fbpx

Online kerstquiz

Bij een virtuele kerstborrel kan een online kerstquiz natuurlijk niet ontbreken. Zeker een aanrader als afsluiting van het jaar met collega’s. Ruiken jullie al de zoete kerstgeur van de overwinning?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

Home » Uitjes » Online kerstquiz

Boek dé leukste virtuele kerstquiz met collega’s

Ho, Ho, Ho. Gepresenteerd door de vrolijke kerstman is hier hét leukste kerstuitje van het jaar: dé online kerstquiz. Ofwel: dé vetste. De leukste. EN. De gezelligste online kerstquiz van Nederland. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe werkt de virtuele Kerstquiz?

Je speelt vanuit huis. Teams zijn vooraf gemaakt. Elk 4 á 5 personen. Het aantal teams is afhankelijk van het totaal aantal collega’s dat meespeelt. Onderling maak je contact. Zo weet je precies in welke stream jullie spelen, zoals Teams of Zoom. Weet jij met je team jouw collega’s te slim af te zijn?

De virtuele Kerstquiz is te spelen met een onbeperkt aantal personen. Hoe meer collega’s, hoe meer teams. Strijd gegarandeerd. Ho, Ho, Ho, may the best team win!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de online kerstquiz spelen?

Voor het uitje is er diverse malen contact. Zo weten jullie bijvoorbeeld precies in welke stream de kerstquiz gespeeld wordt. Op het tijdstip zelf zit iedereen klaar voor een leuke ouderwetse pubquiz, maar dan digitaal. En natuurlijk in kerstsfeer. Het tijdstip nadert, jullie vingers beginnen te jeuken, de stream start op en de eerste vraag wordt gesteld. Weten jullie het antwoord!? Let’s GO!!!!

Voor hoeveel personen is de online kerstquiz geschikt?

The bigger, the better. Speel individueel of in virtuele teams. De keus ligt bij jou..

Op welke datum en tijd kan ik de online kerstquiz spelen?

Je vraagt de online kerstquiz aan voor een datum en tijd naar keuze. Wel raden wij het uitje vlak voor de kerst aan 🙂 Vraag ons zeker naar de mogelijkheden voor meer informatie.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773