fbpx

Virtual Reality op locatie

Alles kan en mag met Virtual Reality op locatie. Gegarandeerd een glimlach.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Ervaar dé ultieme
VR Experience

home-huis-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie

Home » Uitjes » Virtual Reality op locatie

VR op locatie

Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van Virtual Reality op locatie. ”Hee, zie ik daar nou een dinosaurus lopen”? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in Virtual Reality uitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

VR op locatie als bedrijfsuitje

Hoe gaat dit bedrijfsuitje of teamuitje in werking? Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn. Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op. Vervolgens komen onze Virtual Reality-experts op jouw locatie en worden de Virtual Reality-sets geïnstalleerd.

Een introductie over Virtual Reality volgt. Deze duurt niet al te lang, want jullie willen zelf aan de slag. Dat snappen wij natuurlijk als geen ander. Jullie worden wegwijs gemaakt in de wereld van Virtual Reality. Binnen de kortste keren zijn jullie vergeten waar jullie echt zijn. Dan is echt alles mogelijk. Vechten met een lightsaber, skiën in de Alpen, tennissen tegen een echte kampioen of lopen op een wolkenkrabber. Jullie noemen het, wij regelen het! Klinkt goed, toch?

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Is Virtual Reality op locatie ideaal als teambuilding activiteit?

Virtual Reality staat voor een unieke ervaring met talloze verschillende ervaringen. Maar we gaan nog een stapje verder. Het is namelijk ook uitstekend in te zetten als teambuilding activiteit!

De Virtual Reality bril gaat op en het is pikkedonker. Dan verschijnt er een zeer gecompliceerde bom voor je en je hebt totaal geen idee wat je daar mee aan moet. Maar de tijd tikt en er is geen tijd te verliezen. Of.. de bom ontploft right into your face!

2. Hoe wordt VR Teambuilding gespeeld?

Hee, maar hoezo dan teambuilding als maar 1 persoon de bril op heeft? Nou, dat leggen we je uit. Je zit namelijk aan tafel met 1 tot 4 andere spelers. Zij hebben een mega groot vel papier voor zich liggen. Het ziet er fascinerend uit. Maar wat moeten zij hiermee?

Nou, dat leggen we je ook voor je uit. De spelers zonder Virtual Reality bril hebben namelijk de oplossing, maar zij zien de bom niet! Communiceren is daarom dé key. Dit levert hilarische taferelen op. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of nee wacht, het eerste gele draadje! “Ja, maar ik heb geen geel draadje!”, ohhh dan het derde draadje! BOEM!! Het bleek het derde gele draadje te zijn☺ Lezen, geduld, communicatie en stress vallen samen in deze VR game! Leuk om te vermelden: iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de bril doorgegeven aan een teamgenoot. Iedereen speelt dus 10 bommen zonder bril en 5 met bril op de neus.

3. Kan ik dit Virtual Reality uitje combineren met een eten en drinken?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Virtual Reality uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Recensies Virtual Reality op locatie

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
Full VR Experience
Virtual Reality uitje

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
VR Workshop
Virtual Reality uitje

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
VR Teambuilding
Virtual Reality uitje

Voor dé kroon op jullie Virtual Reality uitje!

Offerte aanvragen0413-302773