fbpx

Sex and the City

Flirten, flaneren en fashion: dé ingrediënten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Met te gekke opdrachten beleven jullie een dag bordenvol gezelligheid en de grootste lol.

Image

Met hilarische en (te) gekke opdrachten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Sex and the City

Sex and the City

De Sex and the City is niet meer bij ons te boeken. Ben jij toch op zoek naar een waanzinnig vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Met onze unieke Crazy 88 beleef je net zo’n te gekke dag als met de Sex and the City. Met 88 originele en hilarische opdrachten ontdekken jullie een stad als nooit tevoren. Zijn jullie klaar voor een dag vol plezier en humor? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies of vragen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Sex and the City, wat is dat?

Fashion, glamour, style en seks. Begrippen waar jullie wel raad mee weten. Vooral begrippen die jullie deze dag de grootste lol laten beleven. Jullie nemen geen blad voor de mond als het gaat over jullie ervaringen op het gebied van seks. Jullie weten hoe je stijlvol met je vriendinnen door het leven kan gaan. Deze dag kruipen jullie in de rollen van Samantha, Miranda, Carrie en Charlotte. Beleef op jullie manier de New Yorkse jetset Manhattan waar het draait om fashion, glamour, style en seks.

  • Vrijgezel staat centraal, maar de hele groep doet actief mee
  • Dynamische app game, next level vrijgezellenfeest!
  • Speciaal voor vrouwen, niet te boeken door mannen
  • Sex and the City is helaas niet meer te boeken, bekijk onze Crazy 88.

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Crazy 88 game - 88 opdrachten | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat kunnen we verwachten van Sex and the City?

Door middel van verschillende opdrachten gaan jullie door jullie favoriete stad trekken. Met de leukste en grappigste opdrachten belooft dit een dag vol humor en plezier te worden.

De opdrachten die je kunt verwachten zijn vooral mode gerelateerde, foute en hilarische opdrachten . Vraag bijvoorbeeld een nummer van een knappe gast of ga op zoek naar mooie jurken of andere kledingstukken.

2. In welke stad kan ik een Sex and the City spelen?

Onze Sex and the City is mogelijk in iedere stad naar keuze. Wij hebben onze stadsspellen zo ontwikkeld dat het in iedere gewenste stad of dorp in Nederland en België gespeeld kan worden. De keuze is reuze en ligt volledig bij jullie.🙂

3. Hebben jullie nog andere leuke Citygames?

Zeker! Naast onze gezellige Crazy 88 bieden we nog twee andere stadsspellen aan. Ga op zoek naar een verraderlijke ‘Rat’ in Wie is de Rat of ga op zoek naar een moordenaar in Escape the City. Met deze spannende stadsspellen is een onvergetelijk bedrijfsuitje verzekerd.

Reviews van onze citygames?

Duik een stad in en beleef de wereld van glamour, fashion en style.

“Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.”

The Art of Living
Tatum Verstappen
21 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - The Art of Living | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

“Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. Communicatie en de dag zelf was goed geregeld! De opdrachten zijn uitdagend, maar heel leuk 🙂 Voor teams en bedrijven die een leuke dag willen en de teambuilding willen versterken zou ik Crazy 88 zeker aanraden!”

Woonin
Elaha Amin
16 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Woonin | Uitjesbazen

Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!

Hogeschool Windesheim
Lisanne Zanting
30 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Zwolle - Windesheim | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer een stadsspel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Sex and the City!

Offerte aanvragen 0413-302773