fbpx

Virtual Reality op locatie

Met 4 verschillende Virtual Reality uitjes maken wij VR op locatie naar keuze mogelijk. En dat in heel Nederland en België. Ben jij klaar voor dé ultieme Virtual Reality Experience?

Image

4 VR Experiences

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Virtual Reality op locatie

VR Experience op maat

Kies voor een onvergetelijke VR Experience aan tafel met het VR Diner, ontdek Virtual Reality met onze VR Workshop of ga met je collega’s aan de slag tijdens dé ultieme teambuilding activiteit: VR Teambuilding. Ken je twijfels over hét beste VR uitje voor jullie groep? In onze Full Virtual Reality Experience combineren wij al onze VR Experiences tot één.

Zet de VR bril maar op

  • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts.
  • Door meerdere VR brillen geschikt voor iedere groepsgrootte, zowel groot als klein.
  • Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Wij maken Virtual Reality mogelijk op elke gewenste (eigen) locatie in Nederland en België.
  • Mogelijk om te boeken in het Engels.
Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Is Virtual Reality ideaal als teambuilding activiteit?

Virtual Reality staat voor een unieke ervaring. Maar we gaan nog een stapje verder met onze VR Experiences. Het is namelijk ook uitstekend in te zetten als teambuilding activiteit.

Stel je voor: de Virtual Reality bril gaat op en je ziet niks meer. Dan verschijnt er een zeer gecompliceerde bom voor je. Wat te doen? De tijd tikt en er is geen tijd te verliezen. Pas dan dringt het tot je door dat je al jouw teamgenoten nodig hebt om de VR bom te ontmantelen.

2. Hoe wordt VR Teambuilding gespeeld?

Dat leggen we graag aan je uit. Je zit aan tafel met 1 tot 4 andere spelers. Zij hebben een handleiding voor zich liggen. Het ziet er fascinerend uit. Maar wat moeten zij hiermee? Nou, dat vertellen we je ook graag. De spelers zonder Virtual Reality bril hebben namelijk de oplossing voor zich, maar zij zien de bom niet. Communiceren is daarom essentieel. En dit levert gegarandeerd hilarische taferelen op. Lezen, geduld, communicatie en stress: alles valt samen in VR Teambuilding.

Leuk om te vermelden: iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de Virtual Reality bril doorgegeven aan een teamgenoot. Iedereen speelt dus 10 bommen zonder bril en 5 met bril op de neus.

3. Kan ik Virtual Reality combineren met eten en drinken?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Virtual Reality uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews van Uitjesbazen

Deze toppers hebben al kennisgemaakt met Virtual Reality op locatie. 🙂

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting! Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned, and you were always there to answer our questions during the preparation of this event. Best regards and hope to see you soon!”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Bedrijfsuitje Oss

Bedrijfsuitje Oss - MSD | Uitjesbazen

“Uitjesbazen heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Just Eat Takeaway | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

VR Diner
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Workshop
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie VR uitje!

Combineer één van onze Virtual Reality uitjes met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie Virtual Reality uitje.

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in Virtual Reality.

Contact 0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Virtual Reality uitje!

Offerte aanvragen 0413-302773