Virtuele Pubquiz

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

Aantal keer geboekt

312

Incl. professionele

Begeleiding

Dit duurt maar 20 seconden

Virtuele pubquiz spelen

Anders dan normaal, maar toch gewoon een toffe virtuele pubquiz. Vanuit een speciaal ingerichte studio spreekt de enthousiaste quizmaster jullie toe. Speel online met jullie groep of bedrijf. Dus toch die online teambuilding, maar dan vanuit huis. Humor, ontspanning en een fanatieke strijd! De perfecte manier om in deze tijd te zorgen voor gezelligheid en een groepsgevoel. Ideaal als activiteit tijdens de vrijdagmiddagborrel (eventueel met borrelpakket) of als gezellig avondje thuis.

 

Virtuele pubquiz organiseren

Wil jij graag weer iets leuks ondernemer met collega’s of vrienden, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Een virtuele pubquiz organiseren voor jouw bedrijf of vriendengroep was nog nooit zo makkelijk. Wij doen namelijk al het werk! Easy peasy. Het enige dat jij hoeft te doen is de mensen uitnodigen waarmee jij graag wilt spelen. Kies een datum en gaan met die banaan! Wij zorgen voor uitdagende quizvragen, een spetterende presentatie en natuurlijk een gezellige sfeer. Iedereen zorgt zelfs voor de drankjes en de snacks, want de pubquiz wordt volledig vanuit huis gespeeld. We hebben er vertrouwen in dat zelfs jij deze pubquiz kan organiseren ;-).

 

Virtuele pubquiz met presentator

Jullie vormen teams van 4 of 5 personen. Het aantal teams is afhankelijk van het totale aantal personen wat meespeelt. De personen binnen een team maken virtueel contact met elkaar, bijvoorbeeld via Skype of Zoom. Wij presenteren de quiz vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat alle teams deze live kunnen volgen. Een professionele aanpak, interactieve presentatie en originele vragen.

 

3
Meer informatie over dit uitje

Datum en tijdstip naar keuze

Deze pubquiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


 “Supergezellig om de pubquiz te hosten! Soms wil ik ook gewoon meedoen in de groep, in die pubsfeer en met alle drank, haha :-)” aldus Uitjesbaas Guus.


Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

De virtuele pubquiz is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Vanaf 15 - 500 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 15 - 500 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Uitjesbazen

w
Binnen 24 een bevestiging
i
Factuur na levering
Advies op maat
Met spel naar keuze
Optioneel: Personaliseren pakketten

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

    M