fbpx

Ranking the Stars

Ga de strijd aan met het welbekende “Ranking the Stars”. Wie kent zijn collega’s het allerbeste en gaat er met de winst vandoor?

Image

Dé leukste quiz van Nederland en België

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Ranking the Stars – The Company edition

Ranking the stars- The Company edition

Ranking the stars is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Ben jij op zoek naar een avond gezelligheid? Probeer onze Quiz Show Deluxe en een avond vol plezier en humor is gegarandeerd. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat Ranking the Stars in zijn werk?

Op de dag zelf is onze Uitjesbaas ruim op tijd aanwezig om alles voor te bereiden. De decoraties worden neergezet en de microfoon wordt getest. Jullie komen aan op de gewenste locatie en mogen meteen een aantal vragenlijsten invullen. Hierop staan dé gekste vragen. Wij bedenken de vragen, maar jullie kunnen natuurlijk ook gepersonaliseerde vragen over het bedrijf insturen.

Eenmaal begonnen komt er om de beurt een collega naar voren om zijn top 10 bekend te maken. Hierbij wordt er op een ludieke manier uitleg gegeven en mogen alle collega’s hierop reageren. Dit zorgt voor een heerlijke sfeer binnen het bedrijf. Pas op: je moet wel tegen een grapje kunnen.

2. Is deze Ranking the Stars geschikt voor grote groepen?

Zeker. Onze Ranking the Stars is geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte. Of jullie nou met een kleine of grote groep komen, maakt ons niet uit. Wij vinden het altijd gezellig. 😉

3. Wat kost de Ranking the Stars?

Wij bieden onze Ranking the Stars aan vanaf €29,50 per persoon (exclusief btw). Hierbij zijn inbegrepen: onze enthousiaste Paul de Leeuw, toffe materialen/attributen om de ruimte(s) aan te kleden én uiteenlopende prijzen. Ofwel: hét complete plaatje.

PS. Hoe groter de groep, hoe meer korting we kunnen geven. 🙂

Reviews van onze quizzen en spelshows

Ga jij de volgende keer aan de haal met dé hoofdprijs? 😉

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“De Foute Bingo geboekt bij de Uitjesbazen. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Sport & Welzijn | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie quiz:

Combineer Ranking the Stars met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in quizzen / spelshows.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie Ranking the Stars!

Offerte aanvragen 0413-302773