fbpx

New Kids K.U.T Quiz

Wie van jullie hoort het meest thuis in Maaskantje?

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

New Kids K.U.T. Quiz

New Kids K.U.T. Quiz – Bedrijfsuitje is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

New Kids Quiz, wat is dat?

Bots, op z’n neus jonge! Zo gaat dat tijdens deze nogal rare quiz. Een quiz die geschikt voor 10 tot 100 personen, waarbij het er nogal grofgebekt aan toe kan gaan. We gaan met z’n allen naar Maaskantje! Naar die verrekte snackbar jonge! Of gewoon bij iemand thuis in z’n huurhuis, elke plek die jullie willen! Wees dus voorbereid als je deze quiz boekt! Op de Turbooooo!!

  • Presentator in New Kids style
  • Quiz met veel New Kids aankleding
  • Schülten Brau!
  • Eigenlijk is het gewoon een grote K.U.T. Quiz
  • Maar wel verekte skon jonge!

Hoe zit de NEW KIDS TURBO K.U.T. QUIZ in elkaar

In een stad naar keuze worden jullie als groep opgevangen in een gezellig café, op kantoor of bij iemand thuis. “Hedde ook bier voor deze prijs verekte koekwaus?” Ja natuurlijk trappen we af met een grote pot bier, verekte kut.

Wanneer die pot bier in je nek zit komt de Brabantse presentator in aussie het podium op. De kans is groot dat hij een blik Schülten Brau bij heeft. Maar dat moet ie godverdomme helemaal zelf weten.

De pennen en het papier worden uitgedeeld. Tijd om je bakkes te houden en te luisteren. Of terwijl, we gaan starten en je krijgt in 2 uur tijd maar liefst 7 rondes voor je kiezen stelletje mongols. Oh ja, belangrijk dingetje. De captain van ieder team wordt in bijbehorend outfit gehesen. Cavello, aussie, pruik, snor, bril. We zijn New Kids of we zijn het godverdomme niet!

Zijn jullie er klaar voor? Alles draait natuurlijk om bier, wijven, muziek en brabant. Da snapte zelf ook wel. In een gigantisch interactieve quiz die geheel in new kids stijl wordt gepresenteerd, zullen jullie de ene na de andere vraag op jullie afgevuurd krijgen. Natuurlijk wel verdeeld in 7 mooie rondes. We starten met een Brabantse ronde. Wa witte gullie daar eig van? Vervolgens komen er new kids fragmenten, new kids uitspraken en ‘vette hap’ vragen. Daarna gaan we jullie muziekkennis op de proef stellen. Wa witte gullie van eurodance en happy hardcore!? Dan zijn we er nog niet: mannen weetjes en lekkere wijven staan ook op het programma. Tussendoor zijn er doe-opdrachten die het team moet uitvoeren, deze zijn hilarisch, meer laten we er niet over los. HIER MET DIE BAL JONGUH!

Turboooo!!! New Kids Finale

We sluiten af met de TURBO ronde. Kneiter harde muziek, gigantische snelle vragen. Komt je dat bekend voor? Dat kan niet. Deze ronde is nog nooit vertoond in de wereld en wijkt ook nogal af van een normale quiz. Op de Turbo jonguh! Een vette knoepert van een prijs zit er natuurlijk bij inbegrepen voor het beste team. Wij zien jullie graag verschijnen bij de grote ‘new kids turbo’ K.U.T. quiz. Je moet wel tegen een stootje kunnen. We zijn nondeju niet op ons mondje gevallen. Durfde gij het aan!?

Wij zetten dé kroon op jullie
New Kids quiz!

Offerte aanvragen 0413-302773