fbpx

Weerwolf Diner

Weet jij de weerwolf te ontlopen?

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Weerwolven van Wakkerdam

Weerwolven van Wakkerdam – Bedrijfsuitje is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

Weerwolf van wakkerdam, wat is dat?

Op zoek naar een zinderend, smakelijk en bloeddorstig diner uitje? Kies voor het Weerwolven van Wakkerdam dineruitje!

Vreedzame burgers gaan de strijd aan met de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Door middel van scherpe vragen en hilarische opdrachten, gaan jullie proberen deze wolven te ontmaskeren. Maar let op: Elimineer geen mede burgers!

Het spel wordt door onze enthousiaste spelleider begeleid. Iedere deelnemer krijgt een rol toebedeeld. Je weet vooraf dus nog niet of jij een burger of een weerwolf bent. Naast deze hoofdrollen zijn er ook nog ‘speciale’ gasten. Misschien ben jij wel een heks, jager of het (on)schuldige meisje!

Onder begeleiding van onze enthousiaste spelleider
Spanning gegarandeerd!
Teamwork staat centraal
Gezelligheid op z’n top

Weerwolf Diner- het uitje

Het verhaal speelt zich bij kaarslicht af. De mysterieuze sfeer maakt iedereen al verdacht. Wanneer de spelleider iedereen de opdracht geeft de ogen te sluiten, komen de verschillende karakters in actie. Ieder personage heeft zo zijn eigenschappen. Aan het einde van de nacht evalueren de deelnemers de gebeurtenissen die nacht.

Hierna wordt er besloten wie van de aanwezigen wordt geëlimineerd. Dit klinkt makkelijk en overzichtelijk. Maar niets is minder waar. De weerwolven zijn ook aanwezig bij dit besluit, wat het zeker moeilijker maakt!

Het weerwolf diner kan op iedere locatie in Nederland en België worden gespeeld. Het is te spelen vanaf 10 personen.