Wie is de Rat?

Eén van jullie is niet te vertrouwen, maar wie?
Home » Uitjes » Wie is de Rat Citygame

Wie is de Rat?

Eén van jullie is niet te vertrouwen, maar wie? Wie saboteert de boel? Jullie gaan op zoek naar het antwoord op die ene vraag: Wie is de Rat?! Ideaal als bedrijfsuitje of teamuitje. Voor kleine en grote groepen. En te spelen in een stad naar keuze. Strijd, gezelligheid én teambuilding!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe werkt Wie is de Rat?

Onze eigen Rik van de Westelaken (lees: enthousiaste spelbegeleider) zal het spel aan jullie uitleggen, zodat alles duidelijk is. Ook worden de teams ingedeeld. En dan kunnen jullie los gaan. Maar niet voordat de Ratten bekend worden gemaakt. Natuurlijk helemaal in het geheim, zodat zij op dat moment nog vrij rond kunnen lopen. Daarna gaan jullie met het team op pad. Jullie krijgen veel verschillende opdrachten voor de kiezen. Voor ieder wat wils en zeker uitdagend. Klinkt goed toch?

Wie is de rat bedrijfsuitje teamuitje: wie is de mol opdrachten zelf spelen

Recensies

Deze citygame was one to never forget. Wat super leuk om dit met collega’s te spelen. Dat iemand van jouw naaste collega’s een rat is, maakt het des te leuker! Aanrader!

Mirthe Bleken
Ahold
Wie is de Rat Citygame
246 personen

Image

Een aantal waren al fan van Wie is de Mol en dat maakte dit spel des te leuker. De opdrachten waren super en de rat had het erg naar zijn zin 😉

Nigel de Weert
Brabant Water
Wie is de Rat Citygame
194 personen

Image

Super leuk om dit in een stad als Eindhoven te kunnen spelen. Zo leer je de stad op een hele andere manier kennen. En je collega’s ook. Wat een top spel is dit!

Floor Kluitjes
GGD Brabant-Zuidoost
Wie is de Rat Citygame
274 personen

Image

Veelgestelde vragen over Wie is de Rat?

Op welke datum en tijd kan ik Wie is de Rat Citygame spelen?

We’re open, baby! 7 dagen per week kun jij bij ons Wie is de Rat spelen. In een stad naar keuze! Dus kies jouw meest geliefde teamleden (en de minder geliefde natuurlijk, wel aardig blijven), jouw favoriete stad en een datum en tijdstip die jullie goed uitkomt! Makkelijker wordt het niet.

Kan deze citygame ook met kleine groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om deze citygame met een kleine groep te spelen! Toch is het wel heel erg leuk om deze game met een grote groep te spelen. Wat dacht je van 100 man? Of 350? Het kan allemaal. Mocht je toch met een kleine groep willen spelen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt al spelen met een groep van 10 personen.

Kan ik deze activiteit combineren met een lunch of diner?

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.