Slider

Out of the Box

Denk figuurlijk out of the box om letterlijk out of the box te geraken!

Terwijl de hype die momenteel gaande is omtrent escape rooms, heeft Uitjesbazen niet stil gezeten. Wij hebben gewerkt aan een nieuw concept: Out of the box. De ultieme teambuilding game. In een groep van 4 tot 10 personen neem je plaats. Voor je staat een grote box. Op slot. Vol met ingenieuze games, inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Deze box moeten jullie open zien te krijgen. En daarvoor moet out of the box worden gedacht. Eenmaal in de box gedoken? Dan is er een grote kans op het syndroom van insanity. Dit is geen officiele titel, maar hoe vaker dit wordt geboekt, hoe groter de kans is dat dit in het woordenboek terecht gaat komen. Een wirwar van verhaallijnen, games, vragen, logica, muziek, codes, sloten, kleine kistjes, grote kistjes, blacklights, hoooooooo wacht: we are going insane. Laten we het kort houden en er niet al te veel induiken nu.

  • Overal mogelijk, zowel binnen als buiten
  • Denk out of the box, ideale teambuilding game voor slimmeriken!
  • De meest ingenieuze en variërende games verzamelend en samengebracht in de ultieme teambuildingsgame
  • Voor iedere groep op maat te maken (met toegevoegde vragen over de groep)
  • Niet goed, geld terug garantie

Meer informatie over dit uitje

Out of the Box – het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad zodat de activiteit perfect is voorbereid is door ons. Op de dag zelf komt onze begeleiding naar jullie toe met alle boxen, waarna de uitleg volgt. Dan nemen de teams plaats bij de boxen en start de game. Heeft de achtergrond muziek een reden, of is dit alleen voor de spanning en de stress? En de rook?? Ook? Of…??. Om alle boxen open te krijgen moeten allerlei ingewikkelde codes worden ontrafeld. Sommige werden in de tweede wereld oorlog al gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met leuke, hippe spellen. Zo zijn we dan ook weer.

Wie is er als eerste ‘out of the box’?

Elke oplossing leidt weer naar de volgende game. Het team wat het beste samenwerkt zal als eerste de enigmacode ontcijferen die leidt naar de route out of the box. (Let op: het klinkt ingewikkeld, maar wij maken alles op maat, van makkelijk tot moeilijk, dus dit is voor iedereen goed te doen! Of niet.. Samen met jullie bepalen wij de moeilijkheidsgraad.)

Samenwerken = overleven!

“Zelden zoveel fanatisme gezien bij een uitje. Iedereen is echt hééél fanatiek!! En ik zelf snap er nog steeds geen snars van haha. Gelukkig hebben we altijd een mega draaiboek bij Uitjesbazen en hoef ik alleen maar te regelen dat alles vooraf goed geregeld is haha.” Aldus projectbaas Carlijn.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Out of the Box ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.