fbpx

Videoclip maken

Altijd al een vette videoclip willen maken? Ga samen met je collega’s een leuke video maken voor jullie bedrijf op jullie favoriete locatie. Zijn jullie al benieuwd naar het resultaat?

Image

Met professioneel audio en videomateriaal

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 20 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Videoclip maken

Samen met je collega’s de hoofdrol spelen in je eigen videoclip!

De eigen videoclip maken is helaas niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons aan het juiste adres voor de leukste bedrijfsuitjes. Ben jij op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Probeer onze altijd gezellige Quiz Show Deluxe. Met gepersonaliseerde foto’s en filmpjes is een avond vol creativiteit en hilariteit verzekerd. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies of vragen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat de voorbereiding en de activiteit in zijn werk?

Van tevoren zullen we samen even contact hebben om alles tot in de nopjes te regelen. We spreken een datum, locatie en tijdstip af. Ook kunnen jullie laten weten of er al een idee is voor de videoclip of niet. Zo niet, kunnen wij ook iets gaafs bedenken.

Onze Uitjesbazen en cameraman zullen ruim op tijd aanwezig zijn om de materialen klaar te zetten. Na de activiteit zullen onze collega’s met de video aan de slag gaan. Zij kunnen hem volledig bewerken en er op-en-top uit laten zien.

2. Wat kost het om een videoclip te maken?

Je boekt de videoclip maken al vanaf €29,50 per persoon (exclusief btw). Ben je met een grote groep? Hoe groter de groep, hoe meer korting we kunnen geven. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden.

3. Op welke locatie kan de videoclip opgenomen?

Op iedere gewenste (eigen) locatie. Dit kan in jullie favoriete stad zijn, op kantoor, in een bos. Niks is te gek. Wij komen altijd naar jullie gewenste locatie toe. Dat kan door heel Nederland en België zijn.

Reviews van de videoclip maken

Deze acteurs en actrices stonden wel héél mooi op de video

”Ik wist vooraf niet wat we van dit uitje konden verwachten, maar al onze verwachtingen zijn overtroffen. Ruimschoots!! Het was uniek, spectaculair en ik heb zeer zeker mijn collega’s op een (iets) andere manier leren kennen.”

LeasePlan
Videoclip maken
Bedrijfsuitje Den Bosch

Image

”Een woord: waanzinnig. Wist totaal niet wat ons overkwam, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Een echte aanrader voor andere bedrijven. Kan niet wachten om ons promotiefilmpje te zien..”

Capgemini
Videoclip maken
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”We hadden al vooraf een leuk liedje in ons hoofd voor het opnemen. Toch blij dat we uiteindelijk voor een ander nummer zijn gegaan. Dank voor het meedenken Uitjesbazen. Dit was een verrassende, toffe activiteit.”

Gemeente Utrecht
Videoclip maken
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Gemeente Utrecht | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie videoclip!

Combineer een videoclip maken met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in videoclips.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie videoclip!

Offerte aanvragen 0413-302773