fbpx

Online kerstquiz

Bij een virtuele kerstborrel kan een online kerstquiz natuurlijk niet ontbreken. Zeker een aanrader als afsluiting van het jaar met collega’s. Ruiken jullie al de zoete kerstgeur van de overwinning?

Image

Ideale online Kerst activiteit

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Online kerstquiz

Boek dé leukste virtuele kerstquiz met je collega’s

Ho ho ho, welkom bij dé ultieme Online Kerstquiz! Jingle all the way, feestvarkens! Het is tijd om jouw kerstkennis naar een hoger niveau te tillen met onze te gekke Online Kerstquiz. Trek je foute kersttrui aan, zet die kerstmuts op en laat zien wat je waard bent tijdens dit epische kerstavontuur! Hebben jullie lever een fysiek uitje? Uiteraard bieden we deze activiteit ook op locatie aan, nog veel leuker! 😉

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik de online kerstquiz spelen?

Je speelt vanuit huis. Teams zijn vooraf gemaakt. Elk 4 á 5 personen. Het aantal teams is afhankelijk van het totaal aantal collega’s dat meespeelt. Onderling maak je contact. Zo weet je precies in welke stream jullie spelen, zoals Teams of Zoom. Weet jij met je team jouw collega’s te slim af te zijn?

Voor het uitje is er diverse malen contact. Zo weten jullie bijvoorbeeld precies in welke stream de kerstquiz gespeeld wordt. Op het tijdstip zelf zit iedereen klaar voor een leuke ouderwetse pubquiz, maar dan digitaal. En natuurlijk in kerstsfeer. Het tijdstip nadert, jullie vingers beginnen te jeuken, de stream start op en de eerste vraag wordt gesteld. Weten jullie het antwoord!? Let’s GO!!!!

2. Voor hoeveel personen is de online kerstquiz geschikt?

The bigger, the better. Speel individueel of in virtuele teams. De keus ligt bij jou..

3. Op welke datum en tijd kan ik de online kerstquiz spelen?

Je vraagt de online kerstquiz aan voor een datum en tijd naar keuze. Wel raden wij het uitje vlak voor de kerst aan 🙂 Vraag ons zeker naar de mogelijkheden voor meer informatie.

4. Is dit bedrijfsuitje ook op locatie te boeken?

Jazeker! En dat is ook nog veel leuker ook. Wij komen met de Kerstquiz naar jullie. Vraag voor meer informatie of ga naar deze pagina!

Reviews van de Online Kerstquiz

Zij hebben al een gezellige avond gehad. Nu jullie nog?

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Het team was erg enthousiast. We zouden het iedereen aanraden. Je merkt dat iedereen in het begin altijd een beetje moet ontdooien, maar dat komt vanzelf goed. Erg prettig dat ook telkens twee nieuwe opdrachten van ieder onderwerp kwamen zodat je verplicht bent ze allemaal te doen.”

ABN-Amro
Hillary Maessen
21 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“De kerstquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Bedrijfsuitje Almere / Dronten

Bedrijfsuitje Almere - AERES | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie online bedrijfsuitje!

Onze online kerstquiz is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Heb je een vraag of wil je meer informatie over de Online Kerstquiz?

Stel eventuele vragen gerust aan Guus, dé specialist in online games.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie Online Kerstquiz!

Offerte aanvragen 0413-302773