doe- en denkopdrachten. Eén probleem.. Er is ook een rat actief, welke een tegenovergesteld doel heeft, namelijk: zo min mogelijk punten scoren. Welk team weet de rat te ontmaskeren en de meeste punten te scoren?

 • Enthousiaste en professionele Uitjesbaas als begeleider
 • Compleet vernieuwde interactieve app game sinds 2019!
 • Individualiseer wie is de rat met eigen opdrachten, highlights of bedrijfsvragen
 • Prijswinnend concept! Check de app game, we zijn er trots op:)
 • Ultieme strijd met spanning, sabotage en teambuilding ineen
3
Meer informatie over dit uitje

Wie is de Rat – de start 

Onze eigen Rik van de Westelaken (lees: enthousiaste spelbegeleider) zal het spel aan jullie uitleggen, zodat alles duidelijk is. Ook worden de teams ingedeeld. En dan kunnen jullie los gaan. Maar niet voordat de Ratten bekend worden gemaakt. Natuurlijk helemaal in het geheim, zodat zij op dat moment nog vrij rond kunnen lopen. Daarna gaan jullie met het team op pad. Jullie krijgen veel verschillende opdrachten voor de kiezen. Voor ieder wat wils en zeker uitdagend.

Wie is de Mol is verleden tijd

De teams worden ingedeeld en de rat wordt bekend gemaakt. In het geheim natuurlijk..;) Enkele minuten later wordt de app game geïnstalleerd en spreekt alles voor zich. Ontdek de stad, ontdek de rat en scoor die punten!!

Wie is de mol is een televisie programma. Wie is de rat is een teambuilding game. Nèt wat anders! Bij ons kun je bijvoorbeeld niet afvallen. Wel zo leuk als je met een groep deelneemt. Daarnaast gaat het er bij ons iets gemoedelijker aan toe. Rennen hoeft niet, nadenken wel. Interactie, gezelligheid en spanning zijn onze keywords. Wie is de mol, maar dan in een compleet vernieuwd teambuilding jasje; Wie is de Rat.

Wie is de Rat – bedrijfsuitje

Jullie hebben een wie is de mol strategie gehanteerd om een rat te vangen. Klinkt vaag. Maar is waarschijnlijk wel het geval geweest! Welk team heeft de rat ontmaskerd, de meeste highlights van de stad ontdekt, punten binnen getikt en het beste samengewerkt? Het ultieme bedrijfsuitje!

De vernieuwde wie is de rat app game vertelt geen leugens. Alles is opgeslagen! Welke route is afgelegd door de teams, wie ging waar in de fout en veel meer leuke feitjes komen boven tafel. Inclusief de overall winnaar natuurlijk! Welk team gaat naar huis met de felbegeerde trofee? Welke rat heeft zijn taken het beste uitgevoerd, en ontvangt nog een speciale prijs?!


“Ik kijk elke aflevering van wie is de mol minimaal 2 keer. Maar ik moet zeggen dat ik ratten intussen leuker vindt. Echt gaaf hoe ‘amateurs’ zo in een bedrijfsuitje kunnen opgaan!” Aldus Uitjesbaas Lindsay.


Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Wie is de Rat’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M