fbpx

Uniek bedrijfsuitje

Wil je een uniek bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen 25+ leuke, originele bedrijfsuitjes.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ unieke bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uniek bedrijfsuitje

Op pad in de stad met je collega’s

Ga er even lekker samen op uit in een stad naar keuze met één van onze stadsspellen en ervaar de stad op unieke wijze. Spanning, sensatie en samenwerking zullen elkaar ongetwijfeld in rap tempo opvolgen.

Los een ijzingwekkende moordzaak op in Escape the City. Kruip in de rol van een detective en ontrafel stap voor stap het mysterie. Verraad je vrienden in Wie is de Rat. Geïnspireerd op het populaire tv-programma gaan jullie in groepen op pad door het centrum van de stad. Jullie lossen verschillende puzzels op en gaan aan de slag met uitdagende opdrachten. Er zit echter een Rat in jullie team die de boel gaat saboteren. Welk team weet De Rat te isoleren en het meeste geld bij elkaar te spelen?

Bekijk al onze stadsspellen

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Spraakmakende bedrijfsuitjes

Iedereen klaar? Met onze spelshows en quizzen verkrijg je gegarandeerd een gezellige, amicale avond met collega’s. Met professionele presentatie en leuke spelrondes maken wij van jullie bedrijfsevent dé ultieme beleving.

Wat dacht je van een Pubquiz over ons mooie kikkerlandje? In de Gek op Holland Quiz gaan jullie in teams strijden tegen elkaar. Wie weet het meest over Nederland en gaat er met de felbegeerde prijs naar huis? Een andere topper uit ons repertoire is de Foute Bingoshow. Ja, ja, dames en heren. Dit is niet zo maar een Bingo. Wat dacht je van een dansronde? Je kunt het zo gek niet bedenken!

Bekijk al onze quizzen / spelshows

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Zo te zien wil iedereen een uniek bedrijfsuitje ervaren. 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities (Erasmus Universiteit Rotterdam)
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie unieke bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes” hebben we onze toppers gerangschikt. Ideaal ter inspiratie en voor de nodige ideeën. Zo weet je dat je altijd kiest voor hét beste bedrijfsuitje bij jullie groep.

Wij zetten dé kroon op een uniek bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773