Solex huren

Zoveel méér dan alleen zomaar een solex rijden.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Doldwaze Solexrace

Doldwaze Solexrace

Rondrijden met een missie. In teams gaan jullie aan de slag. Het wordt een race vol teambuilding, creativiteit en humor. Welk team weet de meeste punten te scoren? Het meest leuke en originele uitje op wielen. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Offerte aanvragenMeer informatie

Doldwaze Solexrace als bedrijfsuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Op het door jullie eigen gekozen startpunt worden jullie ontvangen. Wij staan jullie hier op te wachten met onze Solexen. Eerst leggen wij jullie precies uit hoe de Solex werkt. Als dat duidelijk is gaan we het ‘doldwaas’ maken. Teams worden ingedeeld en krijgen de nodige attributen, zodat iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen. Ga als team feesthoed de strijd aan tegen team plaksnor en team Hawaii en laat zien wie de beste is! Dan is het tijd om op pad te gaan en achter de teamcaptain aan te rijden voor de eerste doldwaze opdrachten. Welk team is het meest creatief? En wie voegt daar de meeste humor aan toe? Klinkt goed toch, zo’n bedrijfsuitje of teamuitje?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de doldwaze Solexrace gespeeld?

Jullie toeren op de solexrace lekker rustig rond gewapend met jullie speelmap en speciaal ontwikkelde app game. De opdrachten leggen jullie vast met een foto of video en sturen deze door via de app console. De jury zal er als de kippen bij zijn om de opdrachten te jureren. Want uiteindelijk gaat het natuurlijk maar om 1 ding, winnen! De jury kan streng zijn, maar houdt ook van creativiteit en humor! Voor het winnende team is er een doldwaze trofee. Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit waarin gezelligheid en humor van groot belang zijn? Dan zit je bij dit uitje helemaal goed!

Kan ik het huren van een Solex combineren met een lunch of diner?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Doldwaze Solexrace’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773