Pretpark Adventure

Een dag in een wereld van wonderen met een leuke twist.

Pretprak Adventure

Een dag vol teambuilding en gezelligheid in een pretpark naar keuze. In teams gaan jullie aan de slag met originele opdrachten, gekoppeld aan verschillende attracties.

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Pretpark Adventure, wat is dat?

Naar het pretpark, maar dan echt even helemaal anders! Spanning, actie, teambuilding, gezelligheid en humor komen samen in de Pretpark Adventure. En dat in jouw pretpark naar keuze. In teams strijden jullie met en tegen elkaar. Jullie gaan het pretpark in op een manier, zoals jullie nog nooit naar een pretpark zijn geweest. Speel slim als team, scoor zo veel mogelijk punten en wie weet wordt jullie team de winnaar van de Pretpark Adventure!

Voordelen Pretpark Adventure teamuitje

  • Mogelijk in ieder pretpark of dierentuin
  • Entreeticket inbegrepen
  • Herontdek je jeugd, op een volwassen manier
  • De game zit uitermate goed in elkaar door onze speciaal ontwikkelde app game
  • Nieuw soort teambuilding, met een knipoog

Pretpark Adventure bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje?

Dit uitje start al ver voordat jullie ook nog maar een stap in het pretpark gezet hebben. Vooraf hebben we al verschillende keren contact met elkaar gehad, dus alles is goed voorbereid. We hebben de teams al gevormd. Langzaamaan wordt het spel duidelijk voor iedere deelnemer. Door middel van onze app game worden de teams en captains van ieder team bekend gemaakt. Én iedereen zal de officiële trailer al binnen krijgen. De spanning zit er al meteen in.

Aangekomen bij het pretpark worden jullie opgevangen door onze spelleiding. Alles zal helder en duidelijk aan jullie worden uitgelegd. Vervolgens kunnen alle teams de benodigde materialen op komen halen bij de jury. Tijd om van start te gaan: the gates are open!

Klinkt goed toch, zo’n Pretpark Adventure bedrijfsuitje of Pretpark Adventure teamuitje?

Nog meer informatie over Pretpark Adventure

Pretpark Adventure - De winnaar

De bedoeling is om zoveel mogelijk punten binnen te slepen met je team. Maar pas op: andere teams kunnen ook weer punten afsnoepen van jullie puntentotaal! Bij verschillende attracties staan onze juryleden. Hier hebben zij speciale opdrachten die bij de attractie horen. Hebben jullie ooit een gezegde moeten raden terwijl je in een zweefmolen zit? Of een Sudoku op moeten lossen in het reuzenrad, voordat je weer beneden bent? Het winnende team gaat er met de grote Pretpark Adventure trofee van door!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Pretpark Adventure’ dag, een dag zal zijn waar nog lang over nagepraat wordt.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.