Online muziek bingo

Een swingende online muziek bingo, wat wil je nog meer?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Online Muziek Bingo

Online bingo met quizmaster

Een online bingo compleet in het teken van muziek. Gepresenteerd door een Uitjesbaas met echte DJ-skills! Wat wil men nog meer! Met deze online bingo duik je de muziek in, elke genre komt voorbij.

Offerte aanvragenMeer informatie

Pak je bingokaarten er maar bij

Hoe gaat zo’n online bedrijfsuitje of online teamuitje? Aan de hand van jullie wensen bereiden wij de muziek bingo voor. Wij presenteren de bingo vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat iedereen deze live kan volgen. Alle deelnemers krijgen natuurlijk vooraf de bingokaarten al toegestuurd. Het is de bedoeling om aan de hand van muzikale opdrachten de getallen weg te strepen. Bij een volle rij of volle kaart roep je natuurlijk keihard BINGO! Er is alleen een maar… op het moment dat er een valse bingo is, moet er een tegenprestatie worden uitgevoerd. Klinkt goed toch?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de online muziek bingo spelen?

De online muziek bingo vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om gepersonaliseerde elementen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voor hoeveel personen is de online bingo geschikt?

Hoe meer, hoe beter. Zijn jullie er klaar voor? Wij in ieder geval wel! Boek daarom snel deze prachtige bingoshow en ervaar bingo op dé leukste manier!

Kan ik deze online bingo ook in een andere taal boeken?

Natuurlijk, zolang het bij Engels of Nederlands blijft 🙂

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773