fbpx

Sex and the City

Sex and the City

In deze introductietekst over 2 regels proberen we de belangrijkste dingen van het uitje uit te leggen als een soort samenvatting van de tekst.

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Sex and the City, wat is dat?

Fashion, glamour, style en seks. Begrippen waar jullie wel raad mee weten. En vooral begrippen die jullie deze dag de grootste lol laten beleven. Jullie nemen geen blad voor de mond als het gaat over jullie ervaringen op het gebied van seks en jullie weten hoe je als echte vrouw stijlvol met je vriendinnen door het leven kan gaan. Deze dag kruipen jullie in de rollen van Samantha, Miranda, Carrie en Charlotte. Beleef op jullie manier de New Yorkse jetset Manhattan waar het draait om fashion, glamour, style en seks.

Sterke koptekst 3 met zoekwoorden

  • Vrijgezel staat centraal, maar de hele groep doet actief mee
  • Dynamische app game, next level vrijgezellenfeest!
  • Speciaal ontwikkeld voor vrouwen, niet te boeken door mannen
  • Niet té fout, wel voor aap, maar zonder andere mensen echt lastig te vallen

Sex and the City vrijgezellenfeest

Hoe gaat zo’n vrijgezellenfeest? Op jullie eigen gekozen locatie worden jullie door onze begeleiding ontvangen met een glas wijn of champagne. We leggen het spel dan helemaal uit aan jullie en we vormen ook de teams. En dan verdelen we natuurlijk ook meteen de rollen. Kan jij met jouw acteertalenten goed voor de dag komen als de losbollige ‘try- seksual’ Samantha? Of stap jij in de rol van Carrie die schoen verslaafd is, dan zal je toch echt een paar schoenen moeten aanbidden om ze vervolgens misschien wel gratis mee te krijgen. Of is jouw rol om in het personage van Samantha te stappen? Dan kan het zomaar zijn dat jij jouw meest bizarre sekservaring moet delen met een willekeurige local. Klinkt goed toch, zo’n Sex in the City vrijgezellenfeest?

Nog meer informatie over Sex in the City

Sex and the city als vrijgezellenfeest: Stijlvol en open minded

Alle opdrachten worden natuurlijk vastgelegd met een foto of video. Zodat de jury er ook van kan smullen. En deze kan beoordelen. Maar het is natuurlijk ook super leuk bewijsmateriaal voor later. En voor diegene die net iets minder goed weten wat de personages inhouden hebben wij een duidelijke personagebeschrijving die jullie meekrijgen. Achteraf ontvangen jullie alle foto’s en video’s via de mail. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie vrijgezellenfeest uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.