Slider

Doldwaze Solexrace

Sorry. Alleen een solex huren kan bij ons niet. Rondrijden zonder missie dat zit er bij ons helaas niet in. Nee, bij uitjesbazen voegen wij daar teambuilding, strijd en gezelligheid aan toe. De doldwaze solexrace is een race die niet gebaseerd is op snelheid. De doldwaze solexrace is gebaseerd op creativiteit, vindingrijkheid en strategie. Voeg er nog een vleugje humor aan toe en onze korte beschrijving is compleet.

  • Professionele begeleiding voor het hele evenement
  • Uitgestippelde route en uitgebreide speelmap
  • Doldwaze opdrachten + bijbehorende materialen
  • Solex huur, duidelijke uitleg vooraf, reservematerialen
  • Het meest leuke uitje op wielen, waarbij gek doen de optie is!

Meer informatie over dit uitje

Solexrace niet op snelheid

Vooraf hebben we alles al een paar keer met jullie doorgenomen. Wij staan jullie daardoor al op te wachten met onze solexen op de afgesproken plek. Eerst leggen wij jullie precies uit hoe de solex werkt. Als dat duidelijk is gaan we het ‘doldwaas’ maken. Teams worden ingedeeld en krijgen de nodige attributen, zodat iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen. En dat mag gezien worden haha. Dan is het tijd om op pad te gaan en achter de teamcaptain aan te rijden voor de eerste doldwaze opdrachten. Welk team is het meest creatief? En wie voegt daar de meeste humor aan toe?

Doldwaze solexrace trofee

Jullie toeren op de solexrace lekker rustig rond gewapend met jullie speelmap. De opdrachten leggen jullie vast met een foto of video. En onze jury zal er als de kippen bij zijn om de opdrachten te jureren. Want uiteindelijk gaat het natuurlijk maar om 1 ding. En dat is de grote trofee voor het winnende team. Oke, misschien gaat het ook wel gewoon om teambuilding, gezelligheid en een middag heel veel lachen. Dan zit je bij dit uitje helemaal goed.


“Solexrijden was nog nooit zo leuk en zo grappig!” aldus Uitjesbaas Matton.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Doldwaze Solexrace uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Duits of Frans.

Laat jezelf eens lekker gaan!

[show-testimonials orderby='menu_order' order='ASC' layout='slider' options='transition:fade,controls:controls,pause:4000,auto:on,columns:1,theme:speech,info-position:info-above,text-alignment:left,rating:on,charlimit:200,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on']

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.