Bedrijfsuitje University of Amsterdam

Op dinsdag 8 september ontvingen ruim veertig collega’s van de University of Amsterdam een mysterieus pakket. Een pakket met raadselachtige inhoud.. Tijd voor Escape the Firm!

Escape the Firm is een unieke teambuilding game, speciaal ontwikkeld om vanuit thuis te spelen. De game staat volledig in het teken van digitalisering, data en privacy. De collega’s van de University of Amsterdam speelde in teams. Aan hen de taak het mysterie op te lossen. De escape game begon direct bij het openen van het pakketje. Om het mysterie op te lossen kregen de deelnemers de taak om een eigen datacenter op te bouwen, bestaande uit vier servers. Dat lijkt in het begin makkelijker dan het is..

Zo gaf Sophie Boerman (Assistant Professor of Persuasive Communication) aan: ‘’Echt een uitdagende game. Bijna iedereen liep vast bij code 2. Gelukkig kwam ikzelf na een tijdje achter de oplossing en kon ik andere teams helpen!’’. De reacties na afloop klonken dan ook erg positief: ‘’Het was echt super leuk en uitdagend. We hadden allemaal zeker langer nodig dan 90 minuten. Iedereen heeft het heel leuk gevonden. Vooral echt leuk dat iedereen echt iets fysieks in huis had en daarmee aan de slag kon gaan.’’ Kortom, het ideale virtuele bedrijfsuitje waarbij samenwerking van essentieel belang is.

University of Amsterdam

Sophie Boerman

40 personen

Online

Meer over Escape the Firm?

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M

    Alle Uitjes van Uitjesbazen