fbpx

Online kerstbingo

Organiseren jullie dit jaar een virtuele kerstborrel? Dan kan een leuke activiteit niet ontbreken! Boek snel onze online kerstbingo. Get your jingle balls together!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Online kerstbingo

Speel dé leukste virtuele kerstbingo met collega’s

Dit is niet zomaar een bingo… Dit is een ludieke (foute) online kerstbingo met verschillende themarondes en leuke opdrachten. Are you ready for christmas? Boek snel onze virtuele kerstbingo. Ideaal als online kerstborrel voor jullie jaarafsluiting!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe werkt de virtuele Foute Kerstbingo?

Iedereen speelt vanuit huis. In een stream zien jullie een prachtige studio in kerstsferen. Jullie krijgen de Foute Online Kerstbingo voorgeschoteld. Fouter, leuker en gezelliger dan ooit te voren. Dit is niet zomaar een online bingo. Dit is een show. Fout. Kerst. Prijzen. Are you ready to shine? Zitten jullie al klaar met de bingokaarten en weten jullie dé vetste kerstprijzen te winnen?

Online bingo spelen | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de online bingo spelen?

Voor het uitje is er diverse malen contact. Zo weten jullie bijvoorbeeld precies in welke stream de kerstbingo gespeeld wordt. Op de tijdstip zelf zit iedereen klaar voor een leuke ouderwetse bingo, maar dan digitaal. En in kerstsfeer. Het tijdstip nadert, de ballen beginnen te rollen, de bingokaarten worden erbij gepakt en dan….. BINGO!!!!

Voor hoeveel personen is de online bingo geschikt?

The bigger, the better. Speel individueel of in virtuele teams. De keus ligt bij jou..

Op welke datum en tijd kan ik de online bingo spelen?

Je vraag het uitje aan voor een datum, tijdstip en tijdsduur naar keuze. Wel raden wij het uitje vlak voor de kerst aan 🙂 Vraag ons zeker naar de mogelijkheden voor meer informatie.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773