fbpx

Office Escape

Een werkdag was nog nooit zo spannend met onze Office Escape. Ervaar een live gijzeling en een zenuwslopende ervaring met je collega’s. Weten jullie uit jullie eigen kantoor te ontsnappen?

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Te spelen op iedere (eigen) locatie

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Office Escape

Office Escape

Ben jij op zoek naar een uitdagend bedrijfsuitje of teamuitje voor op kantoor? Met onze spannende Maffia Gijzeling beleef je een onvergetelijk bedrijfsuitje. Jullie hebben één uur de tijd om te ontsnappen van de Italiaanse maffia en dat op jullie eigen kantoor. Om te ontsnappen moeten jullie 1 miljoen euro losgeld betalen. Alleen door optimale samenwerking en communicatie gaat dit lukken.

Lukt het jullie om het geld binnen één uur te vinden?! Dit is namelijk de enige manier om te ontsnappen van de Italiaanse maffia.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Office Escape, wat is dat?

Ontsnappen uit jullie eigen kantoor? Uitjesbazen maakt dat mogelijk! Wij komen op jullie kantoor een heuse escape room bouwen. Lukt het jullie om binnen één uur uit je eigen werkruimte te ontsnappen? De tijd tikt… Vele raadsels, puzzels en codes moeten jullie zien te kraken. Ontsnap nu aan de dagelijkse sleur!

Deze escape room is speciaal ontwikkeld om op ieder kantoor uit te voeren. Deze game is dan ook te spelen met héél het personeel. Wij toveren jullie kantoorruimte volledig om naar een bloedstollende escape room! Dachten jullie je eigen werkplek goed te kennen… Think again ?

Ontsnappen uit je eigen kantoor

  • Escape room op locatie. Wij bouwen jullie kantoor op tot heuse escape room!
  • Inclusief live “gijzeling” door onze acteur(s).
  • Games op verschillende niveaus mogelijk: gemiddeld, moeilijk, extreem.
  • Mogelijk in heel Nederland en België.
  • Deze Escape room is helaas niet meer te boeken, bekijk onze Escape Room op locatie.

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Maffia Gijzeling | Escape room op locatie | Bedrijfsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Kan deze Escape Room op onze locatie worden opgebouwd?

We toveren jullie eigen gewenste ruimte om tot een ware Escape Room. Gedacht kan worden aan vergaderruimtes, kantoorruimtes, klaslokalen, etc. Dit doen wij met behulp van diverse attributen. Je kunt dan denken aan bestek, kluizen, schilderijen, banners en nog veel meer.

De minimale vereiste voor de ruimte is 30 m². Verder zou een kleine inboedel in de ruimte fijn zijn. Denk hierbij aan tafels en stoelen. Dit is nodig om alles uit jullie Escape Room op locatie te halen.

2. Is deze Escape Room geschikt voor grote groepen?

De Office Escape Room is ontwikkeld tot een maximum van ongeveer 20 personen per ruimte. Ben je met een grotere groep? Wij kunnen meerdere ruimtes ombouwen, zodat een grote groep tegelijkertijd mét en tegen elkaar kan strijden. Neem vooral contact op om deze zaken te bespreken.

3. Hoe gaat de voorbereiding van deze Escape Room in zijn werk?

Jullie Uitjesbaas is ruim op tijd aanwezig ter voorbereiding. We hebben ongeveer één uur nodig voor het opbouwen van één ruimte. Het is de bedoeling dat de deelnemers van de Escape Room niet aanwezig zijn in de ruimte.

Na afloop heeft jullie Uitjesbaas ongeveer een half uur nodig voor het opruimen van de ruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Escape Room na te bespreken. Wel zo eerlijk als jullie niet op tijd weten te ontsnappen tijdens onze Escape Room op locatie. 😉

4. Wat zijn de kosten van de Escape Room op locatie?

Je boekt de Office Escape Room al vanaf €29,50 per persoon (exclusief btw). Ben je met een grote groep? Hoe groter de groep, hoe meer korting we kunnen geven. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden.

Reviews van onze Escape Room

Gelukkig zijn deze groepen op tijd ontsnapt om een prachtige review te schrijven.

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaand en tijdens de Escape Room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!”

Maastricht School of Management / Maastricht University
Nicky de Bie
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - Maastricht University | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie Office Escape!

Combineer onze Office Escape met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Office Escape!

Offerte aanvragen 0413-302773