Out of the Box

Misschien wel de ultieme teambuilding game. Hier komt alles samen.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Out of the Box

Out of the Box

De ultieme escape ervaring waarbij teambuilding garant staat! Werk samen om letterlijk Out of the Box te ontstnappen!

Offerte aanvragenMeer informatie

Escape Box

Denk figuurlijk out of the box om letterlijk out of the box te geraken!

Terwijl de hype die momenteel gaande is omtrent escape rooms, heeft Uitjesbazen niet stil gezeten. De ultieme teambuilding game. In een groep van 4 tot 10 personen neem je plaats. Voor je staat een grote box. Op slot. Vol met ingenieuze games, inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Deze box moeten jullie open zien te krijgen. En daarvoor moet Out of the Box worden gedacht. Eenmaal in de box gedoken? Dan is er een grote kans op het syndroom van insanity. Dit is geen officiele titel, maar hoe vaker dit wordt geboekt, hoe groter de kans is dat dit in het woordenboek terecht gaat komen. Een wirwar van verhaallijnen, games, vragen, logica, muziek, codes, sloten, kleine kistjes, grote kistjes, blacklights, hoooooooo wacht: we are going insane. Laten we het kort houden en er niet al te veel induiken nu.

Voordelen van dit teamuitje

  • Overal mogelijk, zowel binnen als buiten
  • Ideale teambuilding game voor slimmeriken!
  • De meest ingenieuze en variërende games verzamelend en samengebracht in de ultieme teambuildinggame
  • Voor iedere groep op maat te maken (met toegevoegde vragen over de groep)
  • Niet goed, geld terug garantie

Uniek bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad zodat de activiteit perfect is voorbereid is door ons. Op de dag zelf komt onze begeleiding naar jullie toe met alle boxen, waarna de uitleg volgt. Dan nemen de teams plaats bij de boxen en start de game. Heeft de achtergrond muziek een reden, of is dit alleen voor de spanning en de stress? Om alle boxen open te krijgen moeten allerlei ingewikkelde codes worden ontrafeld. Sommige werden in de tweede wereld oorlog al gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met leuke, hippe spellen. Zo zijn we dan ook weer.

Meer informatie

Wie is er als eerste 'Out of the Box'?

Elke oplossing leidt weer naar de volgende game. Het team wat het beste samenwerkt zal als eerste de enigmacode ontcijferen die leidt naar de route Out of the Box. (Let op: het klinkt ingewikkeld, maar wij maken alles op maat, van makkelijk tot moeilijk, dus dit is voor iedereen goed te doen! Of niet.. Samen met jullie bepalen wij de moeilijkheidsgraad.)

Samenwerken = overleven!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Recencies

“Out of the Box is de ultieme samenwerk ervaring. Ideaal om er achter te komen hoe je collega’s bepaalde situaties oplossen en ook nog eens leuk ook!”

Bob Klijntjes
HEMA
Out of the Box
57 personen

Hema-logo-out-of-the-box-teambuilding-bedrijfsuitje

“Wij hebben met het leraren team Out of the Box van Uitjesbazen gespeeld. Bij deze teambuildingsactiviteit staat samenwerking centraal. Dat maakt het een ideaal bedrijfsuitje! Hoe verder we kwamen met het oplossen van de puzzels, hoe meer geïnteresseerd we werden. Echt een aanrader!”

Helma Spierings
Basisschool de Regenboog
Out of the Box
21 personen

Image

“Een super middag gehad vanuit ons eigen kantoor! Soms wel de hulp nodig gehad van een van de Uitjesbazen, maar daar zijn ze voor toch…”

Bart van der Aa
Eneco
Out of the Box
198 personen

Bijzonder leuk originele escape game voor thuis: escape your house teambuilding teamuitje bedrijfsuitje