Virtuele pubquiz

Humor, ontspanning en een fanatieke strijd

Anders dan normaal, maar toch gewoon een toffe pubquiz. Vanuit een speciaal ingerichte studio! Speel (virtueel) met jullie groep of bedrijf. Dus toch die teambuilding, maar dan vanuit huis. Humor, ontspanning en een fanatieke strijd! De perfecte manier om in deze tijd te zorgen voor gezelligheid en een groepsgevoel. Ideaal als activiteit tijdens de vrijdagmiddagborrel of als avondje uit. Correctie: avondje thuis.

 Presentatie vanuit een speciaal ingerichte studio

Jullie vormen teams van 4 of 5 personen. Het aantal teams is afhankelijk van het totale aantal personen wat meespeelt. De personen binnen een team maken virtueel contact met elkaar, bijvoorbeeld via Skype of Zoom. Wij presenteren de quiz vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat alle teams deze live kunnen volgen. Een professionele aanpak, interactieve presentatie en originele vragen.

Datum en tijdstip naar keuze

Deze quiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

€ 10,-

Per persoon 

Voor 15 – 500 personen

}

2 uur

Vanuit huis, via een live verbinding

0413-302773