fbpx

Videoclip maken

Een videoclip maken en laten opnemen op een locatie naar keuze. Samen met je collega’s een leuke video maken voor jullie bedrijf!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Een videoclip naar eigen invulling

Image

Begeleid door proffesionals

Home » Uitjes » Videoclip maken

Samen met je collega’s de hoofdrol spelen in je eigen videoclip!

Jij, Harry van sales, Betty van HR en Koen van de marketing. Iedereen krijgt een hoofdrol in deze waanzinnige videoclip! Samen met een regisseur en cameraman gaan jullie op pad. Filmen op locatie naar keuzen, precies hoe jullie willen. Onze collega’s zorgen ervoor dat het professioneel in elkaar gezet word

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Van tevoren zal er contact zijn met een salesmedewerker om alles tot in de nopjes te regelen. We spreken een datum, locatie en tijdstip met elkaar af. Ook kun je laten weten of er al een idee is voor de videoclip, of dat je liever hebt dat wij iets voor jullie bedenken. Op de dag zelf is het tijd om te gaan filmen!

Onze begeleider en cameraman zullen ruim op tijd aanwezig zijn om de materialen klaar te zetten. Zo zorgen zij er voor dat er op het afgesproken tijdstip begonnen kan worden met filmen. Na de activiteit zullen onze collega’s met de video aan de slag gaan. Zij kunnen hem volledig bewerken en er op-en-top uit laten zien.

Recensies

Deze acteurs en actrices stonden wel héél mooi op de video

”Ik wist vooraf niet wat we van dit uitje konden verwachten, maar al onze verwachtingen zijn overtroffen. Ruimschoots!! Het was uniek, spectaculair en ik heb zeer zeker mijn collega’s op een (iets) andere manier leren kennen.”

LeasePlan
Videoclip maken Den Bosch

Image

”Een woord: waanzinnig. Wist totaal niet wat ons overkwam, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Een echte aanrader voor andere bedrijven. Kan niet wachten om ons promotiefilmpje te zien..”

Capgemini
Videoclip Amsterdam

Image

”We hadden al vooraf een leuk liedje in ons hoofd voor het opnemen. Toch blij dat we uiteindelijk voor een ander nummer zijn gegaan. Dank voor het meedenken Uitjesbazen. Dit was een verrassende, toffe activiteit.”

Gemeente Utrecht
Videoclip Utrecht

Image

Onze tip:

Combineer een videoclip maken met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN TIM, DÉ SPECIALIST IN Videoclips!

Offerte aanvragen0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie videoclip

Offerte aanvragen0413-302773