VR Teambuilding

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Aantal keer geboekt

219

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Virtual Reality Teambuilding Activiteit

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Hebben we gewoon. Geen probleem. Wij bieden nu als online teambuildingactiviteit: de hilarische en gezellige Quaranteambuilding! Een 100% coronaproof uitje

Teambuilding en VR? Nou, dat leggen we je uit. Terwijl één speler een VR bril op doet en een virtuele bom voor zich ziet hebben de andere spelers, zonder VR bril, de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key. Dit levert hilarische taferelen op. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of nee wacht, het eerste gele draadje! “Ja, maar ik heb geen geel draadje!” Ohhh dan het derde draadje! BOEM!! Het bleek het derde gele draadje te zijn. Lezen, geduld, communicatie en stress komen samen in deze VR teambuildinggame! Leuk om te vermelden: iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de bril doorgegeven aan een teamgenoot. Iedereen speelt dus 10 bommen zonder bril en 5 met bril op de neus. De bommen worden steeds moeilijker, wie lost de meeste bommen op binnen de vastgestelde tijd?!

 • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts
 • Als enige in Nederland een ware teambuilding VR experience mogelijk
 • De ideale combinatie tussen Virtual Reality en Teambuilding
 • Een teambuildingsuitje met een moderne twist
 • Een VR Experience met de nieuwste console op VR-gebied
 • Vraag naar het ‘all- in’ pakket en krijg een complete ervaring voor een prikkie
3
Meer informatie over dit uitje

Virtual Teambuilding – het uitje

Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daarop erg goed aansluit. Vervolgens komen onze VR-experts op jouw locatie en worden de VR-sets en bommen geïnstalleerd en de spelmaterialen klaar gezet. Wij kunnen er tot wel 50 tegelijk opbouwen, hierdoor is dit uitje zeker geschikt voor grote groepen. Een introductie over Virtual Reality en hoe de bom ontmanteld kan worden volgt. Na de introductie begint de tijd te dringen want de bommen moeten ontmanteld worden. In totaal duurt de VR Room tussen de 1 en de 2 uur. De VR Teambuilding is ook te boeken in combinatie met de Virtual Experience op Locatie.

Virtual Reality Teambuilding

Virtual Reality staat voor een unieke ervaring met talloze verschillende ervaringen. Maar we gaan nog een stapje verder. Het is namelijk ook uitstekend in te zetten als teambuildingsactiviteit. De Virtual Reality bril gaat op en het is pikkedonker. Dan verschijnt er een zeer gecompliceerde bom voor je en je hebt totaal geen idee wat je daar mee aan moet. Maar de tijd tikt en er is geen tijd te verliezen. Of.. de bom ontploft right into your face! Hee, maar hoezo dan teambuilding als maar 1 persoon de bril op heeft?
Nou. Dat leggen we je uit. Je zit namelijk aan tafel met 1 tot 4 andere spelers. Zij hebben een mega groot vel papier voor zich liggen. Het ziet er fascinerend uit.. Maar wat moeten zij hiermee? Dit is namelijk de handleiding voor de bom, alleen doormiddel van goede communicatie gaat het lukken om de bommen te ontmantelen. Lukt het jullie om rustig te blijven wanneer jullie onder tijdsdruk staan?


“Dit uitje is ideaal om mensen kennis te laten maken met VR. Daarnaast is het de ideale oplossing voor organisatoren die teambuilding ook belangrijk vinden!” Aldus Dirk, Eindbaas.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie virtual reality ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

1 - 2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

1 - 2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M