Slider

Wie is de Mol Rat?

Niet wie is de mol, maar wie is de rat! Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Speel slim als team, ontmasker de rat snel en scoor zoveel mogelijk punten tijdens de doe- en denkopdrachten. Één probleem.. Er is ook een rat actief, welke een tegenovergesteld doel heeft namelijk; zo min mogelijk punten scoren. Welk team ontdekt de rat als eerste en gaat er vandoor met de felbegeerde Wie is de Rat trofee?

  • Enthousiaste en professionele Uitjesbaas als begeleider
  • Compleet vernieuwde interactieve app game sinds 2019!
  • Individualiseer wie is de rat met eigen opdrachten, highlights of bedrijfsvragen
  • Prijswinnend concept! Check de app game, we zijn er trots op:)
  • Ultieme strijd met spanning en sabotage en teambuilding ineen

Meer informatie over dit uitje

Wie is de Rat – de start 

We beginnen eerst nog lekker rustig onder het genot van een kopje koffie of iets anders. Onze eigen Rik van de Westelaken (lees: enthousiaste spelbegeleider) zal het spel aan jullie uitleggen, zodat alles duidelijk is. Ook worden de teams ingedeeld. En dan kunnen jullie los gaan. Maar niet voordat de Ratten bekend worden gemaakt. Natuurlijk helemaal in het geheim, zodat zij op dat moment nog vrij rond kunnen lopen. Daarna gaan jullie met het team op pad. Jullie krijgen veel verschillende opdrachten voor de kiezen. Voor ieder wat wils, maar zeker uitdagend.

Wie is de Mol is verleden tijd

Onder het genot van een kop koffie, thee of iets anders wat jullie willen start onze Uitjesbaas in een horecagelegenheid naar keuze met de uitleg. Daarna worden de teams ingedeeld en de rat bekendgemaakt. In het geheim natuurlijk..;) Enkele minuten later wordt de app game geïnstalleerd en spreekt alles voor zich. Ontdek de stad, ontdek de rat en scoor die punten!!

Wie is de mol is een televisie programma. Wie is de rat is een teambuilding game. Nèt wat anders! Bij ons kun je bijvoorbeeld niet afvallen. Wel zo leuk als je met een groep deelneemt. Daarnaast gaat het er bij ons iets gemoedelijker aan toe. Rennen hoeft niet, nadenken wel. Interactie, gezelligheid en spanning zijn onze keywords. Wie is de mol, maar dan in een compleet vernieuwd teambuilding jasje; Wie is de Rat. 

Wie is de Rat – bedrijfsuitje

Jullie hebben een wie is de mol strategie gehanteerd om een rat te vangen. Klinkt vaag. Maar is waarschijnlijk wel het geval geweest! Welk team heeft de rat ontmaskerd, de meeste highlights van de stad ontdekt en de meeste jokers gescoord, punten binnen getikt en het beste samengewerkt? Het ultieme bedrijfsuitje!

De vernieuwde wie is de rat app game vertelt geen leugens. Alles is opgeslagen! Welke route is afgelegd door de teams, wie ging waar in de fout en veel meer leuke feitjes komen boven tafel. Inclusief de overall winnaar natuurlijk! In een horecagelegenheid naar keuze maken we de winnaar bekend! Welk team gaat naar huis met de felbegeerde trofee? Welke rat heeft zijn taken het beste uitgevoerd, en ontvangt nog een speciale prijs?!


“Ik kijk elke aflevering van wie is de mol minimaal 2 keer. Maar ik moet zeggen dat ik ratten intussen leuker vindt. Echt gaaf hoe ‘amateurs’ zo in een bedrijfsuitje kunnen opgaan!” Aldus Uitjesbaas Lindsay.


Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Wie is de Rat’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

 

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.