VR Escape Room 2.0

Gem. klantbeoordeling

4.7 ★★★★★

Aantal keer geboekt

68

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.7 ★★★★★

Virtual Reality Escape Room 2.0

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Toch een escape room? Hebben we! Wat dacht je van de online escape room ‘Escape the Firm’. Een meeslepend en volledig coronaproof uitje. Of bekijk een van de andere online teamuitjes.

Jullie zijn in het kantoor van The Firm, een onbekende en duistere organisatie. Het beveiligingssysteem is uitgeschakeld. Vanaf nu hebben jullie 1 uur de tijd om te ontsnappen. Lukt het jullie om de geheime informatie te vinden voordat het alarm afgaat?

Zien jullie de connecties tussen de echte en de virtuele ruimte? Deze virtuele escape room speel je in teams van 4 of 5 personen. Daarbij kunnen we meerdere escape rooms opbouwen in één ruimte. Ieder team speelt met 2 VR-brillen. De overige spelers bekijken de informatie in de echte ruimte. Halverwege is er een mogelijkheid om de rollen om te draaien.

 • Perfecte combinatie van Virtual reality en een Escape room
 • Unieke ervaring: spelen met 2 VR-brillen tegelijkertijd
 • Onder vakkundige begeleiding van onze VR-experts
 • Teambuilding én een strijd tussen de teams (competitie-element)
 • Mogelijke op iedere locatie
3
Meer informatie over dit uitje

Uniek: multiplayer Virtual reality escape room

De VR-spelers verkennen ‘samen’ het virtuele kantoor van The Firm. Jullie zien elkaar en dat maakt het echt uniek. Wat doet de ander? Hoe beweegt de ander? Hoe verdeel je de taken? Werk samen met de andere virtuele speler én met de spelers in de ‘echte’ wereld.

In de virtuele escape room stuiten jullie op allerlei (onaangename ; )) verrassingen. Hopelijk zijn jullie niet bang voor spinnen? De uitdagingen volgen elkaar snel op. Hoe schakel je het alarm uit? Hoe krijg je de sleutels uit de snoepautomaat? En wat is de juiste volgorde van de ordners in de kast? Een goede samenwerking en communicatie met de real-life spelers is van groot belang. Alleen als dat lukt, zullen jullie op tijd ontsnappen.

The Firm is een onbekende en duistere organisatie, bezig met een plan om in rap tempo zoveel mogelijk data te verzamelen, wereldwijd. Als dit zo doorgaat, worden zij snel het machtigste bedrijf op aarde. Met alle gevolgen van dien. De privacy en identiteit van miljoenen mensen staat op het spel. Ook die van jullie!

Lunch – Diner – Borrel

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of borrel dat kunnen we ook regelen voor jullie. We werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie virtuele escape room ervaring uiterst geslaagd zal zijn.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

1,5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M