Virtual Reality op locatie

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Aantal keer geboekt

308

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Virtual Reality op Locatie

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Geen probleem, die hebben we! Wat wil je doen? Een online escape room? Of toch een ander online teamuitje? Welke je ook kiest: je hebt altijd een coronaproof uitje in handen!

Lopen op het randje van een wolkenkrabber, vliegen over Parijs of in een mijn karretje van de Himalaya. Met Virtual Reality (VR) is echt alles mogelijk. Wij passen iedere activiteit geheel aan op jullie wensen! Of het nu jullie eerste ervaring is, of voor de tweede keer bij ons Virtual Reality boeken. We hebben voor iedere groep een Virtual Reality experience op maat. Je zult versteld staan van wat Virtual Reality met jullie kan doen. Succes gegarandeerd!

 • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts
 • Alle systemen in huis: Oculus, HTC, PS4, Hololens, 360 cardboards, raceseats
 • Alle experiences aanwezig: van Google Earth tot skiën, tot escape rooms
 • Als enige in Nederland een ware teambuilding Virtual Reality experience mogelijk
 • Vraag naar het ‘all- in’ pakket en krijg een complete ervaring voor een prikkie
3
Meer informatie over dit uitje

Virtual Reality – het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn. Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daarop erg goed aansluit. Vervolgens komen onze Virtual Reality-experts op jouw locatie en worden de Virtual Reality-sets geïnstalleerd. Een introductie over Virtual Reality volgt. Deze duurt niet al te lang, want jullie willen zelf aan de slag. En dat snappen wij natuurlijk als geen ander. Jullie worden wegwijs gemaakt in de wereld van Virtual Reality. En binnen de kortste keren zijn jullie vergeten waar jullie echt zijn. En dan is echt alles mogelijk. Varen in Thailand, skiën in de Alpen, boksen tegen een echte kampioen of racen als Max Verstappen. Jullie noemen het, wij regelen het!

Teambuilding

Virtual Reality staat voor een unieke ervaring met talloze verschillende ervaringen. Maar we gaan nog een stapje verder. Het is namelijk ook uitstekend in te zetten als teambuilding activiteit. De Virtual Reality bril gaat weer op en het is pikkedonker. Dan verschijnt er een zeer gecompliceerde bom voor je en je hebt totaal geen idee wat je daar mee aan moet. Maar de tijd tikt en er is geen tijd te verliezen. Of.. de bom ontploft right into your face!

Hee, maar hoezo dan teambuilding als maar 1 persoon de bril op heeft?
Nou. Dat leggen we je uit.  Je zit namelijk aan tafel met 1 tot 4 andere spelers. Zij hebben een mega groot vel papier voor zich liggen. Het ziet er fascinerend uit.. Maar wat moeten zij hiermee?

Nou. Ook dat leggen we je uit.
De spelers zonder Virtual Reality bril hebben namelijk de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key. Dit levert hilarische taferelen op. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of neee wacht, het eerste gele draadje! “Ja, maar ik heb geen geel draadje!” Ohhh dan het derde draadje!
BOEM!! Het bleek het derde gele draadje te zijn☺ Lezen, geduld, communicatie en stress vallen samen in deze VR game! Leuk om te vermelden: iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de bril doorgegeven aan een teamgenoot. Iedereen speelt dus 10 bommen zonder bril en 5 met bril op de neus.


“Schitterend om te zien hoe iedereen zo enthousiast en verrast wordt met Virtual Reality. Daarom heb ik er voor gekozen om Virtual Reality-expert te worden en staat mijn Uitjesbazenjob momenteel on hold. Soms kan ik het niet laten om het knopje van de schietstoel met rust te laten als mensen de parachute experience aan het spelen zijn☺ ” aldus Virtual Reality-Expert Samuel.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Virtual Reality ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

EK Escape Spel: SV De Mafklappers
EK Escape Spel: SV De Mafklappers

De game voor dit EK! S.V. De Mafklappers is een hilarisch en ludiek escape spel voor 2 – 4 personen. Word lid van S.V. De Mafklappers en laat het EK volledig uit de hand lopen. In 7 speelrondes gaan jullie wedstrijden manipuleren, saboteren, omkopen. Jullie hebben er alles voor over om Oranje kampioen te maken.

Lees meer
Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M