fbpx

Uniek bedrijfsuitje

Wil je een uniek bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen leuke, originele bedrijfsuitjes.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ unieke bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uniek bedrijfsuitje

Kies voor een uniek bedrijfsuitje

Weg met die standaard bedrijfsuitjes. Bij Uitjesbazen bieden we unieke bedrijfsuitjes aan voor iedere groepsgrootte. Ga lekker samen met elkaar op pad tijdens een origineel bedrijfsuitje. De gesprekken tijdens de lunch zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Op pad in de stad met je collega’s

Ga er even lekker samen op uit in een stad naar keuze met één van onze stadsspellen en ervaar de stad op unieke wijze. Spanning, sensatie en samenwerking staan centraal!

Los een ijzingwekkende moordzaak op in Escape the City. Kruip in de rol van een detective en ontrafel stap voor stap het mysterie. Verraad je vrienden in Wie is de Rat. Gebaseerd op het tv-programma “Wie is de Mol” gaan jullie in groepen op pad door het centrum van de stad. Jullie lossen verschillende puzzels op en gaan aan de slag met uitdagende opdrachten. Er zit een Rat in jullie team die de boel moet gaan saboteren. Welk team heeft op het laatst de meeste punten?

Stadsspellen

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Spraakmakende bedrijfsuitjes

Iedereen klaar? Spelen maaaaar! Met spelshows en quizzen verkrijg je gegarandeerd een gezellige, amicale avond met collega’s. Gepaard met professionele presentatie en leuke opdrachten en vragen maken wij van jullie bedrijfsuitje dé ultieme beleving.

Wat dacht je van een Pubquiz over ons mooie kikkerlandje? In de Gek op Holland Quiz gaan jullie in teams strijden tegen elkaar. Wie weet het meest over Nederland en gaat er met de felbegeerde prijs naar huis? Een andere topper uit ons repertoire is de Foute Bingoshow. Ja, ja, dames en heren. Dit is niet zo maar een bingo. Wat dacht je van een dansronde? Je kunt het zo gek niet bedenken!

Quizzen / Spelshows

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Recensies

Zo te zien wil iedereen een uniek bedrijfsuitje ervaren!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers gerangschikt.

Wij zetten dé kroon op een uniek bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773