fbpx

The Hangover

Welk team gaat er met de winst vandoor ondanks de koppijn ?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

The Hangover

The Hangover – Bedrijfsuitje is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

The Hangover, wat is dat?

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als je er de volgende dag last van hebt. Ben je het er mee eens? Dan is The Hangover het ideale vrijgezellenfeest. Een flinke kater en totaal geen idee wat jullie allemaal hebben uitgespookt. Net als in de film The Hangover gaan jullie als de 4 hoofdrolspelers het vrijgezellenfeest nog eens goed herbeleven.

  • Dynamische, interactieve super app game! (niet overdreven)
  • Onder begeleiding van begeleider ‘zonder’ kater
  • Inclusief attributen
  • Alle opdrachten vastgelegd op foto of film en daarna direct in je mailbox
  • Nummer 1 mannen vrijgezellenfeest in de stad met deze app game

The Hangover – the day after

In de stad worden jullie ontvangen door een de spelleider. Gewapend met allerlei attributen, the hangover app en een camera gaan jullie de stad in. Opzoek naar.. Inderdaad: voornamelijk vrouwen. Maar dat niet alleen. Gedurende 2,5 uur gaan jullie in teamvorm de strijd aan met het andere team.

Wie had de grootste hangover?

Wie voert de opdrachten het beste uit? Wie durft een vrouw met minimaal cup D ten huwelijk te vragen midden op het terras? Wie van jullie drinkt de halve liters het snelst leeg? Wie van jullie… A fijn.. Waarschijnlijk is het wel enigszins duidelijk wat jullie te wachten staat. The hangover als vrijgezellenfeest: een betere optie is er niet! Kortom: een dag bomvol rare fratsen en hilariteit.

Offerte aanvragenMeer informatie