Virtual Reality op Locatie
Slider

Virtual Reality op Locatie

Tussen dinosaurussen lopen, over Parijs vliegen of op het randje van een wolkenkrabber lopen. Met virtual reality is alles, maar dan ook echt alles mogelijk. Iedere activiteit passen wij geheel aan op de wensen van jullie! Of het nu jullie eerste ervaring is, of voor de tweede keer bij ons VR boeken. We hebben voor iedere groep een VR experience op maat. Je zult versteld staan van wat Virtual Reality met jullie kan doen. Succes gegarandeerd!

  • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts
  • Alle systemen in huis: Oculus, HTC, PS4, Hololens, 360 cardboards, raceseats
  • Alle experiences aanwezig: van Google Earth tot skiën, tot escape rooms
  • Als enige in Nederland een ware teambuilding VR experience mogelijk
  • Vraag naar het ‘all- in’ pakket en krijg een complete ervaring voor een prikkie

Meer informatie over dit uitje

Virtual Reality – het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn. Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daarop erg goed aansluit. Vervolgens komen onze VR-experts op jouw locatie en worden de VR-sets geïnstalleerd. Een introductie over Virtual Reality volgt. Deze duurt niet al te lang, want jullie willen zelf aan de slag. En dat snappen wij natuurlijk als geen ander. Jullie worden wegwijs gemaakt in de wereld van Virtual Reality. En binnen de kortste keren zijn jullie vergeten waar jullie echt zijn. En dan is echt alles mogelijk. Varen in Thailand, skiën in de Alpen, boksen tegen een echte kampioen of racen als Max Verstappen. Jullie noemen het, wij regelen het!

Teambuilding

Virtual Reality staat voor een unieke ervaring met talloze verschillende ervaringen. Maar we gaan nog een stapje verder. Het is namelijk ook uitstekend in te zetten als teambuilding activiteit. De Virtual Reality bril gaat weer op en het is pikkedonker. Dan verschijnt er een zeer gecompliceerde bom voor je en je hebt totaal geen idee wat je daar mee aan moet. Maar de tijd tikt en er is geen tijd te verliezen. Of.. de bom ontploft right into your face!

Hee, maar hoezo dan teambuilding als maar 1 persoon de bril op heeft?
Nou. Dat leggen we je uit.  Je zit namelijk aan tafel met 1 tot 4 andere spelers. Zij hebben een mega groot vel papier voor zich liggen. Het ziet er fascinerend uit.. Maar wat moeten zij hiermee?

Nou. Ook dat leggen we je uit.
De spelers zonder VR bril hebben namelijk de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key. Dit levert hilarische taferelen op. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of neee wacht, het eerste gele draadje! “Ja, maar ik heb geen geel draadje!” Ohhh dan het derde draadje!
BOEM!! Het bleek het derde gele draadje te zijn☺ Lezen, geduld, communicatie en stress vallen samen in deze VR game! Leuk om te vermelden: iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Daarna wordt de bril doorgegeven aan een teamgenoot. Iedereen speelt dus 10 bommen zonder bril en 5 met bril op de neus.


“Schitterend om te zien hoe iedereen zo enthousiast en verrast wordt met Virtual Reality. Daarom heb ik er voor gekozen om VR expert te worden en staat mijn Uitjesbazenjob momenteel on hold. Soms kan ik het niet laten om het knopje van de schietstoel met rust te laten als mensen de parachute experience aan het spelen zijn☺ ” aldus VR-Expert Samuel.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie virtual reality ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.