Uitje aanvragen
Ideaal voor grote groepen en klassen
Ideaal voor grote groepen en klassen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Mogelijk op elke gewenste locatie
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
29,50 per persoon (grote groepen ontvangen korting)
29,50 per persoon (grote groepen ontvangen korting)

De macht van het niets doen

Er zijn talloze kapitalistische krachten die om onze aandacht strijden. Na een dag niets doen, gaan we anders denken over productiviteit, krijgen opnieuw verbinding met onze omgeving en ontdekken weer betekenisvolle vormen van geluk en echte aandacht. Door niets te doen je creativiteit verbeteren en productie verhogen, zonder dat dat het doel is.

De workshop die je een nieuw perspectief bied

  1. Herstel, Ontspanning, stressvermindering en verbeterde concentratie: Actief zijn gedurende de dag vraagt energie van ons lichaam. Niets doen biedt de gelegenheid voor fysiek herstel, zoals het verminderen van spierspanning en het herstellen van vermoeidheid. Niets doen helpt om onze focus te herstellen en onze mentale scherpte te verbeteren voor taken die daarna komen.
  2. Creativiteit en Inspiratie: Tijd nemen om niets te doen kan leiden tot momenten van creativiteit en inspiratie. Wanneer onze geest niet actief bezig is met taken of afleidingen, kunnen nieuwe ideeën en inzichten naar voren komen.
  3. Zelfbewustzijn en reflectie: Tijd nemen om niets te doen stelt ons in staat om dieper na te denken over ons leven, onze doelen en onze prioriteiten. Het kan helpen om beter in contact te komen met onze eigen behoeften en gevoelens.
  4. Betere besluitvorming: Wanneer we ons niet laten meeslepen door de drukte van het dagelijks leven, kunnen we helderder nadenken en betere beslissingen nemen.
  5. Innerlijke vrede: Ten slotte kan niets doen bijdragen aan een gevoel van innerlijke vrede en tevredenheid. Door simpelweg te zijn, zonder te streven naar prestaties of resultaten, kunnen we een dieper gevoel van vervulling ervaren.
  6. Verbeterde relaties: Niets doen kan ook de kwaliteit van onze relaties verbeteren. Het geeft ons de kans om echta anwezig te zijn bij anderen, zonder afleiding van technologie of andere bezigheden.

Reviews van Workshop: De macht van het niets doen

De échte reviews van dit uitje komen pas in het najaar. De workshop is namelijk pas te boeken vanaf september. Maar wil je weten wie deze theorie in praktijk gebruiken?

Steve Jobs
Oprah Winfrey
Tim Ferris
Jack Dorsey

Haal alles uit jullie Workshop

Leuk dat je tot zover hebt gelezen! Zelf ben ik enorm fan van ‘niets doen’, zodat je daarna ‘iets’ met volle overtuiging kunt gaan doen. Het brengt rust en ruimte in je hoofd. Waardoor er nieuwe ideeën ontstaan en dingen op z’n plek vallen. Dit verhoogt vervolgens enorm de productiviteit! Hoe simpel kan iets zijn? Je hoeft hier namelijk niets voor te doen!

Wist je dat we deze workshop gratis aanbieden? Soort van dan. Want in ruil daarvoor willen we graag 29,50 per persoon voor onze stichtingUitjesbos’. Hiermee ontwikkelen wij een écht bos, op een plek waar nu gras te vinden is. Met als doel dit uit te breiden naar een biologische boerderij. Waar we mensen terug willen brengen naar de natuur. Door niets te doen en te relaxen. Of door een te worden met de natuur door bomen en planten te plaatsen en te verzorgen. Stay tuned!

Bel direct met Joris, specialist in niets doen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander uitje?

Ontdek ons brede aanbod aan verschillende activiteiten

Boek nu de Workshop: De macht van het niets doen

Ja, ik wil een gratis offerte!
Uitje aanvragen