fbpx

Penoza Escape Room

Houden jullie het hoofd koel en ontsnappen jullie aan de politie?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Penoza Escape Rooms

Penoza Escape Rooms – Bedrijfsuitje is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

Penoza Escape Room, wat is dat?

Penoza Escape Room is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Duik in de onderwereld in deze op Penoza geïnspireerde escape room. Laat de Carmen van Walraven in je los en ga om met misleiding, drugs, geld en spionage. Hebben jullie het in je om aan de top van de onderwereld te staan zonder gepakt te worden? Penoza Escape Room is een bloedstollende en spectaculaire escape room gebaseerd op de welbekende tv-serie Penoza.

In deze escape room moeten jullie zien te ontsnappen aan de politie. Weten jullie de drugsdeal te laten slagen zonder gepakt te worden? Stalen zenuwen, tactisch denkvermogen en een goede samenwerking zijn een vereiste. Los uitdagende games en puzzels op om te ontsnappen aan de politie. Deze escape room is op locatie. Wij komen graag naar je toe! Penoza Escape Room is in bijna elke ruimte op te bouwen.

Bloedstollende escape room gebaseerd op de hitserie Penoza

Duik in de onderwereld en weet op tijd te ontsnappen aan de politie.
• Deze escape room is op locatie. Wij komen graag naar je toe!
• Mogelijkheid tot het opbouwen van meerdere escape rooms, waardoor er meerdere teams tegelijk kunnen spelen en er een echte strijd losbarst!
• Acteurs die in de rol van kartel bazen jullie begeleiden.

Offerte aanvragenMeer informatie