Virtuele Pubquiz – Home Game

Virtuele pubquiz

Humor, ontspanning en een fanatieke strijd

Anders dan normaal, maar toch gewoon een toffe pubquiz. Vanuit een speciaal ingerichte studio! Speel (virtueel) met jullie groep of bedrijf. Dus toch die teambuilding, maar dan vanuit huis. Humor, ontspanning en een fanatieke strijd! De perfecte manier om in deze tijd te zorgen voor gezelligheid en een groepsgevoel. Ideaal als activiteit tijdens de vrijdagmiddagborrel of als avondje uit. Correctie: avondje thuis.

Presentatie vanuit een speciaal ingerichte studio

Jullie vormen teams van 4 of 5 personen. Het aantal teams is afhankelijk van het totale aantal personen wat meespeelt. De personen binnen een team maken virtueel contact met elkaar, bijvoorbeeld via Skype of Zoom. Wij presenteren de quiz vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat alle teams deze live kunnen volgen. Een professionele aanpak, interactieve presentatie en originele vragen.

3
Meer informatie over dit uitje

Datum en tijdstip naar keuze

Deze quiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 “Super gezellig om de pubquiz te hosten! Soms wil ik ook gewoon meedoen in de groep, in die pubsfeer en alle drank haha:-)” aldus Uitjesbaas Guus.


Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Deze City Game is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Vanaf 15 - 500 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 15 - 500 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

M