fbpx

Online muziek bingo

Een swingende foute online muziek bingo, inclusief verschillende thema’s en prijzen. Wat wil je nog meer?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Online Muziek Bingo

Dé swingende online muziek bingo

Een online muziek bingo compleet in het teken van liedjes, bingokaarten en bingoballetjes. Gepresenteerd door een Uitjesbaas met echte DJ-skills. Wat wil men nog meer?! Met deze online bingo duik je de wereld van muziek in en komen dé leukste muzikale thema’s voorbij!

Offerte aanvragenMeer informatie

Pak je bingokaarten er maar bij

Hoe gaat zo’n online bedrijfsuitje of online teamuitje? Aan de hand van jullie wensen bereiden wij de online muziek bingo voor. Wij presenteren de bingo vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat iedereen deze live kan volgen. Alle deelnemers krijgen natuurlijk vooraf de bingokaarten al toegestuurd. Het is de bedoeling om aan de hand van muzikale opdrachten de getallen weg te strepen. Bij een volle rij of volle kaart roep je natuurlijk keihard BINGO! Er is alleen een maar.. Op het moment dat er een valse bingo is, moet er een tegenprestatie worden uitgevoerd. Gniffel, gniffel. Klinkt goed, toch?

Online bingo met collega's | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Voor hoeveel collega's is de digitale muziek bingo als teamuitje geschikt?

Hoe meer, hoe beter. Zijn jullie er klaar voor? Wij in ieder geval wel! Boek daarom snel deze prachtige foute bingoshow en ervaar bingo op dé leukste digitale manier!

Wanneer kan ik de online muziek bingo spelen?

De online muziek bingo vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om gepersonaliseerde elementen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kan ik deze online bingo ook in een andere taal boeken?

Natuurlijk, zolang het bij Engels of Nederlands blijft 🙂

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen0413-302773