fbpx

The Hangover

Op zoek naar een leuk mannelijk vrijgezellenfeest bordenvol humor en hilariteit? Met The Hangover beleven jullie een onvergetelijke dag met (te) gekke opdrachten. Welk team weet de kater te weerstaan?

Image

Met hilarische en (te) gekke opdrachten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » The Hangover

The Hangover

The Hangover – Bedrijfsuitje is niet meer bij ons te boeken. Zijn jullie toch op zoek naar een mannelijk vrijgezellenfeest vol hilariteit? Met onze unieke Crazy 88 beleef je net zo’n te gekke dag als met The Hangover. Met 88 originele en humoristische opdrachten ontdekken jullie een stad als nooit tevoren. Zijn jullie klaar voor een knotsgekke en hilarische dag? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies of vragen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

The Hangover, wat is dat?

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als je er de volgende dag last van hebt. Ben je het er mee eens? Dan is The Hangover het ideale vrijgezellenfeest. Een flinke kater en totaal geen idee wat jullie allemaal hebben uitgespookt. Net als in de film The Hangover gaan jullie als de 4 hoofdrolspelers het vrijgezellenfeest nog eens goed herbeleven.

  • Dynamische, interactieve super app game! (niet overdreven)
  • Onder begeleiding van begeleider ‘zonder’ kater
  • Inclusief attributen
  • Alle opdrachten vastgelegd op foto of film en daarna direct in je mailbox
  • Nummer 1 mannen vrijgezellenfeest in de stad met deze app game

Wie had de grootste hangover?

Wie voert de opdrachten het beste uit? Wie durft een vrouw met minimaal cup D ten huwelijk te vragen midden op het terras? Wie van jullie drinkt de halve liters het snelst leeg? Wie van jullie… A fijn.. Waarschijnlijk is het wel enigszins duidelijk wat jullie te wachten staat. The Hangover als vrijgezellenfeest: een betere optie is er niet! Kortom: een dag bomvol rare fratsen en hilariteit.

The Hangover is helaas niet meer te boeken, bekijk hier onze Crazy 88.

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Crazy 88 game | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Vrijgezellenfeest | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat kunnen we van The Hangover verwachten?

Jullie gaan doormiddel van spetterende attributen de meest hilarische opdrachten uitvoeren. Samen met de mannen belooft dit een dag vol plezier en humor te worden. Wie durft de meeste vrouwen aan te spreken? Beleef The Hangover opnieuw en ervaar het leukste mannelijke vrijgezellenfeest.

2. Hebben jullie nog andere leuke stadspellen?

Zeker! Naast onze gezellige Crazy 88 bieden we nog twee andere stadsspellen aan. Ga op zoek naar een verraderlijke ‘Rat’ in Wie is de Rat of ga op zoek naar een moordenaar in Escape the City. Met deze spannende stadsspellen is een onvergetelijk bedrijfsuitje verzekerd.

3. In welke stad kan ik The Hangover spelen?

The Hangover kan in iedere gewenste stad of dorp gespeeld worden. Wij reizen heel Nederland en België af om jullie mannenfeest een succes te laten worden. Kies jullie favoriete stad en het feest kan beginnen.

Reviews van onze citygames?

Blijven jullie net zo enthousiast als deze toppers op jullie brakke zondag?

“Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.”

The Art of Living
Tatum Verstappen
21 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - The Art of Living | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

“Tijdens onze jaarlijkse teamdag hebben wij het Crazy 88 spel gedaan in de binnenstad van Den Haag. Het was echt ontzettend leuk, de opdrachten zijn hilarisch en je wordt er echt bloedfanatiek van. Dikke aanrader!”

ROC Mondriaan
Shelley Beekman
21 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Mondriaan | Uitjesbazen

Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!

Hogeschool Windesheim
Lisanne Zanting
30 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Zwolle - Windesheim | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer een stadsspel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie The Hangover!

Offerte aanvragen 0413-302773