Wie is de Rat - Diner Versie
Slider

Wie is de Rat Diner

Puzzels, raadsels en sabotageacties. Dit zijn de onderdelen van het Wie is de Rat Diner. Onder het genot van heerlijk drinken en een lekker diner ga je de strijd aan met je tafelgenoten. Natuurlijk ontbreekt de gezelligheid niet, sterker nog: wie is de rat aan tafel zal ervoor zorgen dat er geen seconde stilte is aan tafel. Speel als team, speel slim en ontmasker de rat zo vroeg mogelijk. Wie van jullie heeft het in zich om zoveel mogelijk ‘rat-acties’ uit te voeren zonder dat de rest van het team door heeft dat JIJ nu eigenlijk de rat bent?!

  • Uitdagende puzzels, spellen en raadsels
  • Strijd tussen teams
  • Wie is de beste en slimste Rat?
  • Meerdere stemrondes
  • Heel gezellige strijd tijdens het diner waarbij je continue op je hoede bent voor de Rat!

Meer informatie over dit uitje

Wie is de Rat aan tafel – de strijd

Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad en alles goed voorbereid. Zo kan Wie is de Rat aan tafel meteen van start gaan. Onder het genot van een drankje zal de spelleider het spel aan jullie uitleggen. Teams worden gevormd. Vanaf nu zal er door iedereen goed opgelet moeten worden. Vervolgens worden de teams gevormd en kan het spel starten. De rat heeft inmiddels te horen gekregen dat hij of zij de rat is… Natuurlijk in het geheim! De vragen, puzzels en raadsels volgen elkaar in rap tempo op. Geen zorgen: er is ook genoeg tijd om van het 3-gangen diner te genieten.

Wie is de Rat in het team

Goede antwoorden leveren punten op, foute antwoorden leveren natuurlijk niets op. Behalve voor de rat dan. Hoe minder punten, hoe beter de rat. Maar pas op! Te opvallend spelen is ook niet slim. Tijdens het spel zijn er meerdere momenten waarop de teams kunnen raden wie is de rat is.. Let dus goed op je tafelgenoten, iedere verdachte beweging moet opgeslagen worden in je geheugen! Welk team gaat er van door met de Wie is de Rat Trofee? En wie wint de prijs voor beste Rat?


 “Heel leuk om iedereen te zien strijden en hoe iedereen elkaar verdacht vindt!” aldus Uitjesbaas Lisa.


Lunch – Diner – Borrel

Het Wie is de Rat diner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met één van de cateraars waarmee wij samenwerken. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.