Muziek Bingo

Een swingende bingo, wat wil je nog meer?

Muziek Bingo

Een online bingo met muzikale opdrachten. Streep je getallen weg door naar de muziek te luisteren. Gepresenteerd door onze ervaren bingo master met DJ – skills.

Dit uitje is speciaal ontwikkeld als virtueel uitje om te spelen in coronatijd. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

De swingende online bingo

Dit is geen gewone bingo. Dit is een muziek bingo. Een bingo met muzikale opdrachten. Streep je getallen weg door naar muziek te luisteren. Welke getallen hoor je in dit liedje? Welk getal zit verstopt in de artiestennaam? Next level bingo! En tussendoor knalt de bingo master lekkere hitjes door de speakers. Alle muziekstijlen komen voorbij. Top 40, Dance en natuurlijk heel veel 80’s en 90’s. Want dat vindt toch iedereen leuk? De bingo wordt gepresenteerd vanuit een speciaal ingerichte bingo studio! Kortom: een swingend online uitje voor jullie groep of bedrijf. Dus toch die teambuilding, maar dan vanuit huis. Humor, ontspanning en een fanatieke strijd om de prijzen!

Tegenwoordig werken we veelal vanuit thuis. Wij hebben negen home games ontwikkeld, waardoor jullie toch aan teambuilding kunnen doen. Onze online bedrijfsuitjes zorgen voor een echt groepsgevoel. Dit is de manier om de dag gezellig af te sluiten!

Virtuele bingo met muzikale opdrachten

  • Een bingo met muzikale opdrachten
  • Speel individueel of in virtuele teams
  • Live presentatie door een bingo master met DJ – skills
  • Vanuit een speciaal ingerichte studio
  • Een fanatieke strijd om de prachtige bingo-prijzen

Muziek Bingo bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n online bedrijfsuitje of online teamuitje? Aan de hand van jullie wensen bereiden wij de Muziek Bingo voor. Wij presenteren de bingo vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat iedereen deze live kan volgen. Alle deelnemers krijgen natuurlijk vooraf de bingokaarten al toegestuurd. Het is de bedoeling om aan de hand van muzikale opdrachten de getallen weg te strepen. Bij een volle rij of volle kaart roep je natuurlijk keihard BINGO! Er is alleen een maar… op het moment dat er een valse bingo is moet er een tegenprestatie worden uitgevoerd. Klinkt goed toch, zo’n Muziek Bingo bedrijfsuitje of Muziek Bingo teamuitje?

Nog meer informatie over de Muziek Bingo

Datum en tijdstip naar keuze

Deze Muziek Bingo vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Deze Home Game is ook mogelijk in het Engels of Duits.