fbpx

Stranger Things Escape Room

Ben jij een echte Stranger Things fan? Stap dan nu in de wereld van deze wereldberoemde serie. Ontsnappen jullie uit de “Upside-Down”?

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Ontwikkeld door makers NK-Escape Rooms

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Stranger Things – Escape Room

Stranger Things Escape Room

Onze Stranger Things Escape Room is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Probeer bijvoorbeeld onze Escape Room op locatie voor een spannende en zenuwslopend bedrijfsuitje. Liever een ander bedrijfsuitje? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Op welke locatie kan deze Stranger Things Escape Room gespeeld worden?

Wij komen voor de Stranger Things Escape Room naar jouw gewenste locatie toe. Een vergaderruimte, kantoorruimte, klaslokaal etc. Het kan allemaal. Met diverse attributen toveren wij deze ruimte om in een gave escape room. De minimale vereiste voor de ruimte is 30 m². Verder zou een kleine inboedel in de ruimte fijn zijn. Denk hierbij aan tafels en stoelen

2. Is deze escape room geschikt voor grote groepen?

Zeker. Onze escape rooms zijn voor maximaal 20 personen ontwikkeld. Zijn jullie met een grotere groep? Geen probleem. Wij kunnen meerdere ruimtes opbouwen zodat jullie allemaal het avontuur aan kunnen gaan. Zo kun je onderling ook nog is de strijd aan gaan.

Bovendien is het mogelijk om meerdere Escape Rooms na elkaar te laten starten. Hierdoor is de Stranger Things Escape Room uitermate geschikt voor grote groepen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van deze escape room in zijn werk?

We hebben van tevoren even contact over waar en wanneer de escape room gaat plaatsvinden. Op de dag zelf komen wij ruim een half uur voor aanvangstijd, wat ons voldoende ruimte geeft om de escape room op te bouwen in jullie eigen woonkamer, kantoor of kantine. Na afloop heeft jullie Uitjesbaas weer ongeveer een half uur nodig voor het opruimen van de ruimte. Deze escape room is uitermate geschikt voor grote groepen, aangezien we meerdere kamers tegelijk kunnen ombouwen.

Reviews van onze Escape Room

Gelukkig zijn deze groepen op tijd ontsnapt om een prachtige review te schrijven. 😉

“Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaand en tijdens de Escape Room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!”

Maastricht School of Management / Maastricht University
Nicky de Bie
70 personen
Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - Maastricht University | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Combineer onze Stranger Things Escape Room op met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Stranger Things Escape Room!

Offerte aanvragen 0413-302773