fbpx

The Epic Music Quiz

Ben jij op zoek naar een avond boordevol muziek en gezelligheid? Dan is onze Epic Music Quiz helemaal iets voor jou. Wie van jullie is dé muziekkenner?

Image

Dé leukste muziekquiz van Nederland

Image

Te spelen op iedere (eigen) locatie

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Epic Music Quiz

Dé muziekquiz van de lage landen

The Epic Music Quiz is niet meer bij ons te boeken. Ben jij toch op zoek naar een muzikale avond met een flinke portie gezelligheid? Dan ben je aan het juiste adres bij ons. Probeer bijvoorbeeld onze interactieve Foute Bingoshow. Beleef hier een onvergetelijke avond met gekke en originele opdrachten (ooit gehoord van een Dansronde?). Met schitterende prijzen is dit een Bingoshow die je niet snel zult vergeten. Liever een andere quiz of spelshow? Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact op bij vragen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Beleef een muzikaal spektakel

Van een megahit van Queen tot oorverdovende herrie van Vollbeat, alles komt aan bod. In verschillende rondes gaan jullie onderling de strijd aan en gaan jullie op zoek naar het team dat de meeste muziek kennis heeft. Welk team weet de geluidsfragmenten het snelst te herkennen? Dat team gaat er met de felbegeerde bokaal vandoor.

Ben jij dé muziekkenner?

  • Gevarieerde quiz met verschillende rondes.
  • Flinke dosis gezelligheid en humor gegarandeerd.
  • Inclusief Quizmasters in gelikte outfits.
  • De winnaar gaat naar huis met dé Muziekquiz-Trofee!
  • Mogelijk om te spelen in het Engels.
  • The Epic Music Quiz is helaas niet meer te boeken, bekijk onze Quizshows.
Pubquiz op locatie - Pubquiz bedrijfsuitje | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Op welke locatie is The Epic Music Quiz mogelijk?

Onze Epic Music Show is op iedere gewenste (eigen) locatie mogelijk in heel Nederland en België. Je kunt dan denken aan vergaderruimtes, kantoorruimtes, klaslokalen, etc.

Kortom: wij organiseren onze Epic Music Quiz op iedere gewenste locatie.

2. Hoe zien The Epic Music Quiz rondes eruit?

The Epic Music Quiz kent veel verschillende en originele rondes. Denk hierbij aan een Hollandse ronde, oude hits en nieuwe toppers. Uiteraard blijf je niet de hele quiz zitten op je stoel. In de dansronde gooien we met zijn allen de heupjes los.

Om The Epic Music Quiz spannend te houden, geven we nog niet alles prijs. Neem contact met ons op om alle rondes is samen door te nemen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van The Epic Music Quiz in zijn werk?

Vooraf is er diverse malen contact, zodat alle belangrijke zaken op papier worden gezet. Denk hierbij aan de datum, de tijd en de locatie.

Op de uitgekozen dag komen twee Quizmasters naar jullie toe. Lekker fout gekleed zullen zij de activiteit begeleiden. Zelf hoeven jullie voor geen materialen te zorgen, neem alleen je goede zin mee. Als alles goed is klaargezet, gaan we nog even rekken en strekken Dit zodat iedereen klaar is om los te gaan. Iedereen klaar? Spelen maar!

Reviews van onze quizzen

Hebben jullie je keel al gesmeerd?

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Deze Uitjesbazen ingeschakeld voor een Teamuitje van 76 personen. Contact gaat zeer soepel en denken ruim met je mee. Niks is te gek, alles is mogelijk! Uitjesbazen op locatie ook zeer professioneel en vriendelijk!! De RWM Quiz show deluxe was perfect georganiseerd en onze medewerkers hebben zich heel goed vermaakt. Nogmaals dank voor de leuke activiteit en dank aan uitjesbazen Anne en Nina voor het presenteren van de leuke avond.”

RWM
Ralph van de Laarschot
76 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Sittard

Bedrijfsuitje Sittard - RWM | Uitjesbazen

“Een foute bingo via uitjesbazen. Wat een feest en hoe leuk de variatie in het spel. Wij zijn een fanatieke groep en daar speelden ze heel goed op in. voorafgaand contact was ook heel prettig en persoonlijk. Met dank aan de heren hadden wij een geweldige start van ons personeelsfeest.”

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Mariska Bullee
80 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Beesd

Image

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Gek op Holland Quiz
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie quiz of spelshow!

Combineer onze Epic Music Quiz met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie spelshow.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in quizzen / spelshows.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie Epic Music Quiz!

Offerte aanvragen 0413-302773