Slider

New Kids K.U.T. Quiz

Bots, op z’n neus jonge! Zo gaat dat tijdens deze nogal rare quiz. Een quiz die geschikt voor 10 tot 100 personen, waarbij het er nogal grofgebekt aan toe kan gaan. We gaan met z’n allen naar Maaskantje! Naar die verekte snackbar jonge! Of gewoon bij iemand thuis in z’n huurhuis, elke plek die jullie willen! Wees dus voorbereid als je deze quiz boekt! Op de Turbooooo!!

  • Presentator in New Kids style
  • Quiz met veel New Kids aankleding
  • Schülten Brau!
  • Eigenlijk is het gewoon een grote K.U.T. Quiz
  • Maar wel verekte skon jonge!

Meer informatie over dit uitje

Hoe zit de NEW KIDS TURBO K.U.T. QUIZ in elkaar

In een stad naar keuze worden jullie als groep opgevangen in een gezellig café, op kantoor of bij iemand thuis. “Hedde ook bier voor deze prijs verekte koekwaus?” Ja natuurlijk trappen we af met een grote pot bier, verekte kut.

Wanneer die pot bier in je nek zit komt de Brabantse presentator in aussie het podium op. De kans is groot dat hij een blik Schulten Brau bij heeft. Maar dat moet ie godverdomme helemaal zelf weten.

De pennen en het papier worden uitgedeeld. Tijd om je bakkes te houden en te luisteren. Of terwijl, we gaan starten en je krijgt in 2 uur tijd maar liefst 7 rondes voor je kiezen stelletje mongols. Oh ja, belangrijk dingetje. De captain van ieder team wordt in bijbehorend outfit gehesen. Cavello, aussie, pruik, snor, bril. We zijn New Kids of we zijn het godverdomme niet!

Zijn jullie er klaar voor? Alles draait natuurlijk om bier, wijven, muziek en brabant. Da snapte zelf ook wel. In een gigantisch interactieve quiz die geheel in new kids stijl wordt gepresenteerd, zullen jullie de ene na de andere vraag op jullie afgevuurd krijgen. Natuurlijk wel verdeeld in 7 mooie rondes. We starten met een Brabantse ronde. Wa witte gullie daar eig van? Vervolgens komen er new kids fragmenten, new kids uitspraken en ‘vette hap’ vragen. Daarna gaan we jullie muziekkennis op de proef stellen. Wa witte gullie van eurodance en happy hardcore!? Dan zijn we er nog niet: mannen weetjes en lekkere wijven staan ook op het programma. Tussendoor zijn er doe-opdrachten die het team moet uitvoeren, deze zijn hilarisch, meer laten we er niet over los. HIER MET DIE BAL JONGUH!

Turboooo!!! New Kids Finale

We sluiten af met de TURBO ronde. Kneiter harde muziek, gigantische snelle vragen. Komt je dat bekend voor? Dat kan niet. Deze ronde is nog nooit vertoond in de wereld en wijkt ook nogal af van een normale quiz. Op de Turbo jonguh! Een vette knoepert van een prijs zit er natuurlijk bij inbegrepen voor het beste team. Wij zien jullie graag verschijnen bij de grote ‘new kids turbo’ K.U.T. quiz. Je moet wel tegen een stootje kunnen. We zijn nondeju niet op ons mondje gevallen. Durfde gij het aan!?

Lunch – Diner – Borrel

Eten en/of drinken kunnen we ook regelen. Laat dat even weten. Een kipknots of XXL Frikandel kan natuurlijk ook.

“Misschien wel de grootste kut quiz die we in ons repertoire hebben” Aldus Joris, Eindbaas.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.