Slider

Wie is de Rat?

Niet wie is de mol, maar wie is de rat! Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Niemand is te vertrouwen, want in ieder team zit namelijk een rat. En dat kan iedereen zijn. Speel slim als team, ontmasker de rat snel en scoor zoveel mogelijk punten tijdens de doe- en denkopdrachten. Terwijl jullie actief bezig zijn in de stad zal er een zeer spannende strijd losbarsten.

  • Enthousiaste en professionele spelleider
  • Wie is de Rat Playguide
  • Wie is de Rat spelkaarten
  • Veel verschillende soorten opdrachten met live tussenopdrachten
  • Foto’s en video’s
  • Ultieme strijd met spanning en sabotage

Ik klik hier om meer te weten te komen over dit te gekke uitje

Wie is de Rat – de start 

We beginnen eerst nog lekker rustig onder het genot van een kopje koffie of iets anders. Onze begeleider zal het spel aan jullie uitleggen, zodat alles duidelijk is. Ook worden de teams ingedeeld. En dan kunnen jullie los gaan. Maar niet voordat de Ratten bekend worden gemaakt. Natuurlijk helemaal in het geheim, zodat zij op dat moment nog vrij rond kunnen lopen. Daarna gaan jullie met het team op pad. Jullie krijgen veel verschillende opdrachten voor de kiezen. Voor ieder wat wils, maar zeker uitdagend.

Wie is dan echt de Rat?

Met het team hebben jullie de strategie bepaald. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te scoren. Aan de rat de taak om nou juist het tegenovergestelde voor elkaar te krijgen: zo min mogelijk punten scoren. Ons wie is de rat spel bevat verschillende elementen, bestaande uit doe- en denkopdrachten. Ook kunnen jullie op onverwachte momenten bij de jury geroepen worden voor ‘live-opdrachten’. Be prepared!

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Wie is de Rat’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

“De goede Ratten weten mij ook nog vaak te verbazen!” Aldus Uitjesbaas Lindsay.

 

Laat jezelf eens lekker gaan!

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.