fbpx

Ranking the Stars –

The Company edition

Wie kent zijn collega’s het allerbest ?

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Uitjes » Ranking the Stars – The Company edition

Ranking the stars- The Company edition

Ranking the stars- The company edition – Bedrijfsuitje is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor het uitje hebben we nog een aantal keren contact met elkaar. We maken afspraken op welke datum, hoe laat en zorgen er voor dat alles naar jullie wens is!

Op de dag zelf is onze Uitjesbaas ruim op tijd aanwezig om alles voor te bereiden. De decoraties worden neer gezet en de microfoon wordt getest. Zijn jullie er klaar voor een geweldig uitje?

Jullie komen aan op de gewenste locatie en mogen meteen een aantal vragenlijsten invullen. Hierop staan dé gekste vragen. Wij bedenken de vragen, maar jullie kunnen natuurlijk ook gepersonaliseerde vragen over het bedrijf insturen.

Eenmaal begonnen komt er om de beurt een collega naar voren om zijn top 10 bekend te maken. Hierbij wordt er op een ludieke manier uitleg gegeven en mogen alle collega’s hierop reageren. Dit zorgt voor een heerlijke sfeer binnen het bedrijf. Maar pas op: je moet wel tegen een grapje kunnen.

Wie kent zijn of haar collega’s het beste?

Wij zetten dé kroon op jullie Ranking the Stars!

Offerte aanvragen0413-302773