fbpx

Vrijgezellenfeest op locatie naar keuze

Wij nemen het feestje mee naar jou!

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Vrijgezellenfeest » Vrijgezellenfeest op locatie

Vrijgezellenfeest op locatie

Het moment is bijna daar. De mooiste dag van je leven: je bruiloft. Toch denken wij dat er één dag is die nog leuker kan zijn: je vrijgezellenfeest! De dag waarop jij nog een geniet van de vrijheid. Geen verplichtingen, alleen maar ruimte voor plezier voor jou en je vrienden of vriendinnen! En jij bepaalt zelf de locatie, binnen of buiten!

Zin om te kletsen? Wij altijd!
Neem contact op

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Vrijgezellenfeest bij jou organiseren

Wij regelen alles voor jou! We nemen alles uit handen en bezorgen jou een zorgeloze dag! Geniet er van zolang het nog kan. Wij nemen onze activiteit mee naar jouw gewenste locatie. Bij je thuis, in de voetbalkantine of in de plaatselijke kroeg? Niets is te gek voor de Uitjesbazen!

Uniek vrijgezellenfeest

Ben je fan van escape rooms? Zin in een spannende pubquiz of een hilarische Crazy 88? Uitjesbazen is van alle markten thuis. Wij bieden jou een gevarieerd aanbod uitjes die vol passie in elkaar zijn gezet! Ben je met een grote groep? Neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerd uitje, dan bespreken we de mogelijkheden. Zo maken we samen jouw uitje nog specialer!

Bekijk alle uitjes

Recensies

Jullie ervaringen!

”Crazy 88 gedaan bij het vrijgezellenfeest van mijn zusje. Wat een dag, haha. We hebben echt genoten van de hele ervaring. Leuke spellen en opdrachten, briljant in elkaar gezet!”

Nathalie

Crazy88
Vrijgezellenfeest op locatie

”Mega leuk om te doen. Je hoeft de deur niet uit voor een speciale ervaring. Goede aanrader voor een leuke activiteit voor thuis!”

Sanne

Escape the Firm
Vrijgezellenfeest op locatie

”Wie is de Rat Diner gespeeld in het plaatselijke diner-café! Geweldige avond gehad, daarna nog lekker doorgezakt. Echt een goede aanrader voor een leuk en gezellig vrijgezellenfeestje!”

Ingrid

Wie is de Rat Diner
Vrijgezellenfeest op locatie

Veelgestelde vragen over vrijgezellenfeest op locatie

Wat is een vrijgezellenfeest op locatie?

Tijdens een vrijgezellenfeest op locatie geniet jij samen met jouw vrienden of vriendinnen van een dag die je niet meer zal vergeten. Uitjesbazen heeft een groot aanbod aan vrijgezellenuitjes waarbij wij naar jou toekomen. Elke gewenste locatie komen wij naar toe. Bij je thuis, in het kantine van de sportclub of op een locatie in de buitenlucht. Bij ons is alles mogelijk!

Hoeveel mensen kunnen er deelnemen aan een vrijgezellenfeest op locatie?

Er is geen maximaal aantal personen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Zolang het op de locatie mogelijk is natuurlijk.

Is het aanvragen van een offerte vrijblijvend?

Een offerte bij Uitjesbazen is altijd vrijblijvend aan te vragen. Neem gerust contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden!