Wie is de Rat - Diner Versie
Slider

Wie is de Rat Diner

Probeer de mol Rat aan tafel zo snel mogelijk te ontdekken in deze spannende diner game. Onder andere puzzels, raadsels en sabotageacties zullen aan bot komen in dit zenuwslopende Wie is de Rat diner. Onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner is het aan jullie de taak om zo snel mogelijk de rat aan tafel te ontmaskeren. Natuurlijk zal gezelligheid niet ontbreken, sterker nog: wie is de rat aan tafel zal ervoor zorgen dat er geen seconde stilte is aan tafel. Speel slim als team en ontmasker de rat zo snel mogelijk zodat hij zo weinig mogelijk ‘rat-acties’ uit kan voeren. Welk team ontmaskert de rat het snelste en wordt de winnaar van dit zenuwslopende Wie is de Rat Diner?

  • Ga in teams de strijd aan en ontmasker de rat aan tafel
  • Wie is de beste en slimste Rat?
  • Wie is de Mol maar dan aan tafel
  • Wordt gespeeld in een restaurant naar keuze
  • Meerdere stemrondes om de Rat te achterhalen
  • Gezellige strijd tijdens het diner waarbij je continu op je hoede bent voor de Rat!

Meer informatie over dit uitje

Wie is de Rat aan tafel – de strijd

Op de door jullie gekozen locatie worden jullie ontvangen door de onze eigen Rik van de Westelaken. Onder het genot van een drankje zal de spelleider het spel aan jullie uitleggen. Teams worden gevormd. Vanaf nu zal er door iedereen goed opgelet moeten worden. De rat heeft inmiddels te horen gekregen dat hij of zij de rat is… Natuurlijk in het geheim! De vragen, puzzels en raadsels volgen elkaar in rap tempo op. Geen zorgen: er is ook genoeg tijd om van het 3-gangen diner te genieten. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen van het diner door. 

Wie is de Rat – de winnaar?

Goede antwoorden leveren punten op, foute antwoorden leveren natuurlijk niets op. Behalve voor de rat dan. Hoe minder punten, hoe beter de rat. Maar pas op! Te opvallend spelen is ook niet slim. Tijdens het spel zijn er meerdere momenten waarop de teams kunnen raden wie is de rat is.. Let dus goed op je tafelgenoten, iedere verdachte beweging moet opgeslagen worden in je geheugen! Welk team gaat er van door met de Wie is de Rat Trofee? En wie wint de prijs voor beste Rat?


 “Heel leuk om iedereen te zien strijden en hoe iedereen elkaar verdacht vindt!” aldus Uitjesbaas Lisa.


Lunch – Diner – Borrel

Het Wie is de Rat diner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner, op een eigen locatie of met één van de cateraars waarmee wij samenwerken. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.